Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

ΈΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί όχι μόνο απροκάλυπτα δηλώνουν ανοιχτά τις νεοναζιστικές τους ψυχώσεις, αλλά εγκωμιάζουν νεοναζιστικές επιθέσεις, που υποτίθεται πως σε ένα αστικό κράτος θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν. 
Ενδεικτικό το παράδειγμα του "Χάρη Χ.Α." που ενώ στο προφίλ του στο facebook έχει φωτογραφίες όπου παρουσιάζεται με την υπηρεσιακή του στολή, παράλληλα εκθειάζει την Χούντα, τους νεοναζί, καθώς και μια εκ των ρατσιστικών επιθέσεων που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Απλώς σκεφτείτε πως αυτός ο "άνθρωπος" μπορεί κληθεί να συλλάβει νεοναζί την ώρα που πραγματοποιούν επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο "άνθρωπος" θα κληθεί να φερθεί ανθρώπινα σε μετανάστες.
Και έπειτα ο Μιχαλολιάκος θα βγει και θα πει "δεν έχουμε καμία σχέση με τις επιθέσεις - να συλλάβετε τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσετε".
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1416804
ΠΡΕΖΑ TV
14-8-2012

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ακόμα να ντραπεί κανείς για αυτόν τον τόπο...με τον πολιτισμό στο χέρι... όλοι μας, δεκαετίες τώρα..το Ελλαδιστάν τα κατάφερε..έγινε Καταντιστάν.

Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Τι κακό έκανε κατάλαβε κανένας; χαχαχα!!! Επειδή υποστηρίζει ένα πολιτικό κόμμα; Αν ήταν φίλος του ΠΑΣΟΚ θα ήταν καλύτερα ε; Εφόσον κρίνεις ΠΡΕΖΑ πως δεν έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι θέλει ας του τον απολύσουμε. Να του δώσουμε και πρόστιμο, άμα το θές ας του βάλουμε και βόμβα, δημοκρατικά πάντα, επειδή εμείς εδώ στο ΠΡΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και επειδή υποστηρίζουμε το δικαίωμα κάποιου να πιστεύει ότι θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Οι Anonymous δημοσίευσαν τα στοιχεία μέλους της ΧΑ που ομολόγησε στο facebook τη δολοφονία του Ιρακινού, είδηση που ανακυκλώνεται σε δίαφορα blοgs. To πλήρες κείμενο παρακάτω είναι από το profile των Αnonymous στο facebook.


Greetings From Anonymous Ασημακόπουλε! Μάλλον εμείς είμαστε καλύτεροι στο να βρίσκουμε "ίχνη" !!! (Σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει το θέμα ας παρακολουθήσει το βραδινό δελτίο ειδήσεων)

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 05/07/1984

ΑΔΤ : Χ142781 23/09/2002 ΑΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΦΜ 123942029 ΔΟΥ Β ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ : ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 7 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΤΗΛ : 6986928873

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ : 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

http://www.facebook.com/senga13

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=253698471400359&set=a.118184031618471.11890.111859248917616&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=253670994736440&set=a.118184031618471.11890.111859248917616&type=1&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=253703361399870&set=a.118184031618471.11890.111859248917616&type=1&theater

Ανώνυμος είπε...

indymedia ???

το αφεντικο ο Σορος τι λεει για ολα αυτα ??

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι σε αυτην την γελοια κοινωνια καταντανε τελειως γελοιοι . Οκ να δεχθω να ελεγθει το θεμα απο τις αρχες γιατι ποτε δεν ξερεις αλλα το οτι καποιος ειπε μια παπαρια πιθανως ετσι απο μαγκια σημαινει πως το εχει κανει κιολας.....;! Ενταξει τοτε μπορει να βγει ενας και να πει στην Σουηδια ημουν και εγω μαζι με τον μπρειβικ και τους καθαρισαμε τους βρωμοαριστερους για αυτο μην μου κολατε πολυ ..... τι σημαινει ; οτι ομολογησε 80 φονους;;;;; Η οτι πιθανων ειναι ενα "χαζο παιδακι" που νομιζει πως το να πει πως εμεις καθαρισαμε κατι αριστερους ή κατι ακροδεξιούς ειναι μαγκιά!!!!Χωρια πως ολο αυτο μου μυριζει πως ενα αλλο παιδακι (αναρχοαριστερο και καλα) αρπαχθηκε με το "χαζο παιδακι" (νεοναζιστι και καλα) και του πουλησε την μαγκια πως θα σε σφαξω οπως καναμε με τον ιρακινο και αυτο το πρωτο "χαζο παιδακι" το πηρε για να τον διαπομπευση μονο και μονο επειδη ειναι ακροδεξιός!!!! (εκτος και αν ηλιθια πιστευει πως πραγματι το εχει κανει κιολας) Η κοινωνια μας εχει χαζεψει τελειως η δε νεολαια μας (12-27) εχουν γινει καποια τηλεκατευθυνομενα ζομπι, οποτε δεν υπαρχει σωτηρια ..... πλην ενος γερου τρανταγματος που μπορει να συνεφερει αυτην την χωρα , κατι ομως που δεν θα ειναι αναιμακτο δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μπατσος αυτος ρε πρεζα. ενα wannabe βλημα ειναι. επειδη φοραει το μπουφαν?

Ανώνυμος είπε...

ετσι απλα για να ξερουμε τι συμβαινει πραγματικα στους δρομους!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Εμπρηστική επίθεση σε τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής .

Μαρξιστική συμμορία επετέθηκε στα γραφεία της ΧΑ Παγκρατίου. Η ενέργεια καταγγέλθηκε και αναζητούνται τα μέλη της συμμορίας με βάση μαρτυρίες και κάμερες καταστημάτων.
Ευχόμαστε να δούμε σύντομα τις φάτσες των τρομοκρατών να ποζάρουν στα αστυνομικά δελτία.

Ανώνυμος είπε...

Τι κακό έκανε ο εικονιζόμενος στην αναρηση κατάλαβε κανένας; χαχαχα!!! Επειδή υποστηρίζει ένα πολιτικό κόμμα;
Δηλαδή αν ένας μπάτσος υποσήριζε το πασόκ που μας έφερε το ΔΝΤ και την τρόϊξ, τι παραπάνω θα λέγατε;

Στο κάτω κάτω στην ΧΑ δίνουν τους βουλευτικούς μισθούς σε συσσίτια, δεν είναι κλέφτες σαν τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

@3:13 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ, ΜΑΤΑΙΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ... ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΕΞΑΛΕΙΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΣΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΩΣΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ.
ΜΑΡΞΙΣΤΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ενημέρωσα τον γέρο μου, με τον οποίο διαφωνούμε σχεδόν σε όλα εκτός από την απέχθειά μας προς τους νεοναζί ανθέλληνες Χρυσαυγήτες, για το υποκείμενο που προσβάλλει την Ελληνική Αστυνομία. Ως Εφέτης Ειδικός Ανακριτής που είναι, μου υποσχέθηκε πως θα το ψάξει προσωπικά. Κι άσε τα ανθρωπάκια-υποστηρικτές του να φωνάζουν μετά ότι εκδιώχθηκε από το Σώμα για τα πολιτικά του φρονήματα... Ας πάει στην Χ.Α. να τον εντάξει στην μισθοδοσία της. Αν όμως δεν είναι Αστυνομικός έχουμε να κάνουμε με αντιποίηση Αρχής, οπότε πάλι θα ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη. Όπως και να'χει, ξεμπερδέψαμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι να εκφοβίσουμε ρε; Εδώ έχουμε επίθεση μαρξιστικής τρομοκρατικής συμμορίας σε επίσημο κόμμα. πλάκα κάνεις; Γη και ουρανό θα σηκώσουν οι αστυνομικοί για την σύλληψη των τρομοκρατών. Φυσικά και έχει κάμερες και μέσα στα γραφεία και γύρω. Όποιος αντελήφθη κάτι, όσο ασήμαντο κι αν το θεωρεί, από τις κινήσεις των τρομοκρατών καλείται να ενημερωσει τις αρχές.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

@3:25 ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑ-ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. ΜΟΝΟ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ Γ.Α.Δ.Α. ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

και πού το ξερεις πως ειναι μαρξιστικη η τρομοκρατικη συμμορια που σας γαμησε τα πρεκια χθες, μπουμπούκο μου?

αποκλειεται να ειναι π.χ η GreenPeac WWF και να σας εκαψαν για να μη μολυνετε το περιβαλλον με την παρουσια σας?

για πες μας, γιουσουφακι του Σάλλα...

Ανώνυμος είπε...

Για όσους νεο-ναζί καθυστερημένους δεν κατάλαβαν: Δεν ενοχλούν οι απόψεις του φασίστα. Ενοχλούνε τα πράγματα που κάνει. Οι τζάμπα μαγκιές και οι τραμπουκισμοί στους αδύναμους της κοινωνίας. Ας πάτε χρυσαυγίτες να ρίξετε ξύλο στο φίλο σας τον Δένδια, το Σαμαρά, το Βενιζέλο. Αλλά σιγά μην πάτε. Για αυτούς δουλέυετε εξ άλλου.....

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΚΑΥΛΟΜΠΑΤΣΟΣ και φοιτά στη ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Στο omniatv.com, βγήκε δημόσια και σχολίασε πως η μηχανή είναι του θείου του. Τι ποινές μπορεί να φάει ο θείος του, που δίνει την υπηρεσιακή μηχανή του δεξιά και αριστερά;

Ανώνυμος είπε...


ΦΩΚΟ ΡΕ, ΦΩΚΟ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΕΠΙΣΗΜΟ ΞΕ-ΕΠΙΣΗΜΟ, ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΦΩΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

ΟΣΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΟ 1941-1944 ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! ΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ ΣΑΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΕ ΤΟΤΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 1.5000.000 ΜΕ 2.000.000 ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΡΕ ΘΑ ΠΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

καθε βραδυ γινονται επιθεσεις σε χωρους οπου μαζευονται μεγαλοι αριθμοι μεταναστων, κυριως πακιστανων. χθες το βραδυ μονο εγιναν πανω απο 10 επιθεσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμά του να ψηφίζει το κόμμα της επιλογής του. Αφού επιλέγει Χρυσή Αυγή είναι καλύτερα από το να επέλεγς σήριζα, που θέλει να μην απελαθούν οι λαθρομετανάστες.

Στο κάτω κάτω η ΧΑγίτες κάνουν συσσίτια για την φτωχολογιά. Δεν είναι κλέφτες σαν τους αναρχικούς με τις καγιέν.

Ανώνυμος είπε...

4.08

ναι φασιστάκο και μετά ξύπνησες

Ανώνυμος είπε...

ο Σόρος που "πληρώνει" το indymedia

και οι "αναρχικοί με τα καγιέν"...

τι άλλο θα διαβάσουμε στην χώρα που κάποιοι πιστευουν στις μαλακίες του Παίσιου...


Τουλάχιστον οι αναρχικοί πάντοτε ήταν απέναντι από την παγκοσμιοποίηση των καπιταλιστών και το πληρώνουν με διώξεις. Δεν είναι σαν το Μιχαλολιάκο το ρουφιάνο της ΓΑΔΑ.

Άμα θέλετε ας πάτε να τη πέσετε σε τίποτα τραπεζίτες φασιστάκια.

Αλλά στους τραπεζίτες πίπες... όπως με την υπόθεση της ΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία της ανάρτησης εκλάπη από'δω:http://www.amea.gov.gr/central.aspx?sId=95I243I697I646I387621
Αν δεν κατέβει μέσα στο επόμενο 24ωρο,επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας.
Σύλλογος Προστασίας Εγκεφαλικώς Αναπήρων"Χρυσή Αυγή"

Ανώνυμος είπε...

ρε παπαροχρυσαυγίτη, τα γραφεία τα είχατε παράνομα και χωρίς άδεια από το δήμο, αυτό δε σου το 'χουν πει οι νταβάδες σου; Και πια "μαρξιστική συμμορία" ρε βλήμα; Έχετε τέτοιο IQ μπανάνας που δε μπορείτε να ξεχωρίσετε το μαρξισμό από τον αναρχισμό.

Ανώνυμος είπε...

O 3:17 μ.μ. μοιάζει σαν να ομολογεί την εμπλοκή του στον εμπρησμό!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ BLOGS ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ... ΒΛΑΚΕΣ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...! ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟ ΣΤΡΑΒΟΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ... ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ' ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ BLOG ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΘΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρχικοί με Καγιέν ?!! Υπάλληλοι του Γιώργη του Σόρος ?!! Πω! πω! Τι παίζει εδώ ρε ??!!! Μάλλον τα φασιστάκια δεν πληρώνονται καλά απο την οργάνωση και καπνίζουν Χασίσι ξεραμένο απο βαρβαρικό κάτουρο(όπου βάρβαρος-Αλβανός π.χ.).Στηρίξτε έμπρακτα ρε πατριώτες της πούτσας την Ελλάδα. Καπνίστε Ελληνικό Χασίσι! Και πάψτε τα κλέβετε τα υπογλώσια της γιαγιάς σας. Σε συνδιασμό με τη ντόπα σε κάνουν Αριανό..!!! A politistos

Ανώνυμος είπε...

Oι φασιστες χρυσαυγιτες του armahellas που σφαζουν γουρουνια κρεμασμενα σε δεντρα γιανα βγαλουν το ψυχοσωματικο κομπλεξ της μικρης τους ψωλης την οποια αντικαθιστουν με μεγαλα σπαθια και σκανδιναβικη υπεραρια μυθολογια γιατι ειναι ανθελληνες για τους οποιους εχει αναφερθει στο υπεραριο φυλετικα ανωτερο μπλογκ του και εχει στενη συνεργασια ο μπραβος τς νυχτας Γλεντζακος και εκπαιδευτης brazilian tsiou tsiou που οπλοφορει και μεταμεσονυχτια στο τηλεαστυ παρουσιαζε μαθηματα αυτοαμυνας με φαλτσετα εναντιον αοπλου,γυρισαν ταινια μικρου μηκους με ιπποτες με τιτλο ο αδαμαστος γιατι εκτος απο ναζι χρυσαυγιτες δεν παταει κανενας στη σχολη τους μπας και παρουν κανα φραγκο απο κανα μαλακα .Τρελλο γελιο μιλαμε.