Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2012

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΣΤΕ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ


«Όχι» είπε η επιτροπή αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας στις αιτήσεις δύο υπαλλήλων, σε υπουργείο και επιμελητήριο, με τις οποίες ζητούσαν να ανασταλεί η αυτοδίκαιη θέση τους σε προ συνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, στην οποία τέθηκαν στο τέλος του 2011 με βάση το νόμο 4024/2011.



Οι δύο γυναίκες τέθηκαν σε προ συνταξιοδοτική διαθεσιμότητα με την αιτιολογία ότι το 2013 θα συμπλήρωναν το 55ο έτος της ηλικίας τους με συντάξιμη υπηρεσία 35 χρόνων. 


Οι υπάλληλοι έχουν προσβάλλει τον νόμο και την προ συνταξιοδοτική διαθεσιμότητα τους, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα, το Κοινοτικό Δίκαιο και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).


Οι αιτήσεις ακυρώσεως πρόκειται να συζητηθούν τον Οκτώβριο στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
2-8-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΟ 300ΑΡΙ Η ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Οποιος γράφεται στο ελληνικό δημοτικό θα παίρνει 300 ευρώ; Ε ρε τι έχει να γίνει με τα λεωφορεία με βαλκάνιους, νέους, μεσήλικες και γέρους, που θα έρχονται, θα γράφονται στο ελληνικό σχολείο, θα τσεπώνουν τα 300άρια και θα εξαφανίζονται.... Πάμε συνεπώς για μείωση κατά 300 ευρώ των μισθών μας. Να το περιμένετε.

Ανώνυμος είπε...

Kαι μετά ξύπνησες πρώτε σχολιαστή. Ο μεγάλος παραμυθάς ξαναχτύπησε. 300 ευρώ σε άπορους μαθητές με γονείς Ελληνικής υπηκοότητας ή κράτους μέλους της Ε.Ε. με κύρια προυπόθεση να κάνουν φορολογική δήλωση στην Ελλάδα και να φαίνεται το μηδενικό εισόδημα.Δεν περιλαβάνει υπήκοους άλλων χωρών. Βασική προυπόθεση είναι να γίνεται φορολογική δήλωση.
http://www.antinews.gr/2012/08/02/173371/

Και τώρα άντε και χάσου αποτυχημένε Γκαίμπελς

Ανώνυμος είπε...

1108 με τα λεφτα που παιρνεις για παιζεις στο φεισμπουκ γιατι εισαι τεμπελοσκυλο και κομματοσκυλο μπορουν να τρωνε 20 παιδακια που δεν μπορουν να δουλεψουν.Δες το κι ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό λόγο με βάζει το πασοκο-μαρξιστικό κράτος τους σε εργασιακή "Εφεδρεία",
όταν εκατομμύρια ελληνικές δουλειές κλέβονται από τους λαθρομετανάστες;

Ποιοί έχουν προτεραιότητα στην εργασία εδώ πέρα, εμείς ή οι λαθραίοι;

Ανώνυμος είπε...

Στο δημόσιο δεν έχει βλάκα 11:16 λαθρομετάστες ούτε ξένους. Σταμάτα να παίζεις το πουλάκι σου αποτυχημένε γκαιμπελίσκε. Στήριξε την κυβέρνηση και καλά θα πας