Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΤΩΡΑ: ΧΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ


ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ-ΦΟΒΟΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ-ΑΘΛΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ
Πολύ χοντρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια Μεσολογγίου. Διαβάστε μόνο στο planet-greece όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό...
Πριν λίγο έγινε η μεταγωγή των τσιγγάνων κατηγορούμενων για τους πυροβολισμούς με καραμπίνα και τον τραυματισμό 3 κατοίκων του Αιτωλικού, κατά τη διάρκεια των χοντρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι κάτοικοι του Αιτωλικού, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, περιμένοντας τους κατηγορούμενους, οι οποίοι είχαν ζητήσει την Τρίτη και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ομάδα αθίγγανων που είχε σπεύσει για συμπαράσταστη στους "δικούς τους" δέχθηκε μεγάλη επίθεση από τους 200 συγκεντρωμένους και οι αστυνομικοί, που προσπάθησαν να τους προστατεύσουν προχώρησαν σε εκταταμένη χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν.
Η κατάσταση, αυτή τη στιγμή, είναι αποπνικτική. 
http://planet-greece.blogspot.com/
ΠΡΕΖΑ TV
9-8-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ... Τσακίστε τους γαμώΓυφτους όπου τους βρίσκετε!! Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα!!
Όπως επίσης, ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ, μπορείς ν' αναρτήσεις και αυτό το άρθρο --> http://planet-greece.blogspot.com/2012/08/blog-post_6514.html , που είναι στο ίδιο site που λες παραπάνω και λέει για το τέρας Πακιστανό που ήταν πρωταγωνιστής στην Υπατεία και μάλιστα είναι τσιράκι πολιτικών! Είναι "γνωστό" πρόσωπο!!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρομίσει ο τόπος! ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση!!

Ανώνυμος είπε...

ουστ παλιοφασιστες. δεν θελετε τους ρομα επειδη ειστε ακροδεξιοι και νεοναζι, ουστ ρε που δεν θελετε να ζειτε αρμονικα μαζι με τους ρομα.

Ανώνυμος είπε...

@11:47
Να ξεβρωμισει ο τοπος απο κουμασια σαν του λογου σου. Δεν ντρεπεσαι που θες να λεγεσαι και Ελληνας, πανιβλακα...

Ανώνυμος είπε...

oi roma den masan ta rxidia tous
8a sas fane laxano panivlakes

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι υπέρ αυτών των επιθέσεων αλλά οι ρομά πραγματικά το έχουν παρακάνει. Έχουν βγάλει στη ζητιανιά τις γυναίκες και τα παιδιά τους ακόμα και σε βρεφική ηλικία, σε πολλή άσχημες συνθήκες και οι άντρες μπεκροπίνουν στα καφενεία. Τα ξέρω γιατι μένω σε περιοχή που υπάρχουν πολλοί και δεν είναι μόνο αυτό, έχουν πολλές οικογένειες υπηρέτες όπως Πακιστανούς,Ινδούς κ.α την ίδια ώρα που το παίζουν φτωχαδάκια και τα πεντάχρονα παιδιά τους ζητιανεύουν! Για να μη πούμε για ναρκωτικά....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αν αποδειχθεί ο Πετράκης ότι είναι ένοχος να τον κρεμάσουν!
Τους γύφτους θα τους κάνουμε σαπούνι όλους...

Ανώνυμος είπε...

οποιος δεν θελει να ζει στο ιδιο μερος με ευπαθεις ομαδες οπως οι ρομα και οι μετανστες ειναι φασιστας και ναζι. να σηκωθει να φυγει απο την χωρα.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος τους γουστάρει να πάει να μείνει σε τσαντήρι, ή ακόμα καλύτερα να τους πάρει σπίτι του!