Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2012

ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ EURO-ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;


Σάλο προκαλεί στην Ιταλία το θέαμα των σημαιών με τη σβάστικα και τον Μουσολίνι και οι ρωμαϊκοί χαιρετισμοί στο Τσίρκο Μάσιμο της Ρώμης στη διάρκεια του τελικού μεταξύ Ιταλίας-Ισπανίας για το Euro 2012. Τα φασιστικά σύμβολα εμφανίστηκαν ανάμεσα στις ιταλικές σημαίες που ύψωναν χιλιάδες φίλαθλοι παρακολουθώντας μέσω γιγαντοοθόνης τον κορύφωση της διοργάνωσης. 



Ένας 23χρονος αναγνωρίστηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια της νύχτας από άνδρες της αντιτρομοκρατικής (Digos), όπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. 


Πρόκειται για τον Ενρίκο Τζακάρντι, πρόσωπο ήδη γνωστό στους Digos, στην κατοικία του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε άλλη μία σημαία με σβάστικα, φυλλάδια και υλικό εξύμνησης του φασισμού.


Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία και σε έναν φίλο του, τον 19χρονο Ιβάν Σιμοντσιόνι, ο οποίος αναγνωρίστηκε μέσω βίντεο να πετά επικίνδυνα αντικείμενα προς τη γιγαντοοθόνη και το κοινό στο Τσίρκο Μάσιμο.


Στην υπόθεση παρενέβη ο γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος στη Ρώμη Μάρκο Μίκολι στρεφόμενος κατά τη δημάρχου της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο, προερχόμενου από τη νεοφασιστική Εθνική Συμμαχία.


«Από χθες περιμένουμε μια λέξη καταδίκης από τον δήμαρχο της Ρώμης για τις ναζιστικές σημαίες της ντροπής και τους ύμνους στον Ντούτσε στο Τσίρκο Μάσιμο, παρουσία του ίδιου του δημάρχου Αλεμάνο. Δυστυχώς, όμως, τουλάχιστον προς το παρόν ο λαλίστατος Αλεμάνο έχει μιλήσει για όλα, αλλά ακόμη δεν έχει λάβει τις αποστάσεις από την την τελευταία φασιστική ντροπή που έχει λερώσει την πόλη μας.


«Συνειδητοποίησε τι συνέβαινε; Και γιατί δεν είπε τίποτα; Η αλήθεια είναι ότι με έναν τέτοιο δήμαρχο οι φασίστες στην πόλη νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, ακόμη και να πάνε στο Τσίρκο Μάσιμο με στολές Χίτλερ ή Μπενίτο Μουσολίνι».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
2-7-2012

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οι μονοι που τα πανε καλα με τους χρυσαυγιτες ειναι οι ακροδεξιοι της Ιταλιας.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά αμέσως μόλις τον πήραν χαμπάρι
οι Ιταλοί αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζε....

Ανώνυμος είπε...

Στην Ιταλία όσοι ανεμίζουν τη σβάστικα είναι ακροδεξιοί στην Ελλάδα όσοι ανμείζουν την Ελληνική σημαία είναι φασίστες

Ανώνυμος είπε...

Έξω οι λαθρομετανάστες Έλληνες από την Ιταλία!

Επιτέλους να ξεβρομίσει η Ιταλία από τους λαθρομετανάστες όλων των χωρών!

Δεν είναι κρίμα να έχει τέτοια κρίση στην Ιταλία και να δουλεύουν οι λαθρομετανάστες αντί των Ιταλών ;

Αίμα τιμή Ιταλοί nazi!

Εύρυτος είπε...

Αυτή είναι δημοκρατία και ελευθερία!!! Μπράβο!!!
Αν σήκωνε σφυροδρέπανο ή αφλάδι δεν νομίζω να είχε κανένα πρόβλημα...

Ανώνυμος είπε...

9.46 αγορι, λυπαμαι ειλικρινα που σου το λεω, αλλα ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

και η Ελλαδα ειχε 500.000 ΝΕΚΡΟΥΣ εξαιτιας της σβαστικας

ουτε απο το σφυροδρεπανο, ουτε απο το αλφαδι - απο τη γαμημενη σου τη σβαστικα

το 'πιασες?

χωρια καιγατε, εγκυες ξεκοιλιαζαται, ανηλικα εκτελουσατε - ΕΔΩ τα κανατε ολα αυτα

αμα λοιπον εσυ Αποστολη, γουσταρεις σβαστικες μπορεις ανετα να παρεις τον μπούλαρο και να πας στη Γερμανια σου - εχει αεροπλανα, εχει λεωφορεια, εχει και τρενα...

ΕΔΩ ειναι η πατριδα ΜΑΣ - εσυ ΜΠΟΥΛΟ!!! δεν θα λειψεις ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ (που αμφιβαλλω αν τις εχεις πει τις "ιδεες" σου)

το 'πιασες Σουκαρά? το΄πιασα να λες... ασει μπούλο τωρα και καληνυχτα

Ανώνυμος είπε...

YΓ. σορρυ για τα ορθογραφικα, αλλα οσο σκεφτομαι κατι τσογλανους σαν εσενα να δικαιολογουν τις εκτελεσεις των Ελληνων απο τους Ναζί, με πιανουν οι διαολοι...

Εύρυτος είπε...

Όχι ρε μαλακισμένε, δεν το πιάσα. Τον πούλο εσύ. Πούλο από το πουλί, όχι μπούλο, κατάλαβες μπούλη;
Η σβάστικα είναι Ελληνικό σύμβολο και δεν ευθύνεται για κανένα έγκλημα. Τα εγκλήματα τα έκαναν οι Γερμανοί, όχι η σβάστικα.
Για τα εγκλήματα των Τούρκων, των Αλβανών, των Βούλγαρων και των Άγγλων τι γνώμη έχεις;
Η κοινοβουλευτική δημοκρατία που είχαν οι Άγγλοι όταν κρεμούσαν και βασάνιζαν στην Κύπρο, δεν σε πειράζει το ίδιο με τον ναζισμό;

Ανώνυμος είπε...

Σουκαρα θυμασαι το κυνηγητο στην Πατησιων??Αιλουρος ειχες γινει Κανονισε....

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν ατομα τελικα που κολανε μονο στην εικόνα! Η σβαστικα λοιπον μπορει να ηταν αρχαιοελληνικη οντως αλλα οποιος και να τη δει θυματε τους ναζι . δεν νομιζω να σκεφτεται καποιος το συμβολο της γονιμοτητας . ακομα και αν το κανει , το κανει απο αμυνα για να αποδειξει οτι δεν ειναι φαν του χιτλερισμου. Σιγα που σας επιασε ολους η κωλοπιλαλα ξαφνικα το 2012 να υπερασπιστειτε ενα συμβολο . και ποιο συμβολο ! δεν εχετε καμια δουλεια με τον εθνικισμο ασπονδυλα οντα . διαλεξατε παλλι ΣΑΝ κακομαθημενα πλουσιοκωλοπαιδα καποιους να "αλλους" να κανουν μια δουλεια που επρεπε να την κανετε μ ο ν ο ι σ α ς !και για πες μας ρε αποστολε αφου το λυξαμε το θεμα με την σβαστικα.αφου οι γερμανοι καναν αυτα που λες . γιατι να ειναι αποδεκτες φυλες για την ελλαδα ειναι οι εξης ,συμφωνα με τα λεγομενα του μιχαλολιακου στη Νετ , Γερμανοι Ολλανδοι Αμερικανοι και νομιζω οτι ειχε πει και Σκανδιναβοι . οτι ποιο ασπρο εν ολιγης. Δηλαδη ο φιλος ο μιχαλολιακος σκεφτεται να μας παρει απο το ευρο και απο την ευρωπη αλλα να συνομιλει με τις αποδεκτες φυλες μονο.αφου οι σκουροι ειναι για κρεμασμα . ακομα και οι κρητικοι βαση φυλετισμου.εχετε μπερδεψει την βουρτσα με δεν ξερω και γω τι . συνελθετε και κοιτατε ποιους χειροκρωτατε και για ποιον λογο . ανοιχτε τα κεφαλια σας οχι τα κεφαλια των αλλων . και ειδικα των απορων. σημερα ειναι οι δουλοι(μεταναστες) αυριο θα ειναι ενας "αριστερος" απορος συνδικαληστης . και παει λεγοντας . το κουρασα . αλλα απλα σκεφτειτε λιγο παρα περα απο την ιδεα σας . B.A.

Ανώνυμος είπε...

soukaras den ine o gnostos fasistas poy tis efage perisi
exei moutra kai emfaniz\ete?

Εύρυτος είπε...

Ούτε στην Πατησίων ήμουνα, ούτε ξύλο έφαγα!
Μου την έπεσαν στο Σύνταγμα 500 λαμόγια και απέτυχαν!
Αφού είστε τόσο δημοκράτες την άλλη φορά ελάτε 1000.
11:56 : Δεν εκπροσωπώ τον Μιχαλολιάκο ούτε την ΧΑ. Μόνο τον εαυτό μου. Θέλεις την γνώμη μου; Εγκλήματα έκαναν όλοι, μικρά ή μεγαλύτερα ανάλογα με τις συνθήκες και τις ευκαιρίες που είχαν. Γενοκτονία κατά των Ελλήνων έκαναν μόνο οι Τούρκοι (δύο φορές: Πόντος Μικρασία) και οι Βούλγαροι στην κατοχή.
Πιστεύω ότι όλοι οι λευκοί άνθρωποι πρέπει να ξεπεράσουν τις εμφύλιες διαμάχες και να στηρίξουν ο ένας τον άλλο γιατί εξαφανιζόμαστε.
Δεν λέω να εξαφανιστούν οι άλλες φυλές. Πρέπει όμως να προφυλάξουμε το έδαφος μας αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

"Μου την έπεσαν στο Σύνταγμα 500 λαμόγια και απέτυχαν!"

εμ βεβαια, αφου σε φυλαγανε 10 διμοιριες ΜΑΤατζηδων...

χεστη ε χεστη, στο ξαναλεω:΅τον ΜΠΟΥΛΟ απο τη χωρα ΜΟΥ!!!!

τσακα τη σβαστικα σου και τραβα στη Γερμανια σου!

το 'πιασες μπούλη? αει καληνυχτα τωρα

ΥΓ. http://www.youtube.com/watch?v=YAOfA7pID6E

τι σου θυμισα τωρα ε...

Ανώνυμος είπε...

Το Σουκαράς είναι το καλλιτεχνικό σου στη χρυσαυγίτικη διάλεκτο των αποβρασμάτων; Π.χ. όπως λέμε "Περίανδρος"; Ή μήπως τραγουδάς σε κάποιο νυχτερινό κέντρο με σαμπάνιε και λελούδια;

Ανώνυμος είπε...

Αποστολίτσα σε ψάχνει ο Αυγερόπουλος. Μα ρε μαλάκα απο ολόκληρο ρεπορτάζ πήρες αυτά που σε βόλευαν;χασάπης έπρεπε να γίνεις, αλλά χασάπης και πούστης δε γίνεται γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Σουκαρα αγορινα μου εφαγες τοσες που ξεχασες την πατησιων?Πηγες να κανεις μαγκιτσες στην κοπελιτσα και μετα δε μπορουσες να σουρθεις απο τις ξυλιες ουτε αυτο το θυμασαι??Το ποιοι σε γλυτωσανε ..αυτο μαλλον το θυμασαι ε?