Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! - ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ BAD BANK ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ATEbank !‏


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΕXCELIXI A.E.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε
Με μεγάλη έκπληξη εμείς οι ελάχιστοι σε αριθμό (18), αλλά με πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα εργαζόμενοι της ATExcelixi A.E (www.atexcelixi.com), πληροφορηθήκαμε την διάλυση ουσιαστικά του Εκπαιδευτικού και Συνεδριακού Κέντρου της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, του μοναδικού Εκπαιδευτικού και Συνεδριακού Κέντρου στο χώρο των τραπεζών σε όλη την Ελλάδα!
Μίας εταιρείας που στεγάζεται στο Καστρί, δίπλα στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, την οποία χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα μάλιστα για τις συναντήσεις με τους πρώην υπουργούς, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κλπ. Ένα απίστευτο συγκρότημα 15 στρεμμάτων με ξενοδοχείο 4 αστέρων (www.kastri-hotel.com), Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, και στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα με μεταπτυχιακά!

Με την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΦΕΚ 2209/27.7.2012) η ΑΤΕΧCELIXI ΑΕ θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της ΑΤΕΒΑΝΚ, εξαιρέθηκε από την μεταβίβαση στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ.
Η εταιρεία ATExcelixi AE αποτελεί τη συνέχεια του Εκπαιδευτικού και Συνεδριακού Κέντρου του Ομίλου της ATEbank και είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα, το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης, διοργάνωσης συνεδρίων, ημερίδων, συμποσίων, εκθέσεων, διαμονής και διατροφής. Δημιουργήθηκε για να παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες ποιότητας, αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Αγροτικής Τράπεζας.
Χαρακτηριστική είναι μεταξύ άλλων η συμμετοχή στα προγράμματα Διμερούς Αναπτυξιακής Βοήθειας 2009 του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών που υλοποιοήθηκαν, στα πλαίσια των οδηγιών της Επιτροπής DAC του ΟΟΣΑ και με χρηματοδότηση του Υπουργείο Εξωτερικών.
Η ATExcelixi επίσης, πρώτη από όλες τις τράπεζες, ξεκίνησε μια νέα στρατηγική που αφορά την δημιουργία και παροχή προγραμμάτων ηλεκτρονικής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης [e-learning], αξιοποιώντας την ευκαιρία του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» και της Δράσης e-services.
Με την συγχρηματοδότηση της πρότασής της από την ΚτΠ δημιούργησε σε συνεργασία με την Cyber Stream, δυο πρωτοποριακά προγράμματα e-learning με τους εκπαιδευτικούς τίτλους «Ασφαλιστική διαμεσολάβηση» και «Βελτίωση των δεξιοτήτων management».
Όπως είναι γνωστό, το e-learning  αποτελεί τον πιο σύγχρονο τρόπο διαρκούς κατάρτισης και συμπληρωματικής εκπαίδευσης.
Σε ότι αφορά την εκπαίδευση το  Κ.Ε.Κ. ΑΤΕxcelixi ΑΕ (Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο Αγροτικής Τραπέζης) υλοποιεί ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στα πλαίσια του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης που απευθύνονται σε εργαζομένους σε επιχειρήσεις και ανέργους
Επίσης η ATExcelixi A.E., αποτελεί πιστοποιημένη Cisco Networking Academy. Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Cisco παρέχει  εκπαιδευτικά προγράμματα που αποτελούν μέρος των σπουδών της Ακαδημίας Cisco (Cisco Networking Academy Program - CNAP) και που οδηγούν στην απόκτηση των πιστοποιητικών IT Essentials και CCNA.
Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν να αυξήσουν την τεχνογνωσία τους  στον χώρο των Δικτύων αποκτώντας ένα διεθνές πιστοποιητικό εξειδίκευσης. Εργαζόμενοι με αυτά τα πιστοποιητικά αποτελούν σήμερα καθοριστικούς παράγοντες της ορθής και αποτελεσματικής λειτουργίας των ηλεκτρονικών δικτύων των επιχειρήσεων με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πόρων και οικονομιών κλίμακας για τις επιχειρήσεις τους.
Ακόμη κατά το παρελθόν διοργάνωσε Εκπαιδευτικά Προγράμματα για την πιστοποίηση Εσωτερικών Ελεγκτών «Certified Internal Auditors (CIA)». Οι κάτοχοι του διεθνούς πιστοποιητικούCertified Internal Auditor (CIA) που απονέμεται από το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών των ΗΠΑ (Ι.Ι.Α. - Institute of Internal Auditors) μετά από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις, είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι, έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται ώστε να λειτουργήσουν αποτελεσματικά ως εσωτερικοί ελεγκτές διεθνώς. Το όφελος των επιχειρήσεων, ιδιαιτέρα δε εκείνων που επιθυμούν να έχουν διεθνή παρουσία, από την ύπαρξη μεταξύ των εσωτερικών ελεγκτών τους, ενός ικανού αριθμού πιστοποιημένων ως CIA είναι πολλαπλό. Τέλος η ΑΤΕxcelixi έχει κατέβει σε πάρα πολλούς διαγωνισμούς και προγράμματα που αφορούν την κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ)
Η εταιρεία μέχρι σήμερα διοργάνωσε εκατοντάδες δραστηριότητες, ενώ οργάνωσε και υλοποίησε διαφορετικές μορφές εκδηλώσεων, κλπ. Επίσης πραγματοποίησε δεκάδες Γενικές Συνελεύσεις εταιρειών, επιχειρήσεων και συναντήσεων, φορέων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.
Με δημιουργική πορεία 20 χρόνων, το Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο αποτελεί έως και σήμερα ένα δυναμικό φορέα εκπαίδευσης στελεχών, διοργάνωσης και πραγματοποίησης συνεδρίων, διασκέψεων, συμποσίων, ημερίδων, σεμιναρίων και εκθέσεων
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο εκτός από την εκπαίδευση των υπαλλήλων της ATEbank, έχει πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία εκπαιδεύσεις στελεχών άλλων τραπεζών (CITIBANK, PROTON, ALPHA) διαθέτει προγράμματα e-learning, και έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις της Τραπέζης της Ελλάδος.
Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της ATEXCELIXI AE (18 άτομα) αποτελεί εγγύηση για την νέα τράπεζα και δύναται να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αντικείμενο δραστηριότητας του ζητηθεί.
Το «υγιές» χαρτοφυλάκιο της ΑΤΕXCELIXI είναι πλήρως ενήμερο, παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία.
Κατά τη διαδικασία της αναδιάρθρωσης του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος, ζητάμε να μην αποτελέσουμε εμείς – οι εργαζόμενοι της ATEXCELIXI AE – την «εξαίρεση» από την κοινωνική πολιτική του Κράτους για διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Είμαστε μία εταιρεία η οποία επί χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης, διοργάνωσης συνεδρίων, ημερίδων, συμποσίων, εκθέσεων, διαμονής και διατροφής.
 Η πολύχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό και στη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων με υπευθυνότητα, σεβασμό και αξιοπιστία αλλά και βαθιά γνώση, δημιουργικότητα και συνέπεια αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας για την νέα τράπεζα   
Η εταιρεία μας έχει συνδέσει το όνομά της με σημαντικές δραστηριότητες, από τις μεγαλύτερες που γίνονται στην Αττική. Με συνέδρια και εκδηλώσεις διεθνούς βεληνεκούς, αλλά και με εταιρείες που εμπιστεύονται την ποιότητά μας, εκτιμούν την αξιοπιστία μας και σέβονται την προσφορά μας, αποτελούμε μια ξεχωριστή πρόταση όχι μόνο για την περιοχή τους πρωτεύουσας, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, εξυπηρετούμε
χιλιάδες πελάτες κάθε χρόνο, διοργανώνουμε δεκάδες συνέδρια και εκδηλώσεις και αποτελούμε μία σημαντική δύναμη στην αγορά.
Με πολύ μεγάλη επιτυχία η ATExcelixi, Εκπαιδευτικό & Συνεδριακό Κέντρο, εταιρεία του ΟμίλουATEBank, διοργάνωσε μάλιστα πριν 3 ακριβώς χρόνια
ένα μοναδικό γεγονός μέσα στο καλοκαίρι. Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009, στους κήπους των εγκαταστάσεών της στο Καστρί, ο Γιάννης Σιμωνίδης παρουσίασε την «Απολογία του Σωκράτη»δοσμένη με ένα εξαιρετικό τρόπο σε μια θεατρική παράσταση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην αγγλική γλώσσα. Η «Απολογία του Σωκράτη» έχει παρουσιαστεί σε πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ουρουγουάη.  Ο Γιάννης Σιμωνίδης τιμήθηκε από τη Νομαρχία Αθηνών με τον τίτλο του Πρεσβευτή του Ελληνισμού 2009 για την πολυετή προσφορά του στα ελληνικά γράμματα και τις τέχνες, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξη των προγραμμάτων Διμερούς Αναπτυξιακής Βοήθειας 2009 του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών που υλοποιούνται από την ΑΤΕxcelixi, στα πλαίσια των οδηγιών της Επιτροπής DAC του ΟΟΣΑ και με χρηματοδότηση του Υπουργείο Εξωτερικών.
Αποτέλεσε επίσης έμπρακτη απόδειξη του πνεύματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διέπει την εταιρεία.
Την ίδια στιγμή τα 2 διεθνή Συνέδρια-Workshop με τίτλο ‘Από την εκπαίδευση στη Μάθηση και την Εργασιακή αποτελεσματικότητα’ που έγιναν το 2008 και το 2009, προσέφεραν μεθόδους και τεχνικές που επιτυγχάνουν τη μεταφορά της γνώσης από το εκπαιδευτικό στο εργασιακό περιβάλλον με αυτονόητα οφέλη τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους.
Η δημιουργία μάλιστα του πρωτοποριακού εργαλείου ‘TransferLogix’ που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τον διακεκριμένο καθηγητή κ. Ed.
Holton και την ‘Transfer Solutions’ σηματοδότησε μια νέα εποχή στο θέμα ‘Μεταφορά της Γνώσης’.
Αποτελεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες (αξιοποιεί τις δυνατότητες του διαδικτύου Web-based) και επιτυγχάνει τη μεταφορά και εφαρμογή της γνώσης προς όφελος τόσο της επιχείρησης ή του οργανισμού όσο και των εργαζομένων. Το TransferLogix βασίζεται στην πολυετή, ερευνητική εργασία των πλέον ειδικών στο θέμα Ed. Holton και A.Bates.
Αυτή την εταιρεία κάποιοι έβαλαν στην bad bank. Ζητάμε από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών αλλά και την ίδια την τρόικα την ανάκληση αυτής της εντελώς εξωφρενικής απόφασης για έναν φορέα που όχι μόνο δεν ζημιώνει αλλά αντιθέτως φέρνει κέρδη στην οικονομία και τον τόπο και μάλιστα με ελάχιστο προσωπικό.
Αμφιβάλλουμε αν το κράτος και η Τράπεζα Πειραιώς ήξεραν τι έκαναν. Ευελπιστούμε ότι με τις αναμενόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις θα λύσουν το θέμα.
A! Και κάτι τελευταίο. Αυτή την στιγμή οι πελάτες μας, μας οφείλουν 575.000 ευρώ από υπηρεσίες, συνέδρια, εκπαίδευση, ξενοδοχείο κλπ. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο καλά κάνουμε την δουλειά μας και πόσο υγιείς είμαστε. Κλείνουμε με αυτό που αναφέραμε πιο πάνω. Όχι μόνο υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν από 6-18 χρόνια (καμία πρόσληψη μετά το 2007, έφυγαν όλοι οι συμβασιούχοι, μειώθηκε το κόστος κλπ), αλλά η εταιρεία μας είχε εκπρόσωπο στην επιτροπή αξιολόγησης των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών του Ε.Ι.Ε.Π 2012 (Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών), των οποίων η τελετή βράβευσης έγινε στις 12 Ιουλίου στο Κολέγιο Αθηνών.
Αντί λοιπόν έστω να μας πάρει η Πειραιώς, μας κλείνουν και μας απολύουν, δίνοντας όμως στην Πειραιώς όλη την ακίνητη περιουσία που εκτιμάται μόνο για τις εγκαταστάσεις εδώ στο Καστρί πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ! Και μάλιστα δίπλα από το σπίτι των Παπανδρέου. Απίστευτο; Και όμως Ελληνικό.
Ελπίζουμε τουλάχιστον να μας μετατάξουν κάπου ακόμα και στην επαρχία, όπου υπάρχουν ανάγκες τέλος πάντων για να μην χάσουμε και την δουλειά μας. Άλλωστε τώρα είμαστε περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή του Υπουργείου Οικονομικών. Αν μας βγάλουν πάντως προς πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ, όποιος μας πάρει θα μας πληρώνει καλύτερα από ότι πληρωνόμασταν μέχρι τώρα αφού είμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι, ούτε καν τραπεζοϋπάλληλοι!!! 
Εκτός και αν ο κ.Σαμαράς, ο κ.Βενιζέλος και ο κ.Κουβέλης μας λένε και πάλι ψέματα ότι δεν θα απολυθεί κανείς, ότι θα υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη, κλπ, κλπ
A! Παρεπιπτόντως δουλειές εξακολουθούν να κλείνονται. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 http://www.sfedona.gr/2012/07/27/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%81/
Άραγε μήπως πρέπει να πάρουμε εμείς τα λεφτά να τα μοιραστούμε και να κάνουμε αυτοδιαχείριση μια που έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μας θέλει και είμαστε μία χαρά βιώσιμοι και κερδοφόροι;



ΠΡΕΖΑ TV
3-8-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ? ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΛΥΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ? ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΓΙΑ COLLECTION ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΑΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ. WELCOME TO THE CLUB

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΈ ΑΝΏΝΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΛΆ ΝΑ ΜΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΥΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι μου εμεις η εργαζομενοι στο στην atexcelixi δεν εχουμε σχεση με δανεια και τραπεζικα προιοντα διαβαστε την ανακοινωνωση και θα καταλαβατε .

Αλλα ορισμένοι θέλετε να μιλατε χωρις
να γνωριζετε .