Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2012

«ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»


Για τέσσερις Πακιστανούς τραυματίες από τη χθεσινοβραδινή ένταση στο στρατόπεδο της Κορίνθου έκανε λόγο η γενική διευθύντρια του νοσοκομείου της πόλης.
Μιλώντας στο newsbeast.gr, η κ. Μαρία Παπανδρέου είπε πως δύο από τους τραυματίες έφεραν μώλωπες και εκδορές και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι άλλοι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι. 


«Τη νύχτα ήρθαν τέσσερα άτομα εδώ με τραύματα από ξυλοδαρμό, όπως ενημερώθηκα από τους εφημερεύοντες γιατρούς, τα δύο είχαν απλούς μώλωπες και εκδορές, και τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγαν, ενώ τα άλλα δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας», είπε η διευθύντρια του νοσοκομείου.

«Ο ένας εξ αυτών», συνέχισε, «έχει κάταγμα δεξιάς κνήμης και εγχειρίζεται, ο άλλος, έχει θλάση στο δεξιό θώρακα και ίσως κάποια κατάγματα στα πλευρά. Είναι και οι δύο σε φυλασσόμενο δωμάτιο, είναι πακιστανικής καταγωγής, τα τραύματα είναι από ξυλοδαρμό και όχι από πυροβολισμό ή μαχαιρώματα ή κάτι τέτοιο. 

«Αυτό που έχει ακουστεί, τουλάχιστον στα εξωτερικά ιατρεία που ήρθαν τη νύχτα, είναι ότι κάποιες εθνικότητες είχαν τη νύχτα προβλήματα και διαπληκτίστηκαν και μετά ήρθαν στα χέρια», κατέληξε η κ. Παπανδρέου

ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τι δουλειά είχε εδώ ο λ/μ;
Ερχονται για να κλέψουν τις δουλειές μας; Είναι νόμιμο αυτό;

Χρυσή Αυγή ρε θα ψηφίσουμε. Και ξερό ψωμί.

Ανώνυμος είπε...

Αφγανοί vs Πακιστανοί, από εκεί είναι οι τραυματίες μετά από ανακοίνωση των γιατρών του νοσ. Κορίνθου.
Ας μην παραπληροφορούμε

Ανώνυμος είπε...

μεχρι τωρα τί ψηφιζες ψηλε?

Ν.Δ. ψηφιζες αλλα ο μαλακας ο Σταικουρας ο αχρηστος δεν μπορεσε να σε χωσει στα ΔΙΑΣ ετσι?

ξερω ξερω, ενας λ/μ στην εφαγε τη θεση, σωστα?

λοιπον, πρεσεχε οταν τον παιζεις να πεσει μαλακια στο πληκτρολογιο σου, γιατι παλι σου θα φταινε οι λ/μ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι από επίθεση φασιστών αλλά να κάνω ένα φρεσκαρισμα στον κύριο με το παξιμάδι.
Πάλεψε πρώτα την Μέρκελ κλείσε τα σύνορα (τα οικονομικά που αιμορραγείς με αθρόα κίνηση κεφαλαίου) και μετά βλέπεις. Οι γιατροί, δικηγόροι, μηχανογράφοι, ψυκτικοί, αρχιτέκτονες κλπ δεν έχασαν την δουλειά από ξένους. Οι Έλληνες έφυγαν από δουλειές που δεν ήθελαν να κάνουν και άλλοι απελύθησαν γιατί ο Έλληνας «πατριώτης» εργοδότης δε έβγαινε. Και δεν έβγαινε γατί με το σκληρό € τι ανταγωνισμό να κάνει αλλά τουλάχιστον έβρισκε φτηνό εργάτη και φτηνά δανεικά. Τώρα που σφίξαμε τα γάλατα το έριξε στην Χ.Α. αυτός και τα καλομαθημένα παιδιά του.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ "ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ" ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ...
ΘΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Ή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ;;;