Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΑΣΣΟΥΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ "ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


απο το https://www.facebook.com/natalie.rassoulis
Μέχρι να δωθεί το επίσημο ανακοινωθέν σε σχέση με την χρήση του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" ως μουσική υπόκρουση σε εμπόλεμη συγκέντρωση της οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" στο στρατόπεδο Κορίνθου και σε πλήρη συμφωνία με την συνθέτρια του τραγουδιού αυτού, Βάσω Αλαγιάννη, εγώ, ως δικαιούχος διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του πατέρα μου και στιχουργού του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ", Μανώλη Ρασούλη, απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την χρήση του εν λόγω τραγουδιού από την οργάνωση "Χρυσή Αυγή", λόγω εξαιρετικά μεγάλου πολιτικού και ιδεολογικού χάσματος της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης και των επίσημων λειτουργών της. Οποιαδήποτε χρήση του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" από την ίδια την οργάνωση "Χρυσή Αυγή" και τα μέλη της, τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική.

....
Πολλοί μας λένε ότι η χρήση του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" έγινε κατά κόρον από τον δήμο Κορίνθου και όχι από ίδια την ΧΑ. Διασταυρώνουμε τις πληροφορίες. Η παρουσία της ΧΑ και με παρουσία βουλευτών της στο στρατόπεδο Κορίνθου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ο δήμος κάλεσε για διαμαρτυρία, δείχνει σαφώς την συν-διοργάνωσή της. Όπως και να έχει, σε συγκεντρώσεις όπως αυτή τις Κορίνθου, με απάνθρωπα έκτροπα, ξύλο, διακοπή νερού του στρατοπέδου με τους "αμπαρωμένους" μετανάστες μέσα από τον ίδιο τον δήμο, με κάνει να αμφισβητώ ακόμα κι αν ο ίδιος ο δήμος μπορεί χρησιμοποιεί τραγούδια που γράφτηκαν για την υπεράσπιση της ανθρώπινης πατρίδας. Ήδη οι εθνικιστές έχουν αναρτήσει πολλά βίντεο του "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" προβάλλοντας και προσβάλλοντας την ουσία του τραγουδιού. Αλλά, με την επίσημη παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα πράγματα παύουν να ανήκουν στην σφαίρα της προσωπικής έκφρασης γνώμης και χρήσης της τέχνης.
...
Πάντως είναι εντυπωσιακό να μην έχεις στείλει κάποια επίσημη ανακοίνωση, να λες ότι ακόμα διασταυρώνουμε πληροφορίες και να βγαίνουν ήδη επίσημα δηλώσεις σου. Η άμεση άτυπη επέμβασή μου ως προς την απαγόρευση του τραγουδιού, έπρεπε να γίνει για την άμεση διακοπή του "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" ως μουσικό άλλοθι για τις ρατσιστικές ενέργεις έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου, πρωτοστατούσης της ΧΑ. "Μέχρι να δωθεί το επίσημο ανακοινωθέν". Το διάβασε κανείς από τα media; Πήραν κάποιο επίσημο δελτίο τύπου και δεν το γνωρίζουμε εμείς;

ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιά είναι η ουσία του τραγουδιού κατά την τύπισσα; Να μπουκάρουν ελεύθερα οι λαθρο;

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΜΕ MINIMUM 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ας διαβάσει η κόρη του εδώ,
που ήταν ο άνθρωπος 4 μερες στο σπίτι του
http://news247.gr/eidiseis/pethane_o_manwlhs_rasoylhs.804170.html
και μετά ας μας πει γιατί θυμήθηκε τώρα τον πατέρα της...
ξεφτιλισμένη.

Ανώνυμος είπε...

σκατομυαλοι υδροκεφαλοι νεοφασιστες μαγαριζουν τα παντα στο περασμα τους. ειστε και πολυ ellines. 12.52 το θεμα δεν ειναι να μην μπαινουν ελευθερα οι μεταναστες. το μειζον ειναι να απαλλαγουμε απο κατι πατριδοκαπηλους καιροσκοπους και αγηρτες σαν και του λογου σας. οι μεταναστες αισθανονται και σεβονται πολυ περισσοτερο απο εσας. βεβαια εχετε μια σοβαρη δικαιολογια. την αμορφωσια και την αγνοια που σας δερνει και σας οδηγει στην αγκαλια του εγχρωμου φυρερ. περαστικα σας

Ανώνυμος είπε...

@4:06.
Λίγα με τη τραγουδίστρια των septic flesh πατατοκεφαλε!