Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012

FT: ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ


Να απεμπλακεί από την Ελλάδα καλούν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οι Financial Times, επισημαίνοντας αν δεν υποχωρήσει δραστικά η σύγχυση και η άρνηση που επικρατεί μεταξύ των Ευρωπαίων συμπιστωτών του θα πρέπει να τους παραχωρήσει τα ηνία.
Η ανησυχία του Ταμείου για την Ελλάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι εμφανής εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.
Εκτιμάται ότι το Ταμείο θα όφειλε να είχε πιέσει από την αρχή για κούρεμα στο χρέος ιδιωτών και να είχε επιμείνει σε μια πολύ πιο ρεαλιστική θέση για το πόση ανάπτυξη μπορεί να παραγάγει μια καταπονημένη οικονομία.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι δεν πρέπει να παρασυρθεί σε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, ούτε να συνεχίσει τη χρηματοδότηση στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος, στη βάση υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων βιωσιμότητας χρέους και ανεπαρκών σχεδίων κάλυψης των χρηματοδοτικών κενών.
"Όσο περισσότερο συμμετέχει το ΔΝΤ σε μια διάσωση στην οποία δεν πιστεύει, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος στη φήμη του και στη στήριξη σε άλλα κράτη εκτός Ευρωζώνης", σημειώνεται.
Υπογραμμίζεται δε ότι η ανάμιξη του Ταμείου στην Ελλάδα ήταν σωστή, αλλά οι κίνδυνοι για τη φήμη του τώρα είναι μεγαλύτεροι από το περιορισμένο όφελος που έχει προσφέρει στην περίπτωση της Ελλάδας.
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
31-7-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την ποια;

Ανώνυμος είπε...

Την ποιά ρε.... Εδώ δεν είναι σε θέση οι πασοκοτρικολόρε να απεμπλακούν ούτε καν από τις περί λ/μ οδηγίες...
Ποιόν κοροϊδεύετε; Συγγενής μου ζήτησε να πάει να εργαστεί σε ελληνική εταιρεία στην Αυστραλία και τον υποχρεώνουν να βγάλει εισητήριο ...μετ επιστροφής! Δεν μπορεί να βγάλει εισητήριο μόνο για μετάβαση! Δεν σου δίνουν εκεί, μόλις πας, κανένα χαρτί με το οποίο να μπορείς να "κυκλοφορείς για έναν μήνα στο Σίδνεϋ" και μετα να "αποχωρήσεις από την χώρα μόνος σου". Σε συλλαμβάνουν, σε δικάζουν και σε απελαύνουν.
Θα μου πείτε ότι αυτές (το να δίνεις στους παραβιάζοντες τα σύνορά σου ένα χαρτί με το οποίο κυκλοφορούν για έναν μήνα στην Αθήνα, κλπ) είναι ενέργειες τις οποίες εφαρμόζει είναι εντολές της ΕΕ. Και λοιπόν; Θα βάλουμε την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα;
Δηλαδή στο θέμα "λεφτά" λέμε ναι, να λάβει χώρα διαπραγμάτευση με την ΕΕ για να μην εφαρμοστούν οι διαταγές της για απολύσεις κλπ και στο θέμα λαθρομετανάστευση ΔΕΝ ζητάμε διαπραγμάτευση; Εκεί ΔΕΝ θα ζητήσουμε να εφαρμοστεί στην Ελλάδα το Αυστραλιανό σύστημα;
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΡΙΟ-ΑΝΑΡΧΑΡΙΟ-ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΑΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΛΟΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΜΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

11:07 πμ Kαλά ότι δεν είσται στα καλά σας εκεί στη χ.α. το ξέρουμε...ξεστραβώσου και διάβαζε τι ρόλο βαράει αυτή η χ.α. ρεεε...εκτός κι αν είσαι απόγονος από τους ρουφιάνους της κατοχής που κατέδιδαν στους Γερμανους τους πατριώτες μας!

sofdim είπε...

11:07 πμ Kαλά ότι δεν είσται στα καλά σας εκεί στη χ.α. το ξέρουμε...ξεστραβώσου και διάβαζε τι ρόλο βαράει αυτή η χ.α. ρεεε...εκτός κι αν είσαι απόγονος από τους ρουφιάνους της κατοχής που κατέδιδαν στους Γερμανους τους πατριώτες μας!

Ανώνυμος είπε...

Μας τα έχεις ζαλίσει ηλίθιε με την χρυσή αυγή σου.Με το σχόλιο σε πληρώνουν. Και πάντα άσχετο το σχόλιο σου. Αντε γαμήσου λοιπόν και αν θες να σχολιάσεις βρες κάτι σχετικό και όχι τσιτάτα που απευθύνονται σε καθυστερημένους και ανεγκέφαλους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΕ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Oi psifoforoi tis x.a. einai autoi pou tosa xronia psifizan n.d kai pasok k alaksan komma epeidi den tous volepsan k distixos autoi einai paaaara poloi.oi kairoi pou erxontai tha einai poloi diskoloi logo tis nootropeias pou apoktisame ithelimena kai aperiskeupta apo tis kiverniseis pou psifizame opou antikatoptrizoun tin prosopikotita ton ellinon.distixos simperilavanome kai ego enas apo tous astenika mikromialous ellines pou kathome kai sxoliazoun kai den vgaino ston dromo na tous gamiso tin mana.edo pou ftasame i polemos i epanastasi mas sozei,kai o polemos tha einai emfilios.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΟ.

η Αστυνομία καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν και το παραμικρό για την υπόθεση να καλέσουν στον τηλεφωνική γραμμή 210 6411111 και να δώσουν ανώνυμα τις πληροφορίες που έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Προς 10.45
Καλα του κανανε του βρωμοελληνα του συγγενη σου.Με ποιο δικαιωμα παει για δουλεια την στιγμη που υπαρχουν αυστραλοι ανεργοι?
Εξω οι πεινασμενοι κουμουνιστες και σκατοφασιστες βρωμοελληνες απο την Αυστραλια.Να κατσουν στην χωρα τους να φανε τα κλεμενα που τους δινουμε σα μαλακες σε επιδοτησεις.

Ανώνυμος είπε...

To πάθημα, παιδιά, μάθημα. Αλλάξτε όλοι αμέσως το όνομά σας σε τουίτερ και φέισμπουκ με ψευδώνυμο γιατί οι διεθνείς αληταράδες που μας ελέγχουν ηλεκτρονικά, δεν δείχνουν έλεος και ψάχνουν αφορμή για να μας λιώσουν.
Όσο για την αθλήτριά μας καλά θα κάνει να στείλει στα δικαστήρια όλους όσους σχολίασαν το σχόλιό της ως "ρατσιστικό", προσβάλλοντάς την και να ζητήσει βαρβάτες αποζημιώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ξεσαλώνεται πάλι και αρχισάτε τις θεωρίες συνομοσίας παπαγάλοι. Για τα άγρια μέτρα τσιμούδια. Σας συμφέρει ο Ελληνας να ασχολείται με μαλακίες όπως τις αθλήτριας και να μην δίνει σημασία τι του ετοιμάζουν.
Παρακολουθήσεις και μπόύρδες όταν η κυβέρνηση θα σε αναγκάσει να ψοφήσεις στην πείνα με τα νέα μέτρα.
Nομίζεται πως με τις μαλακίες που γράφεται θα κοιμήσεται τον Ελληνα.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορούμενοι την ευγενική προσπάθεια που γίνεται στο Γηροκομείο Καστελλίων στη Θήβα και τις ανάγκες των γερόντων μας, η Χρυσή Αυγή Εύβοιας προσέφερε χθές ένα φορτίο τροφίμων.
Το Γηροκομείο στα Καστέλια Θήβας ιδρύθηκε το 1964 και συντηρείται από την προσφορά πολιτών και "φορέων". Η πενιχρή κρατική επιχορήγηση αρκεί μόνο για τα 4 άτομα προσωπικό, που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους για να εξυπηρετήσουν τους 25 φιλοξενούμενους γέροντες.
Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες, για τους κίναιδους, για την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα, αλλά δεν υπάρχουν για τους απόμαχους Έλληνες, που πρόσφεραν τους κόπους της ζωής τους, παιδιά και εγγόνια σ' αυτό το -αγνώμον, ανήθικο και εχθρικό για το έθνος που το δημιούργησε- κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΙΑ ΗΛΙΘΙΕ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.
ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ