Τρίτη, Αυγούστου 21, 2012

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA


Στον Αδωνι Γεωργιαδη εχει αναθεσει η Νεα Δημοκρατια την επιχειρηση λογοκρισιας του Athens Indymedia,γνωστος για τις ακροδεξιες αποψεις του και τον πολεμο που εχει κανει στο συγκεκριμενο site αντιπληροφορησης,απο τοτε που ηταν βουλευτης με το ΛΑΟΣ.Προσχημα της νεας επιχειρησης λογοκρισιας και λουκετου του site,ειναι ενα εμετικο κειμενο που ανεβασαν ανεγκεφαλοι,με το οποιο επικροτουν την δολοφονια του ταξιτζη στη Παρο και το οποιο εχει κατεβει.
ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ,ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ BACKROUND ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΡΟ SITE ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΧΟΥΝΤΑ.
--ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.---
ΠΡΕΖΑ TV
21-8-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς από αυτό το site του παρακράτους και της προπαγάνδας δεν γλιτώνουμε.Όσο το χρηματοδοτεί και το προστατεύει ο Σόρος.

Ανώνυμος είπε...

ANTAR-CIA

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕ? ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΕΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΚΕΙ!ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΦΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΛΠ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν κλείσει το indymedia τότε άλλα sites θα αναλάβουν το κενό

Ανώνυμος είπε...


Ότι δεν γλυτώνετε, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ, καλά που το κατάλαβες. ΘΑ ΜΑΣ Κ-Λ-Α-Σ-Ε-Τ-Ε Τ-Α Α-Ρ-Χ-Ι-Δ-Ι-Α, ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΠΑΡEΣ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ INDYMEDIA. Ξύδι λοιπόν! Αλλά και να τον κλείσουν τον σερβερ από το πανεπιστήμιο θα ξανανοίξει τo indymedia την άλλη μέρα σε άλλον σερβερ. Και τι θα καταφέρετε; Πάρτε το απόφαση σκουληκαντέρες, ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Άντε, νανάκια τώρα χαχαχαχα!!

Καλά το ανέκδοτο για τον Σόρος πάλιωσε, βρες κάτι καινούργιο γιατί κλάσαμε από την συγκίνηση!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε 4:16 . Μόνο στο indymedia υπάρχει λογοκρισία για τα ανεβασμένα που πρέπει να συμφωνούν με το ύφος της σελίδας ή μόνο το indymedia σε πειράζει ; Δλδ στης Νεας Δημοκρατίας και της ΧΑ ακούγεται κάτι διαφορετικό απο τη γραμμή τους;
Τούλαχιστον το Indymedia στηρίζεται συλλογικά και δεν ακολουθεί εντολές. Προσπάθησε να φανταστείς την ύπαρξη σου χωρίς να ακολουθείς εντολες... Μπορείς;

Ιγκόρ είπε...

Δεν μιλάμε απλώς για φίμωση ειδήσεων που αντιβαίνουν στον Α/Α χαρακτήρα του σταλινμίντια, πέφτει στυγνό ψαλίδισμα σε κάθε σχόλιο που δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες του κατευθυντηρίου του. Προσωπικά χέστηκα και αν κλείσει, η λογοκριτική νοοτροπία που το διέπει ως μέσον το καθιστά εσωτερικό εχθρό της ελευθερίας του διαδικτύου.

Ανώνυμος είπε...

το θέμα δεν είναι να κλείσει η σελίδα(που υποθάλπει κακοποιούς, τρομοκράτες και κάθε λογής εγκληματίες του ποινικού κώδικα) αλλά ότι χρησιμοποιεί έναν server πανεπιστημίου, με αλλά λόγια ένα δημόσιο αγαθό που το πληρώνει ο καθένας μας.!.!.! Λεφτά τα παιδιά της Έκαλης δεν έχουν να πληρώνουν και να έχουν τους δικούς τους server και όσες σελίδες θέλουν;