Τετάρτη, Αυγούστου 15, 2012

ΤΣΙΟΥ - 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ!!!



ΠΡΕΖΑ TV
15-8-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες όπως και οι "κλέφτες" του ίδιου σκηνοθέτη (Μάκης Παπαδημητράτος).

Ανώνυμος είπε...

3/10: Ουσιαστικά ψιλομαλακία είναι το εργάκι με φρικτά πρόχειρες ερμηνείες των ήδη ρηχών σεναριακά χαρακτήρων - τα μόνα καλά το ευτράπελο της πλοκής στο τέλος και η μετρίως απολαυστική σκηνή στο μαστουροκοινόβιο του γκουρού-έμπορα.

Ανώνυμος είπε...

@ 5:17 μ.μ.

Κατούρα όμως και λίγο γιατί θα σου σπάσει η φούσκα.

Να υποθέσω ότι είσαι κριτικός κινηματογράφου ή θα ήθελες να είσαι; Ξέρεις μωρέ, λέω για αυτά τα γλοιώδη ανθρωπάκια, της πιο χυδαίας συνομοταξίας ηλιθίων, που όντας παντελώς ανικανοι να παράγουν, τους βγαίνει σαν αντίποδας η "κριτική" ή αλλιώς το να γίνονται τα αιώνια παράσιτα/τσιμπούρια/ζήτουλες της τέχνης και να κλάνουν ή να χειροκροτάνε με υφάκι "υπεράνω", προσπαθώντας να επιβάλουν την αποψάρα του ειδικού. Σαν το δικό σου το υφάκι.

Αλλά μιας και είσαι τόσο τερματικά εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με τα πρεζάκια, να σου πω ότι σχεδόν ντοκιμαντέρ είναι οι ερμηνείες, οι διάλογοι, η κινησιολογία κλπ. Η πιο πιστή περιγραφή και αναπαράσταση της όλης φάσης. Αλλά αυτά δεν σας τα μαθαίνουν στις σχολές που πάτε, εκεί μαθαίνετε τέχνη. Αλλά να προσέχεις το πολύ το κλανίδι, δεν είναι καθώς πρέπει...

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω, θα μπορούσε να προωθηθεί ως ντοκιμαντέρ, κάτω από άλλον τίτλο όμως:
«Ατάλαντοι Κινηματογραφιστές Εν Δράσει»