Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2012

Η ΥΦΕΣΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ 
Σημαντική ανάσχεση στον ρυθμό αύξησης της ανεργίας αποτελούν οι δράσεις του ΟΑΕΔ, ανέφερε την Παρασκευή ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.
Όπως σημείωσε, η ανεργία θα ξεπερνούσε έως και το 30% εάν δεν είχαν ενεργοποιηθεί τα 68 προγράμματα του Οργανισμού.


Με τον τρόπο αυτόν, η ανεργία συγκρατήθηκε κατά τουλάχιστον 8 μονάδες, είπε ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα καταπολέμησης της ύφεσης προκειμένου να καταπολεμηθεί ουσιαστικά-η ανεργία.

Ο κ. Κικίλιας, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ανέφερε ότι υπάρχουν προγράμματα που «τρέχουν» από τον ΟΑΕΔ και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, δίνοντάς τους κίνητρα (όπως επιδότηση μισθολογικού κόστους κ.λπ.) που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν 100.000 θέσεις εργασίας, τουλάχιστον, αλλά λόγω της ύφεσης οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν, καθώς έχει πληγεί σημαντικά η επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Υπάρχουν, πάντως, ορισμένες επιχειρήσεις που έχουν εκμεταλλευθεί τέτοια προγράμματα με αποτέλεσμα τη δημιουργία περισσότερων από 75.000 θέσεων εργασίας, είπε ο κ. Κικίλιας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι έλληνες είμαστε άνεργοι επειδή εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται εδώ και μας κλέβουν τις δουλειές και μας σκοτώνουν.
Να δω πότε θα ξεσηκωθούμε να τους στείλουμε αποκεί πούρθαν.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε καταντήσει αηδία μούλικα του Χίτλερ το ίδιο και εσύ μαλάκαρε Νικόλα.
Όλο το επιστημονικό προσωπικό της Ελλάδας έχει μεταναστεύσει γιατί οι αλλοδαποί έχουν πάρει τις δουλείες τους ρε μισαλλόδοξε μισάνθρωπε?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12:29 ειμαι ηλεκτρολογος μου φαγαν την δουλεια οι πακιστανοι . η μανα μου εφτιαχνε σταυρολεξα της φαγαν την δουλεια οι αφγανοι ο πατερας μου επισης σταυρολεξα του φαγαν την δουλεια οι αλβανοι . η κοπελα μου ειναι ακτινολογος της φαγαν την δουλεια οι αφρικανοι...συμπερασμα ??? εισαι ηλιθιος ...περαστικα σε σενα και σε οσους ΛΕΝΕ οτι εχουν μορφωση και αραδιαζουν τετοιες μπουρδες...αν θες να ξαποστειλεις καποιον ξεκινα απο τους γερους σου και αν θες στειλε και τους δικους μου για το βολεμα τοοοοσων χρονων και για την "εξαγορα" ψηφων που τους καναν ...αν θες να πας μπροστα απλα σφηνωσε στον εγκεφαλο σου ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 1987....επιτελους νιωστεεεεεε B.A.