Δευτέρα, Αυγούστου 06, 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 21 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 15ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.
Υπό άκρα μυστικότητα και μέσα σε ασθενοφόρο, για να μην γίνει αντιληπτός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Σύρου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, ο 21χρονος Πακιστανός που συνελήφθη το Σάββατο στην Αθήνα και ομολόγησε τη βίαιη επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ στις 22 Ιουλίου, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.


Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τρίτη, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό, και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου. Mέχρι την απολογία του θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου.

Ο 21χρονος Πακιστανός έκρυβε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, που κανείς δεν είχε καταλάβει, κάνοντας ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να απορούν με τη συμπεριφορά  του… 



Από τη μία, ήταν για όλους όσους τον γνώριζαν το καλό παιδί, χαμογελαστός, που δούλευε, βοηθούσε τους συμπατριώτες του και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν… Από την άλλη, το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του σκληρού και αδίστακτου άνδρα που κακοποιεί ένα 15χρονο παιδί και στη συνέχεια με μεθοδικότητα και καταστρώνοντας ολόκληρο σχέδιο, φτάνει ένα βήμα πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Άλλωστε μόλις έγινε 18 χρονών έφυγε από το Πακιστάν και φτάνοντας στον Έβρο μπήκε παράνομα στη χώρα μας.

Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα της Σύρου, ο «Δράκος» της Πάρου θα απολογηθεί και θα αποκαλύψει λεπτό προς λεπτό όλο το σκηνικό του  τρόμου. Φυσικά, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατες κατηγορίες για κακουργηματικές  πράξεις, είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στις φυλακές.

Μυστικοπαθής και αδίστακτος

Ο 21χρονος κηπουρός από την πρώτη  στιγμή έδωσε στους αστυνομικούς την εικόνα του σκληρού και αμετανόητου… Από τη μία το έπαιζε αδιάφορος και έδειχνε ενοχλημένος από την  προσαγωγή του και από την άλλη είχε προλάβει να κανονίσει μέσω της πακιστανικής πρεσβείας να βγάλει χαρτιά και εισιτήρια για την πατρίδα του και την Τρίτη θα πετούσε για το Πακιστάν, εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης για οικιοθελή επαναπατρισμό λαθρομεταναστών. Όπως λένε αυτοί που τον γνώριζαν, έχει μια καταπληκτική ικανότητα να το παίζει καλό παιδί…

Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήρθε και ζούσε παράνομα στην Ελλάδα, μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA άλλαξε τακτική και δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά την μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής, αλλά όπως είπε σκοπός του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και όχι  να τη βιάσει. 

Όταν αυτή αντιστάθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια εκτός ελέγχου άρχισε να την χτυπάει με απίστευτη μανία στα βράχια. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σημείο, χωρίς να τον δει κανείς,.. Μια εκδοχή που τόσο από τα ευρήματα της Αστυνομίας όπως και από τις εκτιμήσεις τους κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Γι' αυτό και ο δράστης τελικά άλλαξε στάση και δέχθηκε ότι κακοποίησε τη μαθήτρια… Ο ίδιος έδωσε στους αστυνομικούς και το σημείο -λίγα μέτρα πιο κάτω από τα βράχια της Χρυσής Ακτής- όπου σε θάμνους πέταξε το τηλέφωνο. Όμως, μέχρι στιγμής, παρά τις έρευνες των αστυνομικών, δεν έχει εντοπιστεί.

Τα λάθη

Ο Πακιστανός εντοπίστηκες νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Όμως δεν θα είχε εντοπιστεί αν δεν έκανε τρία μοιραία γι' αυτόν λάθη. Πρώτον, ότι πέρασε μπροστά από τη μητέρα της 15χρονης Μυρτώς λίγο πριν την επίθεση φορώντας λευκό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο και κοίταζε παράξενα. 

Δεύτερον, ότι έφυγε από την Πάρο μετά από έξι ημέρες χρησιμοποιώντας ως κάλυψη δυο συμπατριώτες του, την ώρα που το νησί βοούσε από την επίθεση. Και τρίτον και ίσως κυριότερο, χρησιμοποίησε πλαστά  στοιχεία για να εκδώσει εισιτήριο. 

Έτσι, ενώ οι δύο φίλοι του έδωσαν τα πραγματικά τους στοιχεία, οι αστυνομικοί που καθημερινά έψαχναν τις λίστες των ακτοπλοϊκών εταιρειών για αναχωρήσεις Πακιστανών ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δυο φίλων του, αλλά όχι και το δικό του. Έτσι, οι Αρχές ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν πως είναι ο δράστης της επίθεσης. 

Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποιήσουν το γενετικό υλικό με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης Μυρτώς. Γνωρίζοντας, λοιπόν, πως ο δράστης έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι ομοεθνών του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Ασφάλειας παρακολουθούσε διακριτικά το διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα. 

Στο μικρό διαμέρισμα έμεναν 12 Πακιστανοί, ανάμεσα τους και οι δύο φίλοι του.  Παράλληλα, μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προσπαθούσαν να εντοπίσουν το στίγμα συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων,. Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και προσήγαγαν άλλα δυο άτομα πακιστανικής καταγωγής στη ΓΑΔΑ. Και αυτοί όπως και ο 21χρονος είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Μάλιστα, ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να γνώριζαν για την κακοποίηση της μικρής μαθήτριας, όμως δεν ήξεραν το παραμικρό.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.
Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων Δικαστών που επιλαμβάνονται πλέον της υποθέσεως.

Δημήτριος Κουσιουρής
Συνήγορος της Οικογένειας της Μυρτούς»

Με αυτήν τη λιτή ανακοίνωση, η οικογένεια της 15χρονης κοπέλας, που νοσηλεύεται στο «Αττικόν», σε κατάσταση σταθερά ελεγχόμενη, μετά την επίθεση που δέχτηκε στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, απευθύνει ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
6-8-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΘΈΛΑ ΠΟΛΎ ΝΑ ΤΟΥ ΚΆΝΩ ΤΟ ΙΔΊΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΆΣΩ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΤΑ ΒΡΆΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ένα 15άχρονο κορίτσι χαροπαλεύει στην εντατική.
Πως νοιώθεις (δήθεν) «Προοδευτικέ Πολυπολιτισμικέ Αμύντορα» για το «κατόρθωμά» σου;

Βιασμένη, με τσακισμένο το κεφάλι και το κορμί της παλεύει για τη ζωή της.
Πως νοιώθεις εγχώριε Προστάτη του αλλοδαπού Κτήνους για το έγκλημά σου;
Είσαι αρκετά ευχαριστημένος;

Παιδί ακόμη...κι όμως έζησε έναν τέτοιον ανομολόγητο κι ασύλληπτο εφιάλτη.
Εσύ που επέτρεψες απερίσκεπτα σ’ αυτό το αλλοδαπό κτήνος να μπει στην χώρα και να περιφέρει την θανάσιμη ψυχική αρρώστια του, πως νοιώθεις τώρα;

Αυτό το παιδί απλά θέλησε να κάνει το πιο αυτονόητο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που κάθε Ελληνόπουλο έκανε άφοβα μέχρι πριν κάμποσα χρόνια σ’ αυτόν τον τόπο. Μια βόλτα. Μια απλή βόλτα στην παραλία. Όπου συνάντησε τον χειρότερο εφιάλτη της.
Γονιέ, απλέ καθημερινέ Έλληνα Πολίτη, πως νοιώθεις τώρα για την αδιαφορία σου;
Όταν κάποιοι σου φώναζαν ότι θα έρθει και η σειρά σου, πάρε την τύχη στα χέρια σου, κουνήσου, σφύριζες κλέφτικα. «Σιγά τώρα, σ’ εμένα θα τύχει;»...έτσι δεν έλεγες; Γιατί τάχα φοβούμαι ότι έτσι εξακολουθείς να λες και τώρα δυστυχώς;
Ένα μικρό παιδί, ένα (ακόμη) Ελληνόπουλο δέχτηκε δολοφονική επίθεση από έναν αλλοδαπό αδίστακτο φονιά. Για ένα κινητό λέει το ανθρωποειδές. Χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι της. Ξεγυμνώθηκε. Βιάστηκε. Πετάχτηκε από ψηλά πάνω στα βράχια. Για να καλύψει το έγκλημά του, λέει. Για να μπορέσει να ξαναεγκληματίσει, υπονοεί. Τόση αξία έχει η ανθρώπινη ζωή στα μέρη του. Και μέσα στον νοσηρό αιματηρό κολασμένο ψυχικό του κόσμο επίσης. Καμία απολύτως αξία. Έτσι έμαθε, έτσι κάνει. Του είναι αδιάφορο εαν στην Ελλάδα δεν είναι επιθυμητό και αποδεκτό αυτό το «πνεύμα ζωής». Όχι. Η Ελληνική κοινωνία ΟΦΕΙΛΕΙ να ασπαστεί τα δικά του αιματηρά ήθη και έθιμα, τον «δικό του τρόπο ζωής». Έτσι λέει ο άθλιος τρόπος σκέψης, η εγκληματική φιλοσοφία ζωής στην οποία εμβαπτίστηκε στα μέρη του.

Πως νοιώθεις Έλληνα επιχειρηματία που τόλμησες να δώσεις δουλειά σ΄αυτό το κτήνος; Που του έδωσες το περιθώριο να «λάβει θέση πυρός» (εναντίον Ελλήνων, ενάντια στα παιδιά σου, στην οικογένειά σου, στους Γέροντές σου) μέσα στην Ελληνική κοινωνία; Αδιαφορείς, έτσι; Το κέρδος σου νά’ ναι καλά. Αυτό είναι το μόνο που σε μέλλει.

Ένα 15άχρονο κορίτσι ίσως δεν ζει αύριο. Κι αν ζήσει, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια που ήταν πριν απ’ αυτό τον εφιάλτη που έζησε. Έχασε για πάντα την ζωή που είχε δικαίωμα να ζήσει.
Όλοι εσείς που επιτρέψατε σ’ αυτό το αρρωστημένο κτήνος να περάσει τα σύνορα, να πάρει θέση στην Ελληνική κοινωνία και να κάνει αυτό το ανόσιο έγκλημα, πως νοιώθετε τώρα;

Αδιαφορείτε. Είναι απλό. Κρύβεστε πίσω από την γενικότητα των (δήθεν) «προοδευτικών θεωριών» σας.

Κάποιοι άλλοι κρύβεστε πίσω από την «γραφειοκρατία» που επιτρέπει τον πλουτισμό σας αρκεί να κάνετε τα «στραβά μάτια».
Κάποιοι άλλοι ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να «σταθείτε άπραγοι» πίσω από το τετριμμένο «εγώ διαταγές εκτελώ, δεν ξέρω τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν ασκώ πολιτική»....

Κάποιοι άλλοι «ιθύνοντες» κρύβεστε πίσω από την ασφάλεια των «φρουρών» σας. Αυτούς που πληρώνετε με την βαριά φορολόγηση της φτωχολογιάς.

Μερικοί, ίσως – ενώ κάποιοι άλλοι τον συνέλαβαν για άλλη παράβαση – φροντίσατε να τον αφήσετε «ελεύθερο». Για να «ξαναεγκληματίσει». Και μάλιστα σε «χειρότερο βαθμό» από την πρώτη φορά. Γιατί το «ατιμώρητο έγκλημα» αναπόφευκτα «εκεί οδηγεί». Στο «χειρότερο έγκλημα». Κι αν όχι αυτό το συγκεκριμένο κτήνος, κάποιον άλλο σίγουρα. Όπως εκείνο το άλλο ανθρωποειδές, ο Γεωργιανός που κατέσφαξε την άμοιρη γυναίκα μέσα στο σπίτι της πριν λίγες ημέρες.
Τον είχατε στα χέρια σας και τον ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Κάνατε τουλάχιστον, όλοι εσείς οι «υπεύθυνοι» (Πολιτικής, Κοινωνίας, Πολιτείας) τον κόπο να σκεφτείτε ότι αύριο ίσως τύχει στο δικό σας παιδί αυτός ο εφιάλτης; Ή μήπως ο «μηχανιστικός καλορυθμισμένος εγκέφαλός σας το θεωρεί ως απαγορευμένη διαδικασία σκέψης» κάτι τέτοιο;

Μάλλον όχι. Αρνείστε να το σκεφτείτε και μόνο. Αλλιώς θα βλέπαμε δημόσια πράξεις μετανοίας σας. Πράξεις «διορθωτικές». Αλλαγή της πολιτικής σας και της καθημερινής πρακτικής σας.

Όχι. Τίποτα δεν άλλαξε στον «προσαρμοσμένο» politically correct νοητικό μικρόκοσμό σας.

Το βλέπουμε στο διαδίκτυο. Στα ΜΜΕ. Στις ημερίδες και τις «εκδηλώσεις» σας Πολιτικοί «Προστάτες του Πολυπολιτισμού και της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών». Παντού.

Οι οπαδοί σας αναμασούν διαρκώς την ίδια καραμέλα. «Θα μπορούσε να ήταν Έλληνας ο εγκληματίας. Δεν έχει καμία σημασία που είναι αλλοδαπός».

Αδιαφορείτε επιδεικτικά για τις στατιστικές «πατρότητας/εθνικότητας του ωμού εγκλήματος». Και που δείχνουν ΕΠΙΜΟΝΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους λαθρομετανάστες.

Είστε «ανεπίδεκτοι» συνειδητοποίησης του εγκλήματος που συντελείται. Είστε άκρως επικίνδυνοι πλέον. Για την ίδια τη ζωή του Ελληνικού λαού.
Αυτοχριστήκατε προστάτες αυτών των αλλοδαπών αποκτηνωμένων ανθρωποειδών. Και όχι μόνον αρνείστε να δείτε το έγκλημά σας αλλά τολμάτε να συνεχίζετε να καλείτε ακόμη περισσότερους αποκτηνωμένους λαθρομετανάστες να έρθουν και να περιφέρουν την φονική ψυχική αρρώστια τους στον τόπο μας.

Είστε άκρως επικίνδυνοι για την Εθνική Ασφάλεια πλέον με την πολιτική σας στάση και συμπεριφορά.

Τελείτε έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού. Έγκλημα επίμονο και διαρκείας. Έγκλημα «κατά συρροήν». Εν πλήρη γνώση σας.

Το ίδιο και οι Πολιτειακοί Παράγοντες που σας επικροτούν και σας στηρίζουν.

Το ίδιο και τα ΜΜΕ που σας προσφέρουν αφειδώς την στήριξή τους.

Το ίδιο και ο «πανταχόθεν κυρίαρχος (δήθεν) προοδευτικός» καλλιτεχνικός χώρος που φροντίζει διαρκώς να καλύπτει το έγκλημά σας και να ωραιοποιεί την εικόνα σας προς τον «θεατή/δέκτη της αντεθνικής προπαγάνδας σας».

Ανώνυμος είπε...

Εσείς τοποθετήσατε εκείνο το κτηνώδες ανθρωποειδές μέσα στην Ελληνική κοινωνία απέναντι από το ανήλικο θύμα του.

Εσείς της δώσατε το θανάσιμο χτύπημα.

Εσείς της λυώσατε το κεφάλι χτυπώντας το αλύπητα.

Εσείς την ξεγυμνώσατε.

Εσείς βιάσατε αυτό το παιδί.

Εσείς το πετάξατε αδίστακτα να τσακιστεί πάνω στα βράχια.

Είναι το παιδί σου....

έχει όνομα αυτό το παιδί...δεν είναι ένας απλός αριθμός στις στατιστικές σου όπως θα ήθελες...όπως θα προσπαθήσεις και πάλι να το μετατρέψεις....λέγεται ΜΥΡΤΩ...να το θυμάσαι αυτό...λέγεται ΜΥΡΤΩ και είναι το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ....
Κι όμως το ξεγύμνωσες...το βίασες....του τσάκισες το κεφάλι...αδίστακτα...αδιάφορα....

Και θα επωμιστείς τις συνέπειες. Τα επίχειρα των βδελυρών πράξεών σου.

Σύντομα.

Πόσους φόνους, πόσα βιασμένα παιδιά, πόσους σφαγμένους γέροντες πιστεύεις ότι θ’ αντέξει αυτή η υπνωτισμένη από την προπαγάνδα σου Ελληνική κοινωνία;

Σύντομα.
Σύντομα αυτή η κοιμισμένη κοινωνία θ’ αντιληφθεί τι της κάνεις τόσα χρόνια, θα σηκωθεί και θα σε πατήσει κάτω σαν το φίδι που πήγε ύπουλα για μια φορά ακόμη να δαγκώσει, αλλά έγινε αντιληπτό.

Σύντομα εγκληματία...

Έλληνα (;) εγκληματία πολιτικέ υποστηρικτή των Φονιάδων του Λαού σου....

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Ανεστοπουλε, πραγματικα συγκινηθηκα...

τωρα τραβα πες τα ιδια στα παιδακια την Κρητη που τα γαμούσε ο Ελληνας προπονητης τους ή στους γονεις της φοιτητριας που εσφαξε ο Ελληνας στην Καστορια

ηλιθιε υποστηρικτη του Δουρή και του καθε Ελληνα παιδέρα

Ανώνυμος είπε...

Μαλακοκάβλη ο Δουρής ΠΕΘΑΝΕ ΄ξ τον πεθάνανε δεν ξέρω.....
κΑΙ Ο ΆΛΛΟς ΠΟΥ ΛΕς δεν έσπασε κανενός παιδίου κεφάλι υπάνθρωπε ανθέλληνα.

Όσο για τον μαλακά που έσφαξε την κοπελία του , τους βάζω στο ίδιο σακι με τον ισλαμοφασίστα....

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το ισλαμ ,γαμώ τον αλλαχ γαμώ το Κοράνι και τον καθε πουστη βρωμιαρη υπανθρωπο θάνατο σε ολους τους βρωμιαρηδες γαμω τα σπίτια και τις οικογένειες τους α ρε Ομπάμα γαμησε τους στα πυρηνικά να καθαρίσει ο πλανήτης ! Κάτι ξέρανε οι σταυροφόροι και όσοι τους υποστηρίζουν έρχεται και για αυτούς η θεία δίκη!

Ανώνυμος είπε...

Κλαψομούνη, μελοδραματικέ του κώλου φασίστα που γράφεις από πάνω... Τέτοιο μονόλογο, τύφλα να χει ο Πρέκας :P έλεος

Τον χρυσαυγίτη που βίαζε κοπελίτσες στην Κρήτη... ποιός πολιτικάντης τον καλύπτει;

Κόπτεστε που ένας πακιστανός έκανε ένα βιασμό όταν έχει γεμίσει ο τόπος πορνόγερους ελληνάρες παιδεραστές που μέχρι τώρα γαμούσαν την στρατιά των ξένων ιερόδουλων (τότε δε σας χαλούσαν γιατί και εσείς γαμούσατε, τώρα φωνάζετε όλοι μαζί που δεν έχετε πλέον λεφτά να τις πληρώσετε και σας εγκατέλειψαν, γι αυτό το γυρίσατε στην ηθικολογία).

Την μελοδραματική μπουρδολόγία σου, που είναι φτηνός συναισθηματισμός τύπου MME, κράτα την για τις συνεστιάσεις της Χρυσής Αυγής. Τέτοιο φτηνό συναισθηματισμό με απώτερο σκοπό την χειραγώγηση των συναισθημάτων μας και τον έλεγχο της κοινωνίας, δεν είσαι ο μόνος που το έχει δοκιμάσει, μη σκας. Έχουν τα ΜΜΕ την πρωτιά. Εκεί που ο συναισθηματισμός αντί της λογικής βασιλεύει, εκεί ο φασισμός έχει χώρο να πατήσει, ναι;

Κουφάλες φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΩ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΧΟΛΑΘΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ!!!!!!!!


ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΝΕΚΟΙ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑ ΣΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

5:44 ανατριχιασαμε χαχαχαχα
Ποσο μαλακας είσαι αγόρι μου!!!
Θα σε ρώταγα τι διαφορά έχει μια πουτσα απο ένα πορτοκάλί αλλα είμαι σίγουρος οτι στο σπίτι σου πορτοκάλια δεν τρώτε για να ξέρεις την διαφορά !!
Μας έκανες και γέλασαμε βρε καραγκιόζάκο !!!!
Να ανοίξεις ένα πακιστανικο αστειατορειο με τέτοια αστεία που λες αστειάτορα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και η πούτσα και το πορτοκάλι μπαίνουν στην κωλοτρυπίδα του αναρχικού...ΑΝΕΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μαλάκες έχει σημασία τι εθνικότητας ήταν το κτήνος και κάθε κτήνος που σηκώνει το ξερό του πάνω σε ένα παιδί??!!! Όπως θέλω να γαμίσω το σπίτι του Πακιστανού που έκανε αυτό το τερατούργημα, έτσι θέλω να γαμίσω το σπίτι και στο κάθε μουνόπανο Ελληνάρα που θα έκανε το ίδιο. Γι αυτό γουστάρω όταν σας πατάω κάτω ρε φουσκωτά ντοπαρισμένα φασιστάκια γιατι δεν έχετε τη στοιχειώδει ανθρωπιά να καταδικάσετε αυτά τα πράγματα απο όπου και αν έρχονται. Αν ρε κομπλεξικοί το έκανε κάποιος στο παιδί σας θα σας ενδιέφερε η εθνικότητα του? ΟΥΓΚ ΡΕ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΙ!!! A politistos

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιοι αριστεροί και φασιστες, γιατι κανεις ανεγκέφαλος δεν έχει τα αρχίδια ποτέ να μηλισει για το "Δουβλίνο 2"???

Υποτίθεται κάποιους πως τους πειράζουν οι παράνομοι λαθρομετανάστες? Οκ, ας ρωτήσουμε κάποιον από αυτούς για ποιά χώρα ήρθε, κι αν μας πει όχι για την Ελλάδα,άστον ελεύθερο να πάει σε όποια χώρα θέλει.
Κι αν αφού περάσει στη Ιταλία μας τον στείλουν πίσω, να είχαμε κι εμείς τότα τα αρχίδια να πούμε "δεν τον δεχόμαστε, δικός σας"

Ανώνυμος είπε...

αν ηταν στη χωρα του πως θα τον τιμωρουσαν;

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην ήταν ο πακιστανός ο δράστης, τον πακετάρανε κανονικά, σε λίγο καιρό θα τον αυτοκτονήσουν και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΔΗ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ !