Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2012

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ''ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ''-Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από πλευράς του δήμαρχου της Κορίνθου για τη λειτουργία του στρατοπέδου της πόλης ως κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Πνευματικός, επανέλαβε ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση της δημοτικής αρχής για την απόφαση του υπουργείου και κατήγγειλε ότι τα μεσάνυχτα μετανάστες βγήκαν από το στρατόπεδο.

Σχετικά με τη διακοπή νερού στο στρατόπεδο, ο δήμαρχος είπε ότι ''βρισκόμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται''.
Ο κ. Πνευματικός έφερε πάντως το παράδειγμα της ανέγερσης νέων φυλακών στην Κόρινθο, λέγοντας ότι με διάλογο και ενημέρωση, το δημοτικό συμβούλιο συνεργάζεται με την Πολιτεία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Μανούρας, παρενέβη στην ίδια εκπομπή, διαψεύδοντας τα περί απόδρασης από το στρατόπεδο της Κορίνθου.
Διευκρίνισε ότι τέσσερις μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, από συμπλοκή που σημειώθηκε εντός του στρατοπέδου από μετανάστες διαφορετικής προέλευσης.
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος δεν είναι φασίστας,δεν θυμάσαι το σκηνικό με την χρυσή αυγή?Αλλά δεν θέλει στο κέντρο της πόλης στρατόπεδο.Δεν ξέρω,έχει και πλάκα αυτό ,γιατί απ'τη μια πλευρά είναι οι χρυσαυγίτες και απ'την άλλη οι πολίτες που δεν θέλουνε στρατόπεδα συγκέντρωσης,ο δήμαρχος στην μέση.Σε αυτό ,όλοι συμφωνούν ,δεν θέλουν το στρατόπεδο.Δεν ξέρω ,πρέπει να απαιτήσει η Ελλάδα σωστή και ανθρώπινη λύση ,γιατί τα ζόμπι (οι φασίστες)ξυπνήσανε και η χώρα διαλύθεται.

Ανώνυμος είπε...

πρεζα εισαι τελειως αλλου πλακωθηκαν μεταξυ τους οι λαθρο εσυ ειδες ρατσιστικο εγκλημα ο δημαρχος που τσακωνοταν μεχρι χτες με το μπουκουρα τωρα τον εκανες φασιστα ε πηγαινε να μεταναστευσεις κι εσυ στο πακησταν να ησυχασουμε