Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

WALL STREET JOURNAL ''Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ''ΡΙΞΕΙ'' ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ''


- Η εφημερίδα εκτιμά πως η τρόικα θα κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στη νέα ελληνική κυβέρνηση
- Θα ζητήσει να παρθούν μέσα στο 2012 νέα μέτρα ύψους 2 δις ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα
- Υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης φέρεται να δηλώνει πως ''εαν επιμείνει η τρόικα θα καταρρεύσει η κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ''
Κατά το δημοσίευμα οι τροικανοί θα ζητήσουν μέσα στο 2012 νέα μέτρα περίπου 2 δις ευρώ, όσα δηλαδή υπολογίζουν οι δανειστές μας ότι χάθηκαν εξαιτίας των 2 εκλογικών αναμετρήσεων.



Μάλιστα στην εφημερίδα αξιωματούχος της τρόικας φέρεται να διαρρέει πως :'' η Ελλάδα δεν έχει κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί. Παραπονιέται συνεχώς ότι το πρόγραμμα είναι λάθος και ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί, τη στιγμή που άλλες χώρες με αντίστοιχα προγράμματα τα έχουν εφαρμόσει και έχουν δει αποτελέσματα.Οι συνεχείς απαιτήσεις της Αθήνας για καλύτερους όρους, την ώρα μάλιστα που δεν εφαρμόζονται τα συμφωνηθέντα, έχει προκαλέσει κόπωση σε πολλούς στην ευρωζώνη, στέλνοντας αρνητικά σήματα στους πιστωτές της χώρας''.


Για αυτό και η Wall Street Journal περιμένει σύγκρουση της κυβέρνησης με την τρόικα, ικανή να απειλήσει την ''εύθραυστη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ''.
Στο δημοσίευμα ανώτατο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης φέρεται να δηλώνει :''Αν η τρόικα δεν επιδείξει ευελιξία, ο κυβερνητικός συνασπισμος θα καταρρεύσει και η Ελλάδα ενδέχεται να οδηγηθεί σε νέες εκλογές.Αν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές, η τρόικα θα είναι υπεύθυνη για την πολιτική διάλυση που θα ακολουθήσει''. 
newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
5-7-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Τρόϊξ να ρίξει την τρικολόρε κυβέρνηση; Μπα! Μόνη της θα καταπέσει με αυτά που γίνονται... Λόγω «οικονομικής κρίσης», φαίνεται πως κλείνουν το Γηροκομείο Πελοπίου , απέλυσαν τις εργαζόμενες και υπάρχουν φήμες για «φιλοξενία λαθρομεταναστών»!

Όπως διαβάζει κανείς στον Τοπικό Τύπο, το πρωί της περασμένης Κυριακής, με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, λεωφορείο της Ι. Μ. Ηλείας μετέφερε τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου στη «Νέα Βασιλειάδα», καθώς σύμφωνα με την Μητρόπολη λόγω οικονομικής κρίσης σταματά τη λειτουργία του το ίδρυμα!… Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα απολυθούν οι 13 εργαζόμενες σε αυτό, οι οποίες κατήγγειλαν ότι τους έφεραν κάποια χαρτιά για να υπογράψουν επιχειρησιακές συμβάσεις ζητώντας μείωση μισθών της τάξης του 46% και 12μηνη διάρκεια, ενώ δεν είχαν αναφέρει τίποτα για το κλείσιμο του γηροκομείου.

Να σημειωθεί πως για τις ανάγκες του ιδρύματος είχε κατασκευασθεί νέα πτέρυγα η κατασκευή της οποίας κόστισε (δωρεά) 600.000 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος για την κατασκευή και επίπλωση του κτιρίου έφτασε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στην Χρυσή Αυγή διαβιβάστηκαν προς εξέταση πληροφορίες για την εγκατάσταση στο εκκενωθησόμενο κτήριο του γηροκομείου ...εκατοντάδων λαθρομεταναστών!!

Ανώνυμος είπε...

...περισσότερες πληροφορίες για το κλείσιμο του γηροκομείου εδώ... http://www.google.gr/search?client=opera&rls=el&q=%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CE%B3%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BF%CF%85&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομεταναστευτικό μίσος ενάντια στους 'Ελληνες...μαζεύτε τους


Πριν κάποιες μέρες στο ύψος της Καλλιθέας κάπου στη Συγγρού στις οχτώ το πρωί μια κοπέλα έβγαινε από τα "Γρηγόρης -μικρογεύματα" κρατώντας ένα κύπελλο καφέ στο χέρι και στον ώμο την τσάντα της. Μόλις βγήκε δέχθηκε επίθεση από δύο Ασιάτες λαθρομετανάστες οι οποίοι την έριξαν κάτω έχοντας ως στόχο την τσάντα της. Η κοπέλα δεν πρόβαλε καμία αντίσταση, οι λαθρομετανάστες ωστόσο άρχισαν να την κλωτσούν με απίστευτο μίσος, σε τέτοιο βαθμό που η κοπέλα σφάδαζε από τους πόνους. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν κάποιοι εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα ή έξω από αυτό, αλλά δεν τη βοήθησε κανείς!..Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στα ισχύα επειδή της έσπασαν τα οστά από τις κλωτσιές οι λαθρομετανάστες.!


Είναι φανερό πια ότι οι άνθρωποι αυτοί που ήρθαν παράνομα στη χώρα μας παριστάνοντας τους πρόσφυγες και τους κακομοίρηδες, δεν κλέβουν απλά για να βρουν χρήματα αλλά διψούν για αίμα!
'Εχουν απύθμενο μίσος απέναντι σε εμάς τους Έλληνες και το βιώνουμε καθημερινά.
Τι θα γίνει με αυτό το τεράστιο πρόβλημα που λέγεται λαθρομετανάστευση;
Θα το πάρουν κάποτε στα σοβαρά οι κυβερνήσεις να αρχίσουν επιτέλους τις απελάσεις που είναι και η μοναδική λύση;
Όσο για τις ΜΚΟ που θέλουν την παρουσία των φονιάδων λαθρομεταναστών λόγω χρηματοδοτήσεων που εισπράττουν, ας τους ακολουθήσουν στην Ασία, Αφρική ή Αλβανία προκειμένου να γευθούν τη φιλοξενία τους!

Ανώνυμος είπε...

Και ποια ειναι η λυση για να μην ανεβαινει συνεχως η χρυση αυγη? Η προβολη της κοντρας της με τους μεταναστες τελικα οχι μονο καθολου δεν την αποδυναμωνει αλλα την ωφελει.

Ανώνυμος είπε...

γαμω τα παραμυθια αυτοι οι ναζι-γιαλατζι εθνικιστες της πουτσας!
πρωτα θα φυγουν οι λαθροναζι μαζι με τους καθυστερημενους ψοφοφορους λατρεις της μερκελ,των χοντρων λουκανικων και τις Μπανανιας κ μετα οι μεταναστες