Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ-ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ


Τον Οκτώβριο εκτιμά πως θα είναι έτοιμος ο φράχτης αποτροπής εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο, υπό τις ισχύουσες συνθήκες και με τον τωρινό ρυθμό εκτέλεσης των εργασιών, ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας Πέτρος Δαγρές. Το έργο βρίσκεται στο στάδιο της θεμελίωσης στήριξης του πλαισίου της περίφραξης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των πλαισίων της περίφραξης και στη συνέχεια η τοποθέτηση του συρματοπλέγματος.



Το συνολικό μήκος του φράχτη θα είναι 10.310 μέτρα, με τοποθέτηση πασάλων ανά μέτρο, ενώ θα κατασκευαστούν και 2.000 πλαίσια που θα στηριχθεί το συρματόπλεγμα. Το έργο, ύψους 3.200.000 ευρώ, θα διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους 3 μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων που θα έχει μήκος 1,20 μ. θα τοποθετηθούν κονσερτίνες, των οποίων το ύψος θα υπερβαίνει τα 4 μέτρα.


Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας «ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ», η καθυστέρηση εκτέλεσης του έργου οφείλεται στις δυσχερείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και στην οριστικοποίηση της χάραξης, που τελικά ολοκληρώθηκε στις 3 Μαΐου. Μέχρι τη στιγμή εκείνη δεν μπορούσαν να εκτελεστούν εργασίες, καθώς απαιτείτο να προηγηθούν διορθωτικές παρεμβάσεις στο δίκτυο οπτικών ινών, η κατασκευή του οποίου είχε προηγηθεί. Η ολοκλήρωση του έργου μέσα στις προθεσμίες, έχει ως προϋπόθεση την ομαλή ροή της χρηματοδότησης, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δαγρές.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
31-7-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους, τώρα σκούπα και σ' αυτούς που είναι μέσα στη χώρα

Ανώνυμος είπε...

Εχω ενα κουρεα που κανει κουρεμα φραχτη,να κανω μην μπει κανας σκουρος σπιτι?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι ρατσιστής ούτε φασίστας.Ομως δε μπορεί κάθε μερα να μπαίνουν 100αδες εξαθλιωμένων ανθρώπων απο τον Εβρο

Και αυτοί θα έχουν πρόβλημα και εμείς.Δε μπορεί μια χώρα 10 εκατομυριων να συσσωρεύει συνεχώς μετανάστες και να μην εχει τι να τους κανει και που να τους βάλει.Ηδη ειναι εκατομύρια.Ως ποτε η Ελλάδα θα ειναι αποθήκη ανθρώπων?

Ας προσπαθήσουν να βελτιώσουν τη ζωη στις χωρες τους στη τελικη και οχι να μαζεύονται ολοι στην
Ελλάδα

Δειτε το και ετσι.Οι χωρες του υπαρκτού σοσιαλισμού είχαν ποτέ ανοικτά σύνορα?Γιατι να έχει η Ελλάδα λοιπον?Ποιος ο λόγος να γεμιζουμε καθημερινα με εξαθλιωμένους ανθρώπους

Ανώνυμος είπε...

Απ τη στιγμη που η μεταναστευτικη πολιτικη ειναι ανυπαρκτη τι νοημα εχει να γινεται η Ελλάδα μια αποθηκη εξαθλιωμενων μεταναστών?Γιατι να υπαρχει ανεξέλεγκτη εισροή λοιπον?

Τουλαχιστον να ακυρωναν το Δουβλινο 2 να παρουν ολοι visa και να πανε στην ευχή του θεού.Ομως εχει τα @@ ο Αντωνακης και οι υπολοιποι να κανουν κατι τετοιο?

Και καλα με το φραχτη αντε πες γλυτωνεις καποιους.Τι θα γινει με τους ηδη εξαθλιωμενους μεταναστες που ηδη ειναι στην Ελλάδα?

Ανώνυμος είπε...

ειπαμε...θα κατασκευασουμε αυτοκινητοδρομο στην ροη του εβρου μετα πτωματα των ελληνων αυτοκτονουντων προκειμενου να περνουν με ασφαλεια οι ''εξαθλιωμενοι''πρακτορισκοι φιλοι μας μουσουλμανοι,στην συνεχεια θα βαλουμε τους ελληνες ανεργους να κατασκευασουν υπογειο τουνελ το οποιο θα παρακαμπτει το γελοιο κατασκευασμα τον λεγομενο φρακτη και θα συνεχισουν την διανοιξη μεχρι τα τεμπη οπου και θα ενωθει με το υπο κατασκευην τουνελ.Με τον τροπο αυτο οι αμοιροι προσφυγες θα αποφευγουν τεραστια ταλαιπωρια και θα συντομευουν τον χρονο επαφης των με εμας τους αγροικους ρατσιστες με τελικο στοχο την επιμορφωση μας σε θεματα πολιτισμου[βλπ.προσφατα βιντεο με εκτελεσεις δια λιθοβολισμου και αλλες πολιτισμενες δρασεις].εν κατακλειδι θα πω τουτο-ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

8.49 δεν πας αγορι μου να σε κοιταξει κανας ψυχιατρος? θα σε δωσει μια θεραπεια και θα ξαναγινεις νορμαλ

κι εσυ το καταλαβαινεις πως εχεις προβλημα, παρτο αποφαση λοιπον και πηγαινε δεν ειναι ντροπη - θα κανεις κακο σε κανεναν ανθρωπο και θα βρεις και τον μπελα σου

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε 849 , αυτοί κοιτάζουν το δέντρο ενώ εμείς βλέπουμε το δάσος και να καίγεται... ....
Αφυπνιστείτε !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12.21,Ακόμα δεν πήρες χαμπάρι ότι τα βλέπεις ανάποδα.Αλλο είναι το δάσος,αλλά το μυαλό σου δεν μπορεί να το δει .Το μόνο πρόβλημα στην ζωή σας είναι οι μετανάστες.Δεν σας πειράζει τίποτε άλλο.Δεν σχολιάζετε τίποτε άλλο.Αυτό λέγεται εμμονή και χρειάζεται ψυχίατρο.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα ανήκει στυς Έλληνες, ποτάμια αίματα χύθηκαν για την ελευθερία, για να μπορούμε να ζούμε σε μια ελεύθερη ελληνική πατρίδα, δεν θα την παραδόσουμε στους αλλοδαπούς