Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"


Έξι απολύσεις χθες στον όμιλο της Καθημερινής. Οχι δημοσιογράφοι...
Δύο τεχνικοί και τέσσερις εργαζόμενοι στα πιεστήρια είδαν την πόρτα της εξόδου, παρά τη συμφωνία εργαζομένων-εργοδοσίας προ μηνών για μειώσεις στους μισθούς κατά 10% και παράλληλη δέσμευση της εργοδοσίας να μην γίνουν απολύσεις μέσα στο 2012.


Οι πρώτες δύο απολύσεις, λοιπόν, αφορούν τεχνικούς μοντάζ της εφημερίδας που εργάζονται για περισσότερα από χρόνια στην επιχείρηση. Οι άλλες τέσσερις αφορούν εργαζομένους σε πιεστήρια της εφημερίδας. Ήδη έχουν ενημερωθεί και έχουν προγραμματίσει να συνεδριάσουν για το θέμα τόσο το ΔΣ της ΕΣΗΣ όσο και της ΕΤΗΠΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα πραγματοποιούν συνέλευση σήμερα το απόγευμα, καθώς η ανησυχία είναι μεγάλη, μετά την αθέτηση της συμφωνίας από τη διοίκηση της εφημερίδας. Πολύ περισσότερο, όταν οι δύο απολυθέντες εργαζόμενοι στο ατελιέ της εφημερίδας είχαν καταθέσει στο παρελθόν ως μάρτυρες υπεράσπισης άλλου απολυθέντος συναδέλφου τους.
http://www.left.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτηνής της εφημερίδας δεν ήταν κάποιος ή κάποια δημοσιογράφος που πριν τις εκλογές ούρλιαζε "μην ψηφίζετε το κόμμα της χρυσης αυγήηηηηηηηηηηηηηηηης!!!!".
Είναι ή δεν είναι έτσι;
Αλήθεια, γιατί δεν ούρλιαζε να μην ψηφίσουμε το πασόκ που μας κατέστρεψε με το μνημόνιο; Η ΧΑ δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο και είναι αντιμνημονιακή. Αρα, καταλαβαίνετε τι ρόλο παίζει η εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΚΑΤΩ Η ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

λέγοντας ψέμματα κατά της ΧΑ που δίνει τους μισθούς της στην φτωχολογιά, (οι χρυσαυγίτες ΔΕΝ είναι κλέφτες κλπ) νομίζεις ότι θα μειώσεις τα ποσοστά της;

Ανώνυμος είπε...

άλλωστε μόνος σου λες παραπάνω ότι προτιμάς το πασόκ από την ΧΑ κι ότι γουστάρεις το μνημόνιο. Τι να σου πω κακομοιρη....

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρη μουνάρα προτιμω το ΠΑΣΟΚ απο τη ΧΑ και ξερεις γιατι?

γιατι με το ΠΑΣΟΚ μονο πληρωνω ενω με τη ΧΑ και θα πληρωνω και θα με μαχαιρωνουν

οποτε σαλτα και γαμησου με τον γκόμενο σου τον Ζητά, ηλιθιε

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πατριώτης από τους λίγους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, στα ελληνικά μου αρχίδια. Ποτέ δεν θα ψηφίσω τους νεοναζί Χρυσαυγήτες, εγκληματίες ως επί το πλείστον του κοινού ποινικού δικαίου, που τσεπώνουν ολόκληρη τη βουλευτική αποζημίωση και εκλογική επιχορήγηση και δεν δίνουν τίποτα στον άνεργο Έλληνα. Κομμένη η παραμύθα. Λαμόγια είστε όπως οι περισσότεροι βο(υ)λευτές.