Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


Είναι τυχερός ο παράνομα εισελθέντας στην Ελλάδα γεωργιανός μετανάστης Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί, γιατί θα ξεφύγει από τον "Ξένιο Δία" του Σαμαρά που επιχειρείται στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι ότι αυτές τις μέρες βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο με το όνομα Ηλίας Ηλιάδης.
https://www.facebook.com/JUNGLE.Report
ΠΡΕΖΑ TV
5-8-2012

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει μεγάλη μάχη στα σχόλια. Χρυσαυγίτες και αντιπαλοι τους που είστε να αρχίσετε να πλακώνεστε να σκάσουμε στα γέλια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ 15 ΧΡΟΝΗΣ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΕ ΝΤΕ.... ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ " ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε γελοιο υποκειμενο [πρεζα],ο ανθρωπος ειναι ελληνοποντιος εκατο τοις εκατο αλλα αυτη ειναι η προσφιλης σου μεθοδος,να αμαυρωνεις οτιδηποτε ελληνικο προκειμενου να περασεις τις παπαριες σου περι αλλοδαπων-πολυπολιτισμου κλπ.

Ανώνυμος είπε...

@ 3:36πμ.... αν δεν γνωρίζεις καλύτερα να μην γράφεις..... Ο Ηλιάδης είναι υιοθετημένος απο τον προπονητή του... Δεν είχε άλλη σχέση με την ελλάδα... Κάτι σας τον Ρότσα να πούμε.... Αλλά και πάλι δεν είναι μετανάστης χωρίς χαρτιά... Ο Ηλιάδης ζει και προπονείτε στην Ελλάδα έχει κάνει οικογένεια και τιμάει όσο λίγοι την χώρα που μένει......

Ανώνυμος είπε...

πόσοι λαθρο πρέπει να περάσουν τον έβρο για να μείνεις ευχαριστημένος πρεζα;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Κασιδιάρης εκτός από φασίστας είναι και δολοφόνος ή λαϊκιστής; Αυτές οι δηλώσεις δεν πρέπει να λέγονται. Αλλά φαίνεται οτι έχει πολύ μίσος μέσα του για πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού είναι "εισελθέντας", εσύ ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΧΩΡΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα χωρις να ξερω αν αυτα που λες ειναι αληθεια μιας και ακολουθεις την τακτικη της απολυτης προαπαγανδας οπως αυτη που ακολουθουν ακροαριστερες και ακροδεξιες οργανωσεις (στην ελλαδα αυτην την στιγμη το βλεπουμε απο την εξω κοινοβουλευτικη αριστερα) θα σου απαντησω ως εξης ο ΗΛΙΑΔΗΣ και ο καθε Ηλιαδης ακομα και ολυμπιονικης που ειναι εαν εκλεβε , σκοτωνε , βιαζε και εβριζε την Ελλαδα και τους Ελληνες τοτε θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση που εχουν ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες , αυτος ομως τιμησε την Ελλαδα και τους ελληνες την ασπαστηκε την σεβεται και την διαφημιζει και πανω απο ολα δηλωνει Ελληνας που αγαπα την χωρα του!!! Αντιθετα προσφατα ο Τασσιαδης, ολυμπιονικης γεννηθεις στην Ελλαδα και μεγαλωμενος στην Γερμανια απαρνηθηκε την χωρα του την χλευασε και δηλωσε σχεδον ανθελληνας , ειδες μηπως καποιον Ελληνα να τον στηριζει επειδη ειναι Ελληνας ; οχι φυσικα ... ολοι τον χλευασαν και του ειπαν πως δεν ειναι Ελληνας και αποτελει ανεπιθυμητο! Αςε τις εξυπναδες και τις βλακειες λοιπον οι ελληνες ειναι ρατσιστες απεναντι στο εγκλημα τωρα εαν τα στοιχεια δειχνουν 70%-80% εγκληματα απο αλλοδαπους τι να κανουμε να διαστρεβλωσουμε την πραγματικοτητα και να λεμε τα κανουν Ελληνες;;; Οχι λαθρομεταναστες τα κανουν

Ανώνυμος είπε...

4η Αυγούστου η αρχή της Εθνικής επανάστσης, λαθροόρκ και λαθρολάγνοι η αρχή του τέλους σας έφτασε.
Φωτιά και τσεκούρι στους νενέκους!

Ανώνυμος είπε...

α. Εφ όσον έχει ελληνες προγόνους, είναι έλληνας, ανεξαρτήτως αν οι φασίστες της χώρας εκείνης τους έβαλαν να αλλάξουν το επώνυμό των.

β. Όλα Πρέζα, είναι θέμα απλής οικονομίας. Αν σηκωθούν να φύγουν, θα εξοικονομήσω εκατομμύρια μερίδες φαΐ για να δώσω στα παιδιά μου και εκατομμύρια ευρώ από τις τζάμπα εξετάσεις τους και τα τζάμπα εμβόλιά τους και θα γλυτώσει την κατάρρευση το σύστημα υγείας μου.

Ανώνυμος είπε...

Φύγετε από το αναρχομαρξισταριό όλοι όσο είναι καιρός. Είναι ζώα - δείτε παραπάνω, ξαναζητάνε Μελιγαλά, εκεί που τα κωλάνθρωπα του μάρξ σκότωσαν τα γυναικόπαιδα ενός χωρ΄ού και τα πέταξαν στο πηγάδι. Σηλωθείτα, νεα παιδιά και φύγετε από το κωλομαρξισταριό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΕΖΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 11.19, μια απάντηση:

Όλα Πρέζα, είναι θέμα απλής οικονομίας ---->Μόνο κατάντια δείχνει το να θεωρείς τη ζωή "απλή" οικονομία

Αν σηκωθούν να φύγουν, θα εξοικονομήσω εκατομμύρια μερίδες φαΐ για να δώσω στα παιδιά μου ---> Ποιος θα τις παράγει; Εσύ;

και εκατομμύρια ευρώ από τις τζάμπα εξετάσεις τους και τα τζάμπα εμβόλιά τους ---> Σωστά, γιατί θα έπρεπε να τους αφήνουμε να πεθαίνουν σαν τα σκυλιά, κύριε ελληναρά μου, παλικάρι μου

και θα γλυτώσει την κατάρρευση το σύστημα υγείας μου. ---> Το σύστημα υγείας ΣΟΥ. Τα παιδιά ΣΟΥ. Η χώρα ΣΟΥ. Η δουλειά ΣΟΥ. Πώς φαίνεται όμως το ποιόν του βιομηχανοποιημένου ανθρώπου.....

Νομίζεις, καημένε. Δεν σου έμαθε κανείς στο σχολείο ΣΟΥ ότι ο καπιταλισμός τρίβει τα χέρια με τη μετανάστευση γιατί μπορεί να ανακατεύει τους ανθρώπους εδώ κι εκεί και να πουλάει καλύτερα, διεθνοποιώντας τα εμπορεύματα; Δεν σου έμαθαν ότι αν φύγουν αυτοί οι (έστω κακοί, χείριστοι) μετανάστες δεν θα έχεις φαγητό να φας γιατί η ελληνική κοινωνία είναι απελπιστικά γερασμένη και οι γέροι δεν μπορούν να παράγουν; Δεν σου είπε κανείς να υποθέσω ότι τα μισά σχολεία θα έκλειναν, τα χωριά θα άδειαζαν (και θα τα έπαιρναν οι Γερμανοί βάζοντάς σε να δουλέψεις κολλήγας), οι πλατείες θα γέμιζαν ΚΑΠΗ; Το θες αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΝΑΖΙ Η ΝΕΟΝΑΖΙ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΑΝΤΑΡΣΕΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Eυτυχώς που κατάλαβες ότι έγινες μαλάκας . Εχεις καταλάβει το πρόβλημα σου Κόψε τα ναρκωτικά και θα γίνεις καλά. Και σκέψου πόσο βγάζει ο αρχηγός σου και εσύ σαν
Από επιχειρήματα σκίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν λες για την Ν.Δ. 1:33 στα χώνει χόντρα έτσι;

Ανώνυμος είπε...

3:32 Να πούμε και στο πατέρα της άλλης πιτσιρικάς που βίαζε ντόποιος.
Να πούμε και στα παιδάκια που βίαζε ο προπονητής.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΡΧΙΚΟΥΣ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ
ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι απλός βιασμός ηλίθιε 2:14 είναι απόπειρα δολοφονίας (έσπασε το κεφάλι του κοριτσιού). Γαμώ το μουνί που σας πέταγε πληρωμένοι λαθρολάνοι , τα ίδια θα πάθετε κι εσείς και οι οικογένειες σας.

Ανώνυμος είπε...

ηρθαν οι μεταναστες και πηραν δουλειες απο τους επιστημονες ετσι? επειδη σαν ανθρωποι ειστε πληρως σκουπιδια βρισκετε τους πιο αδυναμους και ευκολους στοχους.

πισω απο το πληκτρολογιο, πισω απο τους μπατσους και 300 σε 1.

Και το χειροτερο ειναι οτι η καταληξη σας ειναι προδιεγραμμενη, και εσεις χαμπαρι, η χρυση αυγη εχει μια ιστορια που μαλλον δεν γνωριζετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιατί, για να ανταγωνιστούν τους λάθρο που σε γαμάνε;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΝΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΙΠΕΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ:

ΦΑΣΙΣΤΕΣ - 1ΕΥΡΩ

ΜΑΤΑΔΕΣ - 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΙΠΑ - ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ - ΔΩΡΕΑΝ

ΕΒΡΑΙΟΙ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα σχόλιο που να μη μιλάτε για πουτσες και για πίπες? θα το έχετε παρατηρήσει, αλλά από τότε που η ΧΑ έγινε της μόδας, το επίπεδο της αντιπαράθεσης στα blog έχει πέσει σε γηπεδικα επίπεδα! Ένα ματσο πίθηκοι ξεφυτρώσαν και ¨συζητανε¨ πολιτικά, ξεφωνιζοντας συνθήματα και βγάζουν τη σεξουαλικη τους στέρηση στα πληκτρολογια τους, και το μίσος τους για την κατάντια της ζωής τους στους μετανάστες και τον κάθε κατατρεγμένο, με αυθεντικό γηπεδικο φανατισμό. ..χάνει την αξία του ακόμη και ο σχολιασμός!
(...μετάφραση του σχολίου για ΧΑυγητες: πουτσα - πιπες - Μοδα - πίθηκοι -ουγκα ουγκα - λαθρο - κολλημένοι -καριολια - ουστ.)