Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΑΒΙΛΛΑΣ Ο NΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ-ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ…


Με σημερινή απόφασή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας τοποθέτησε τον Θεόδωρο Δραβίλλα ως διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και τους Παναγιώτη Κοντούλη και Γεώργιο Καμαρινόπουλο ως Α΄ και Β΄ υποδιοικητές της Ε.Υ.Π., αντίστοιχα.
ναυτεμπορικη
ΠΡΕΖΑ TV
18-7-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Nεα Δημοκρατια νομιζει οτι πηρε 43%
οτι θα κυβερνησει 4ετια και οτι βρισκομαστε εν καιρο ειρηνης πειραζει σε αυτη την τοσο κρισιμη στιγμη ενα τοσο συμαντικο ποστο. Μακαρι τα νεα πρωσοπα να ειναι ποιο αποτελεσματικα απο τα προιγουμενα δεν γνωριζω ουτε τους μεν ουτε τους δεν. Eαν ομως δεν ειναι τοτε θα εχουμε πολλα προβληματα.

Ανώνυμος είπε...

γιος του γνωστου χουντικου δραβιλα που με λεφτα της χουντας οκταοροφο ξενοδοχειο στο βραχατι που επεσε με το σεισμο του 81 και σκοτωσε 2 ατομα. εμεινε ημιτελες γιατι μολις επεσε η χουντα σταματησαν οι εργασιες το εργο θεμελιωσε ο χουντικος υπουργος (μπαλοπουλος) μιζαδορος του κερατα. τα περισσοτερα λεφτα πηγαν σε ανεγερση πολυκατοικιων στην αθηνα με αποτελεσμα το κτηριο του βραχατιου να εχει ανεπαρκη στατικη μελετη και οπλισμο χαλυβα και μπετου για τα πανηγυρια. κανεις δεν καταδικαστηκε για αυτο το εγκλημα .