Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2012

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ


Στην ιστοσελίδα των γυναικών της Χρυσής Αυγής "Μέτωπο Γυναικών" αλιεύσαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάρτηση που απηχεί όχι απλώς την ταύτιση των χρυσαυγιτών με το ναζισμό, αλλά και τη λατρεία του Χίτλερ!

Η ανάρτηση αφορά την Savitri Devi που παρουσιάζεται ως μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, μυστηριώδεις και πολυσχιδείς φυσιογνωμίες της Πανάριας ιδεολογικής κοινότητας. Αναφέρεται ότι "η ζωή της καθορίστηκε από την αναζήτηση της Πατρίδας, τον επαναπροσδιορισμό της ευρωπαϊκής της ταυτότητας πέρα από τον ιουδαϊσμό και τον χριστιανισμό, την ανακάλυψη μιας ζωντανής άριας θρησκείας στην Ινδία, και εν τέλει την ταύτισή της με τον Εθνικοσοσιαλισμό και τη λατρεία στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ". 
Παρουσιάζουν λοιπόν αποσπάσματα από το έργο της «Η Αστραπή και ο Ήλιος»!
Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Οι άνθρωποι που στέκονται "Ενάντια στο Χρόνο" συνδυάζουν τις αρετές της "Αστραπής" και του "Ήλιου" και είναι οι πραγματικοί ήρωες της Ιστορίας, οι χτίστες και οι υπερασπιστές, που αφιερώνουν τη ζωή τους στην πραγμάτωση μιας νέας βιώσιμης πραγματικότητας πάνω στο πρότυπο του οράματός τους για την Αλήθεια. Είναι αυτοί οι σπάνιοι μύστες, που επιταχύνουν την αναπόφευκτη πτώση, υποσχόμενοι ταυτόχρονα τον ερχομό της Χρυσής Εποχής. Ο κύριος εκπρόσωπος της κατηγορίας αυτής, ο πιο σημαντικός άνθρωπος "Ενάντια στο Χρόνο" είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Χίτλερ είναι, κατά το ινδουιστικό πρότυπο που χρησιμοποιεί η Devi, ο αβατάρ, ο διάμεσος μεταξύ του θεϊκού και του ανθρώπινου, αυτός που, όπως υπόσχεται o Κρίσνα στη Μπαγαβαζίτα: "Όταν η δικαιοσύνη συντρίβεται, όταν το κακό θριαμβεύει, τότε επανέρχομαι. Για την προστασία του καλού, για την καταστροφή όσων απεργάζονται το κακό, για την εγκαθίδρυση της βασιλείας της Δικαιοσύνης, γεννιέμαι ξανά και ξανά, σε κάθε εποχή".
http://ideology-studies.blogspot.gr/2010_07_01_archive.html
LEFT.GR
ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και η βρόχα έπεφτε.....

Ανώνυμος είπε...

tosh empeira exeis re malaka, otan kati vganei sti fora kai exoun kanei paparia to katevazoun. kane print screen kai swse to na to exeis

Ανώνυμος είπε...

η μαλακία πάει σύννεφο...ε ρε τι κάνει η αγαμία...

Ανώνυμος είπε...

Βλακεία άρθρο. Καμμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότης.
Η πραγματικότης είναι ότι στην ΧΑ δεν είναι κλέφτες σαν τους άλλους αλλά δίνουν τους βουλευτικούς μισθούς τους σε συσσίτια φτωχών. Δεν κλέβουν. Γι αυτό λύσσαξαν ενετίον της ΧΑ οι πολιντικάντηδες.
Αλλά δεν θα τους περάσει γιατί τους κλέφτες θα τους κρεμάσει ο λαός στο γουδί.

Ανώνυμος είπε...

Οι χρυσαυγίτες πίνουν το αίμα αγνών παρθένων μετά τις 00:00 τη νύκτα

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματικότης είναι ότι στην ΧΑ δεν είναι κλέφτες σαν τους άλλους αλλά δίνουν τους βουλευτικούς μισθούς τους σε Ρωσοποντιους μαχαιροβγαλτες (500 ευρω μηνιατικο εκαστος). Δεν κλέβουν.

ΥΓ. δεν με λες μωρη ξεπαρθενιασμενη, στην μανα σου μιλας στην καθαρευσουσα? η "πραγματικότητης" της λες της βλάχας?

Ανώνυμος είπε...

όσοι δεν συμφωνούν με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής να μην παρακολουθούν αυτό στο site, υπάρχουν και άλλα site που μεταδίδονται προοδευτικές απόψεις

Λούκακα Τσέλη είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΑ? ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΖΑΡΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ?
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ?....

Ανώνυμος είπε...

Λευτεριά στις σκλαβωμένες πατρίδες Ιωνία, Πόντο και όλη την Ελληνική Μικρά Ασία. Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Κωσταντινούπολη

Ανώνυμος είπε...

αντε να παρετε την ινσταμπουλ των 12 εκατομυριων και να σωσετε τον φυστικωμενο βασιλια της ρωμιοσυνης απο τους μογγολους. αντε πατε για να χασουμε και την απο δω πλευρα του αιγαιου και να γινουμε γιουσουφακια με χρυσα αυγα.

Ανώνυμος είπε...

ο δολοφονος της ελλαδος ειναι ο κωνσταντινος και η πορνη η μανα του

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
ΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΟΣ. ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΝ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΣΙΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ ΕΙΣ ΣΥΝΝΕΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΣΧΟΥΣΙΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΙ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΙ. ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΝ Η ΗΓΕΣΙΑΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΑΒΕΝ ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΣΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

ΑΠΟ ΤΑΣ 8:00ΠΜ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΑΣ 10:00ΜΜ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ. ΑΙ ΛΙΣΤΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

ΥΠΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ - ΠΥΡΗΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχουνε μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα.Ενας ψυχίατρος τους χρειάζεται.Οι περισσότεροι βουλευτές της χρυσής αυγής ,έχουνε κλέψει,βιάσει,χτυπήσει,ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ,αλλά δεν μοιάζουν με τους άλλους ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.