Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 250% ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


Κατά 250% περίπου έχουν αυξηθεί οι άπορες και οικονομικά ανήμπορες οικογένειες του δήμου Αλεξανδρούπολης από το 2010, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου.



Συγκεκριμένα, σήμερα, οι άπορες οικογένειες του δήμου φτάνουν τις 550, τη στιγμή που το 2010 άγγιζαν τις 150. Η ραγδαία εκτίναξη του αριθμού των άπορων οικογενειών τα τελευταία δύο χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα όλες οι περιπτώσεις, δεδομένης και της άσχημης οικονομικής κατάστασης των ΟΤΑ, και ως εκ τούτου η βοήθεια που παρέχεται προέρχεται κυρίως από εθελοντική προσφορά.


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=67747:--250----&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz251CJ5Hit 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
30-8-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ,

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

25 Ιουνίου 2012 12:17 μ.μ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Λ/Μ, ΠΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΓΙΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΗΤΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΙΑ ΘΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΟΙΠΟΝ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΣΜΟΣ. (ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΝΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΙΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΟΤΕΡΟΣ, ΚΝΙΤΟΤΕΡΟΣ, ΟΦΣΩΡΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...)

Ανώνυμος είπε...

.....(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΑΪΤ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ)

71nasta είπε...

ο δημος αλεξανδρουπολης πρωτοπορει ...ενεργοποιησαν προγραμματα για εκμεταλλευση απο πολιτες της δημοτικης γης για καλλιεργειες ,αμεση ανταλλαγη προϊοντων κλπ σε εφαρμογη μιας μελετης του B.Ζολωτα "η βιωσιμοτητα της πολης"..Μερικοι τολμουν να σπασουν τα μαφιοζικα σχεδια αλλα δεν τους μαθαινει κανεις...διαβαστε το αξιζει