Τρίτη, Αυγούστου 21, 2012

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΦΕΤΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ


Προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του ζήτησε και έλαβε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή -υπεύθυνο για θέματα τρομοκρατίας- Κ. Μπαλτά ο 30χρονος Αν. Θεοφίλου.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ενώ συνδέεται και με συγκεκριμένες τρομοκρατικές πράξεις. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν την τρομοκρατική οργάνωση με την αιματηρή ληστεία της Πάρου, οπότε η δικογραφία για την υπόθεση παραμένει στα χέρια του 10ου τακτικού ανακριτή.


Ο Θεοφίλου παρέμεινε 20 λεπτά στο γραφείο του κ. Μπαλτά και εξερχόμενος του γραφείου, αρκέστηκε να πει πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη τόσο από το Αυτόφωρο Τριμμελές Πλημμελειοδικείο για την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής, όσο και από τον τακτικό ανακριτή για τη ληστεία στη Νάουσα της Πάρου και το φόνο του 53χρονου αυτοκινητιστή.

Συνήγορος του 30χρονου δέχθηκε να αναλάβει ο δικηγόρος Σπύρος Φυτράκης, ο οποίος σε δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι ο πελάτης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Πεποίθηση της Αστυνομίας είναι ότι ο συλληφθείς αποτελεί βασικό μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», και πλέον αναζητούνται συγκεκριμένα στοιχεία από τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη στο σπίτι το οποίο είχε νοικιάσει στη Λαμία στην οδό Τυμφρηστού.

Μέχρι στιγμής στο σπίτι έχουν βρεθεί ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα πολυμηχάνημα (scanner), μηχάνημα και διαφάνειες πλαστικοποίησης, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος βιβλίων και το ποδήλατο στο οποίο ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει βιντεοκάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λαμία.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
21-8-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΡΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΙΟΥ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

η αδερφή του θύματος συγκλονίζει όταν ρωτά τον φερόμενο ως δράστη «Στα πόδια κύριε Θεοφίλου γιατί δεν ρίξατε να τον σταματήσατε; Γιατί;».

Ολόκληρη η επιστολή της Μαρίας Μίχα έχει ως εξής:

«Αυτό το παλικάρι που ατενίζει τον φωτογραφικό φακό με τόση νηφαλιότητα, να το χαίρονται οι γονείς που το έκαναν…

Την ωραία διαπαιδαγώγηση που του πρόσφεραν ώστε να βγει ένας χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία… Εύγε!!!

Και μετά τον έστειλαν πανεπιστήμιο και μάλιστα στη Θεολογική Σχολή. …Για να μάθει εκεί πώς να αγαπάει αλλά και να βοηθάει τον πλησίον του… Τα έμαθε τόσο καλά το καλό αυτό παιδί …που είπε μια μέρα… Ρε!! Εγώ είμαι πολύ έξυπνος δεν είμαι σαν τα άλλα ζώα τους συνανθρώπους μου που δουλεύουν και τους εκμεταλλεύεται αυτό το άτιμο καπιταλιστικό κράτος… Γιατί να δουλεύω; Θα κάνω ληστειούλες, θα σκοτώνω τους βλάκες που θα με εμποδίζουν και ΟΚ, μετά θα ζω σαν βασιλιάς!!! Ευτυχισμένος, άνετος, ωραίος…

Μια χαρά τα μάθατε στο Πανεπιστήμιο κε Θεοφίλου!!! Μπράβο σας … όμως κάνατε καλή δουλειά στην Πάρο… 4 σφαίρες ευχαριστηθήκατε να πυροβολείτε… καλός σκοπευτής, άριστος!!! Ρίξατε μια στο χέρι, 2 στο στήθος, την τέταρτη στο κεφάλι… Για ποιο λόγο τη ρίξατε; Τι φοβηθήκατε; Μήπως σηκωθεί να σας κυνηγήσει;;;

Δεν φοβηθήκατε κε Θεοφίλου… απλώς είσαστε ένας κοινός ψυχρός δολοφόνος, ένας απατεώνας, ένας ληστής, ένας παλιάνθρωπος που κρύβεστε πίσω από τον τίτλο του Αναρχικού… Ένας άνανδρος φονιάς!!!!

Κε Θεοφίλου… σκοτώσατε έναν άνθρωπο που την συγκεκριμένη ημέρα δούλευε από το προηγούμενο βράδυ στις 9 μέχρι την ώρα που τον σκοτώσατε μπαμπέσικα… Ήθελε μισή ώρα να τελειώσει η βάρδια του, να πάει στο σπίτι του… Ένας μεροκαματιάρης που δούλευε τίμια… Στα πόδια κύριε Θεοφίλου γιατί δεν ρίξατε να τον σταματήσατε; Γιατί; Θα σας πω γιατί… Γεννηθήκατε δολοφόνος έτσι απλά… κρίμα… το παιδί του έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με εσάς… Εύγε!!! Κε Θεοφίλου κάνατε καλή δουλειά!!! Πετύχατε άριστα τον στόχο σας! ».