Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2012

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ: ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΣ «ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»


«Προκλητικές ενέργειες από ομάδα "μηχανοκίνητων" ακραίων στοιχείων, συνέβησαν την ώρα της προσευχής των κατοίκων των οικισμών του δήμου που συμμετέχουν στο ραμαζάνι και έξω από τα τζαμιά». Αυτό καταγγέλλει με δήλωση του ο δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης Στυλιανός Χατζηευαγγέλου.
«Για εμάς, που τόσα χρόνια στην περιοχή μας έχουμε με κόπο κατακτήσει την ισονομία και την ισοπολιτεία όλων των δημοτών μας, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής, είναι αδιανόητο να αφήσουμε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο», υπογραμμίζει και συμπληρώνει:
«Είναι επίσης απαράδεκτο να εμποδίζονται οι συνδημότες μας στην τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και να συμβαίνουν αυτές οι απρόκλητες και επικίνδυνες ενέργειες, που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την στοχοποίηση τους».
Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο δήμαρχος Τοπείρου σημειώνει σε όλους τους τόνους και προειδοποιεί όλους εκείνους που θέλουν να διαταράξουν την ειρήνη και την κοινωνική συνοχή στο δήμο μεταξύ των κατοίκων, ασχέτως χρώματος και θρησκεύματος: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτές οι συμπεριφορές στο Δήμο Τοπείρου δε θα περάσουν. Προειδοποιούμε αυτή τη μικρή ομάδα των επικίνδυνων, ανεγκέφαλων τραμπούκων, ότι στα σχέδιά τους θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους».

http://www.aftodioikisi.gr/


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=66343:------l--r&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz23nVZPbgz 
Seleo.gr News 

ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...κατά τα άλλα κάποιοι πιστεύουν ότι δεν θα έχουμε ταραχές μεθαύριο που σε επίδειξη ισχύος θα επιχειρήσουν οι τουρκοκίνητοι ισλαμιστές να μαζευτούν στο ΟΑΚΑ. Δεν θα έχουμε λένε....


...δεν θα μαζευτούν έλληνες στο μετρό για να τους γιουχάρουν. Δεν θα μαζευτούν λέτε..........

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΕΡΑΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ98 YERSNTER

Ανώνυμος είπε...

μη δινεις τον κωδικο σου

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

oloi