Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ό ίδιος ο πρόεδρος της ΑΤΕ "φυγάδευσε" 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!

Τις καταγγελίες του ίδιου του Προβόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε σιγά-σιγά 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό! Πού τα βρήκε;.....
Με δήλωσή του, στην εφημερίδα Real News, ο ίδιος ο Θεόδωρος Πανταλάκης παραδέχεται ότι έβγαλε έξω πολλά εκατ. ευρώ, αλλά "δεν είναι 10, όπως λέει ο Προβόπουλος" τονίζει χαρακτηριστικά!
Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:


"Πρόκειται για 8 εκατ. ευρώ, είναι δικά μου, και της οικογένειάς μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα, και αποτελούν μέρος της νόμιμης περιουσίας, το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί. Η κίνηση του λογαριασμού αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό".

Βέβαια, ο κύριος Πανταλάκης ΔΕΝ μας λέει αν τελικά αποκτήθηκε το περιουσιακό στοιχείο (που δεν αποκτήθηκε, όπως ενημερώνει αξιόπιστη πηγή το planet-greece) και ΔΕΝ μας λέει επίσης, σε ποια τράπεζα φυλάσσονται πλέον τα χρήματα και με τι επιτόκιο!

Επίσης ΔΕ μας λέει γιατί δεν τα φέρνει πίσω στην Ελλάδα. Τι φοβάται; Μήπως ότι διοικεί μία χρεωκοπημένη τράπεζα; Και γιατί ΔΕΝ αναφέρει πώς αποκτήθηκαν ακριβώς όλα αυτά τα χρήματα, τα οποία αποτελούν τμήμα της οικογενειακής του περιουσίας; ΔΕΝ μας λέει επίσης σε πόσο χρονικό διάστημα αποκτήθηκαν.

Αυτά τα ολίγα, για αρχή, γιατί ούτε κουτόχορτο μασάμε, ούτε διαφήμιση της Αγροτικής Τράπεζας λάβαμε ποτέ από οποιονδήποτε... Πανταλάκη. Κι ο νοών νοείτο.http://planet-greece.blogspot.com/2012/08/8.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/xuRAz+(Planet-Greece:+το+Έγκυρο+και+Έγκαιρο+Blog)&utm_content=FaceBook&m=1

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eine nomimos ?
h prepei o eisageleas na ton piasei ap tafti kai na ton paei na kanei parea ton aki?

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς αυτά βγήκαν επί Πασόκ. Κανείς βουλευτής ή υπέυθυνος του τότε Πασόκ (δηλαδή σημερινός συριζαίος, αφού οι περισσότεροι τότε πασόκοι είναι σήμερα στον σύριζα) δεν κατάλαβε τίποτα; Αν κατάλαβε κάποιος γιατί δεν σταμάτησε αμέσως την παρανομία;
Κι αν κάποιοι κατάλαβαν την παρανομία και τους πασόκους βουλευτές που την ήξεραν και δεν την φανέρωναν, γιατί δεν χύμηξαν οι "αντιεξουσιαστές"επάνω τους, στους ίδιους, στα γραφεία τους κλπ; Το λέω γιατί σήμερα ξαφνικά βλέπω να μην αγγίζει κανείς τους πασόκους και να ορμάει εναντίον της... Χρυσής Αυγής, η οποία τότε δεν ήταν στη βουλή, ούτε καν είχε ποσοστό πάνω από 0,001%. Λοιπόν; Γιατί δεν ορμάει κανείς "αντιεξουσιαστής"στους πασόκους βουλευτές;

Ανώνυμος είπε...

...οι αυτοαποκαλούμενοι "αναρχικοί/αντιεξουσιαστές" ΔΕΝ ορμάνε στους πασόκους βουλευτές ή στα γραφεία του Πασόκ διότι δεν είναι πραγματικά αντι-εξουσιαστές. Σήμερα η εξουσία είναι το "Διαλύστε την βιομηχανία (την διέλυσαν ήδη), αφελληνίστε τον τόπο και γεμίστε την χώρα λαθριομετανάστες".
Και η μοναδική πραγματικά αντιεξουσιαστική δύναμη είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Γεμίζει Χρυσαυγίτες, παιδιά, ΚΑΙ η Κρήτη. Οι 5.000 χρυσαυγίτες της πόλης (ψήφοι κατά τις εκλογές 2012) αποφάσισαν να ανοίξουν γραφεία σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε Τετάρτη στα γραφεία της ΧΑ Κιλκίς, αλλά στα υπόλοιπα γραφεία ΧΑ συλλέγονται και διανέμονται τρόφιμα, ρουχισμός και φάρμακα για να διανεμηθούν σε αναξιοπαθούντες συνέλληνες. Ας δείξουμε όλοι την αλληλεγγύη μας.
Στην ΧΑ δίνουν τους βουλευτικούς μισθούς για συσσίτια. Δεν είναι κλέφτες σαν κάτι άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Έτοιμη για τα εγκαίνια των γραφείων της στο Ηράκλειο εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, καθώς τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του χώρου όπου θα συγκεντρώνονται οι 5.000 Ηρακλειώτες που ψήφισαν αυτό το κόμμα και θα διανέμουν τρόφιμα σε φτωχούς κρητικούς τα μέλη του κόμματος.

Ήδη, στην τοπική ιστοσελίδα του κόμματος εμφανίζεται μια λιτή ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: Σε λίγες μέρες θα βγει ανακοίνωση για το γραφείο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στο μεταξύ ένταση και αντιδράσεις προκάλεσε η ίδρυση των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης, τόσο από την πλευρά κατοίκων που ψήφισαν ακροαριστερά κόμματα όσο και από μέλη του "αντιεξουσιαστικού χώρου" (αναρχικοί). Μάλιστα το γεγονός ότι έχει προκριθεί για ίδρυση γραφείων χώρος σε εγγύτητα με κάποιο κτίριο που, υπό την ανοχή της αστυνομίας και των αρχών, τελεί "υπό κατάληψη!" (φαίνεται πως στην Κρήτη το να καταλαμβάνεις και να χρησιμοποιείς διάφορα κτίρια δεν παραβιάζει τον Νόμο- ή τουλάχιτον έτσι ήξεραν οι κρητικοί ως τώρα) από τους "αντιεξουσιαστές", είχε δυναμιτίσει αρχικά το κλίμα στο Ηράκλειο.

Ανώνυμος είπε...

Σκάνδαλο στην Αγροτική και η Χρυσή Αυγή αλλάξει θέμα στο σχολιασμό.

Οπως το μπλόκαρε στην βουλή τώρα το παίζει τρέλα στα χόλια

6:02,6:01,6:07,6:13,6:21,6:41 Τόσο κολητά χρονικά και μαζικά μόνο από ένα άτομο θα γινότανε.

Στο Ηράκλειο πήρε η χρυσή αυγή 2,42% ενώ Πανελλαδικά μέσo ποσοστό 6,90%

Ανώνυμος είπε...

Oι αποκαλούμενοι αντιστυστεμικοί χρυσαυγίτεσ δεν ορμάνε στους νεοδημοκράτες βουλευτές έ συνάδελφε;

Ανώνυμος είπε...

EΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

Στην Πάρο, ο αστ. δκτής,
είπε στην τηλεόραση ότι "ο πακιστανός ήταν στο νησί επί χρον. διάστημα κάποιων μηνών ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ". Σε μιά κουτσουλιά νησί παραδέχεται ότι το έβλεπε παράνομο και ΔΕΝ τον συνελάμβανε!
Δεν θα τιμωρηθεί, αν αυτά αληθεύουν, αυτός ο αστυνομικός;

Αν είχε συλλάβει η αστυνομία Πάρου από τότε τους παρανόμους, τώρα δεν θα είχαμε αυτό το φρικαλέο έγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο εργοδότης δεν απασχολούσε παράνομους μετανάστες δεν θα είχε συμβεί αυτό.

Αν δεν πρόβαλε τόσο σεξιστικά πρότυπα η τηλεόραση δεν θα είχαμε άλλους τόσους βιασμούς από Ελληνες.

Το θέμα όμως είναι η Αγροτική Τράπεζα και τα χρήματα των Ελλήνων γιατί γίνεται άσχετος σχολιασμός;

Σας πληρώνουν να το κάνετε;