Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2012

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ...
ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ...ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!
ΑΡΕ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ...
Ανακοινώθηκε την Πέμπτη η σύνθεση της επιτροπής που θα εξετάσει τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών που διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, καθώς και των συζύγων και των παιδιών τους, από το 1974 μέχρι το 2012. 


Τη Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει ο Θ. Μπούρας, τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Παπαδημούλης, το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Μανιάτης, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Κ. Γιοβανόπουλος, την Χρυσή Αυγή ο Α. Γρέγος, την Δημοκρατική Αριστερά ο Δ. Αναγνωστάκης και το ΚΚΕ ο Σ. Χαλβατζής.

Στην ίδια επιτροπή θα προσκληθούν να μετάσχουν ο Γιώργος Γιαγλής, αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου, και ο Θεόδωρος Φορτσάκης, πρόεδρος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Θα μετέχουν ακόμα η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, Αγγελική Θεοφιλοπούλου, η αρεοπαγίτης Δημητρούλα Υφαντή και ο σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαος Μηλιώνης.

Τη Δευτέρα η επερώτηση Τσίπρα για Siemens

Σε μια άλλη εξέλιξη, ανακοινώθηκε ότι η επερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για την απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού του ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία Siemens, η οποία είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί την Παρασκευή, θα συζητηθεί τελικά τη Δευτέρα.
ΠΡΕΖΑ TV
23-8-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: