Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ


Δεκαήμερο κινητοποιήσεων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ξεκινούν τα Σώματα Ασφαλείας, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο περικοπής του μισθού τους.


Αύριο Παρασκευή οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΛΑΣ, Πυροσβεστών και Λιμενικών προγραμματίζουν συγκέντρωση τις 11.30 στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, θα επιδιώξουν να συναντήσουν και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ενώ θα ζητήσουν και συνάντηση με την τρόικα.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα πραγματοποιήσουν άλλη μια διαμαρτυρία την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, ενώ δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρών και στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου, δεν μπορούν να δεχθούν άλλες μειώσεις ούτε καν στο επίπεδο 1 ευρώ, ενώ υπογράμμισαν ότι αρνούνται κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό «ειδικά μισθολόγια».

Πάντως οι εκπρόσωποι των ενστόλων διαβεβαιώσουν ότι όποιες κινητοποιήσεις και αν επιλεγούν, ο πολίτης δεν θα μείνει απροστάτευτος.
ΣΚΑΙ
ΠΡΕΖΑ TV
30-8-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού είναι στημένες ρε μουνιά, κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε για να παρουσιαστεί ο "μπάτσος" σαν εργαζόμενος. άτομα που είναι από μέσα λένε ότι τους λένε στα ίσα ότι αυτές οι απεργίες είναι στημένες, τουλάχιστον ο παναγόπουλος κρατά τα προσχήματα.

Ανώνυμος είπε...

100 ευρώ και πολλά τους είναι τους γερμανοτσολιάδες....είναι η μόνη περικοπή που θα χαρώ .πουλημένα τομάρια,φασίστες.Eξω μόνο οι πυροσβέστες.