Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV


Η σατιρα οπως και τα ανεκδοτα,για να λειτουργησουν καποιες φορες,χρησιμοποιουν το στοιχειο της υπερβολης,με ο,τι αυτο συνεπαγεται καθε φορα,αναλογα με την θεματολογια.
Στην προκειμενη περιπτωση ομως,το "αστειο" της Βουλας Παπαχρηστου,μονο ως αστειο ή ως λογοπαιγνιο δεν μπορει να χαρακτηριστεί,καθως η ιδια στο timeline της,φαινεται να υποστηριζει ενθερμα την ακροδεξια οργανωση των νεοναζι της Χρυσης Αυγης και ενα απο τα πρωτοπαλικαρα της,τον Ηλια Κασιδιαρη.
Συνεπως,αυτοματα,το λογοπαιγνιο της Βουλας Παπαχρηστου για τα κουνουπια του Νηλου και τους Αφρικανους,παυει να ειναι μαυρο χιουμορ ή σατιρα μιας κατασταση και αναγεται αυτοματα σε εμετικο ρατσιστικο σχολιο.
Γι'αυτο και της στερηθηκε η δυνατοτητα να εκπροσωπησει την Ελλαδα στους Ολυμπιακους Αγωνες στο Λονδινο.
Θα μας πειτε βεβαια...εδω εκπροσωπουν μερος των Ελληνων,οι φασιστες της Χρυσης Αυγης που εχουν μπει στο κοινοβουλιο...αλλα τι σκατα να λεμε τωρα...
ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2012

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κωλομαρξισταριό σε όλο το μεγαλείο του.
Κατηγορεί μια ελληνίδα αθλήτρια, επειδή έκανε μια πλάκα. Η οποία βεβαίως δεν έχει κανέναν ρατσισμό. Το να αποκαλείς ένα άσπρο, άσπρο ή έναν μαύρο, μαύρο το αποκαλούν... ρατσισμό.
Παίζετε με τα νεύρα μας ρε.... Όλοι θα πάμε στην Χρυσή Αυγή ρε.....

Να μην πάει κανένας αθλητής μας στο Λονδίνο.
Να γυρίσουν πίσω όσοι πήγαν!

Ανώνυμος είπε...

οχι να μη γυρισουν πισω!
Τοσα αναβολικα τσαμπα??
Καποιο χρυσο να φερουν πισω , να δοξασουν την Ελλαδα μας και να δειξουν στους βαρβαρους!!
Οπως ο ενδοξος Ελληνας Πυρρος Δημας και ο Καχιασβιλι και η Μανιανη...κλπ κλπ...ουπς αυτα τα ονοματα δεν ειναι....ελλη...μμμ...τεσπα ωραιο καιρο εχει σημερα

Ανώνυμος είπε...

esai vlakas...gia afto i xora exei gini mpourdelo. giati o ka8enas mpori na kanei oti 8elei...iparxoune kai kanones vlakako..den ginonte ola me tin via, arxidi.

Ανώνυμος είπε...

Οι πουλημένοι αριστερόστροφοι μεγαλοδημοσιογράφαροι, έβγαλαν από μόνοι τους φυσικά το πόρισμα και ήδη καταβρίζουν σε όλα τα κανάλια την κοπέλα και δικαιώνουν εκείνο τον τύπο που την έκοψε από την ομάδα. Ε, δεν περιμέναμε και τιποτε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα ακριβως έτσι όπως τα λές είναι. Όταν κάποιος φιλικά κείμενος στην ΧΑ κάνει τέτοια σχόλια είναι ρατσιστής. Αν το έλεγε ο Λαζόπουλος θα ήταν ανέκδοτο που θα τα "έσπαγε" και θα τον χειροκροτούσαν. Ακόμη μια φορά φάνηκε ο ρατσισμός σας απέναντι στους Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον λαθροπατριωτη 7,31 που κι αν γαμιεται η μανα του, εδω εχει δικιο. Η αληθεια να λεγεται, ακομα και αν προερχεται απο αχρηστα, αγραμματα ηλιθια τομαρια σαν και αυτον τον πουτανας γιο. Μπραβο αμεμπτο ασπονδυλο, σκεφτηκες και κατι σωστο μεσα σε αυτη τη χεστρα που λες κεφαλι σου.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην μάπα της ψώλας ο αποκλεισμός χαχαχαχαχαχαχα!!!

Αλλά ΟΚ μωρέ, όμορφο παλιοπουτανάκι είναι, ξεκολέ φάτσα έχει, τώρα που πήρε πούλο από τους Ολυμπιακούς, καιρός να γυρίσει καμιά τσόντα, να φάει κάνα σπέρμα στο πρόσωπο, να κάνει και κάτι χρήσιμο.

Δεν την χάλασε καθόλου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

OUG OUG OUG OUG OUG OUG
KRISI AVGI
OUG OUG OUG 7% 7%
OUG OUG KRISI AVGI
KE OUG

Ανώνυμος είπε...

...αλλά αυτό θα έπρεπε να συνέβαινε σε καμμιά μαύρη αφρικάνα αθλήτρια μάο μάο. Αυτές γυρίζουν και καλύτερες τσόντες επειδη το άσπρο μπιιιιιπ πάνω τους φαίνεται καλύτερο. ξαναχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα!μπράβο ρε κλασιδιάρη καλά της έκανες..χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μην ξανά ακούσω ανέκδοτο με ξανθιά από κανέναν μέχρι τον ΟΗΕ θα φτάσω.Παλιορατσιστές τα έχετε βάλει με τις ξανθιές τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

πρέζα τv,πάρε τη δόση σου να συνέρθεις γιατί το στερητικό ανθελληνικό σου σύνδρομο άρχισε να σε καταλαμβάνει,δυστυχώς για σένα είσαι πολύ μικρός για να μιλήσεις για την Ελληνίδα Θεά την ΒΟΎΛΑ.Μην το επιχειρείς σε παρακαλώ εκτίθεσαι.Όσον αφορά τα σχόλια ορισμένων ''συνανθρώπων '' μου,να μην εκπλαγούν αν στις επόμενες εκλογές η Χ.Α.γίνει αντιπολίτευση ή και κυβέρνηση,αυτοί θα είναι υπεύθυνοι και κάποιοι πολιτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολείστε μωρε με αυτο το σερβιετάκι?Ενα μαλακισμένο ειναι χωρις καμια πνευματικη ποσο μαλλον πολιτικη καλλιέργεια.Και δε φταιει αυτη,φταινε αυτοι που ειναι οι εκπαιδευτες-προπονητες των αθλητων και δε τους εχουν μαθει 5 πραγματα πως να μιλανε

Αυτη ουτε παιδια δε θα μπορει να κανει απο τη πολύ ντόπα η παιζει να βγάλει και κανένα αρχίδι απο τη πολυ τεστοστερόνη

Ανώνυμος είπε...

Αυτο θα μπορουσε να το πει ο καθενας χωρις προβλημα,αλλα η ηλιθια πρεπει να ξερει οτι οι αθλητες για καποιους ειναι προτυπα οποτε δεν μπορει να πετει δημοσιως οτι μαλακια της καβλωσει35

Ανώνυμος είπε...

πεταει εννουσα οχι πετει

Ανώνυμος είπε...

7.15.Nαι βρε ο Κουβελος είναι μαρξισταριό και συ μεγάλος μαλάκας....

Ανώνυμος είπε...

7:37 μμ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ Η ΜΑΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Η ΑΣΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ . ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ Η ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ. ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ?????

Ανώνυμος είπε...

Τι υποκριτές είμαστε εμείς οι έλληνες το παίζουμε αντιρατσιστές και προσλαβαίνουμε στις επιχειρήσεις μας αλλοδαπούς τους δίνουμε μικρότερο μεροκάματο και τους πίνουμε το αίμα με το μπουρί τις σόμπας τους φερόμαστε άσχημα και τους κλειδώνουμε μέχρι την λήξει του οραρίου δεν πληρώνουμε το ΦΠΑ ΕΦΟΡΕΙΑ κλπ και βρίζουμε του έλληνες εργαζόμενους και χρεώνουμε την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε αυτούς και ξαφνικά μας ενοχλεί το ρατσιστικό σχόλιο κάποιου άλλου
Άρε ο ρατσιστικός ανθελληνισμός στο μεγαλείο του

Ανώνυμος είπε...

τερμα η βούλα.
τελεια

Ανώνυμος είπε...

11.57 ο 7.37 ειμαι.

Το αλφαβητο δεν παει ετσι αν γαμιουνται αλφαβητικα, τοτε γαμιεται ο γιος μου, η κορη μου, η μανα μου, ο πατερας μου. Μετα γαμιεται το σοι της συντροφου μου με την ιδια σειρα. Και πριν απο ολους αυτους γααμιεται η γιαγια μου, και τελευταιος ο παππους μου.

Πηγες:
-Αλφαβηταρι πρωτης δημοτικου
- http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%AC%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%BF



Γρηηηηηηηηγορα πισω στο σχολειο ασπονδυλο!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΕΖΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Περιμενα περισσοτερο μυαλο απο σενα..
Ο φαρισαϊσμος και η υποκρισια στο εσχατο βαθμο..
αυτες τις μαλακιες λετε και θα κανετε τελικα τους Ελληνες "ρατσιστες"..

Ψετοπροοδευτικοι αριστερουληδες του κωλου..

Το δικο σας απυθμενο μισος για τη φυτρα σας και τη πατριδα σας δε το βλεπετε...

Απο καποιους σα κι εσας τελικα κομματα τυπου Χρυσης Αυγης θα βρεθουν με 20%...

Ανώνυμος είπε...

@7:37: Χαχαχαχαχαχα δε παιζεται το comment ρε... ΕΥΓΕ!!!