Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012

ΈΚΑΝΑΝ "DEBATE" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ


Το ενδεχόμενο ελληνικής εξόδου από την Ευρωζώνη βρέθηκε στο επίκεντρο της κοινής συνέντευξης στην "Bild am Sonntag" που παραχώρησαν ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ και η αντιπρόεδρος του κόμματος της Αριστεράς, Σάρα Βάγκενκνεχτ.
Ο Βαυαρός υπουργός υποστήριξε, σύμφωνα με το "Έθνος", ότι "η Ελλάδα θα πρέπει να φύγει από το ευρώ μέσα στο 2012. Κάθε νέα χρηματοδότητση, κάθε νέα ελάφρυνση των όρων είναι ο λάθος δρόμος".

Στην Αθήνα πρέπει να γίνει εμφανές, ότι αυτή η Ευρωζώνη μπορεί να δείξει τα δόντια της. Οι Γερμανοί δεν μπορούν πλέον να είναι οι ταμίες της Ελλάδας.
Ο καθένας κάποια στιγμή φεύγει από την μαμά του - οι Έλληνες έμειναν πάρα πολύ", πρόσθεσε ο Ζέντερ.
Στην αντίπερα όχθη, η αντιπρόεδρος του κόμματος της Αριστεράς Σάρα Βάγκεκνεχτ, είπε πως αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ οι αγορές θα ορμήξουν αμέσως στο επόμενο θύμα τους και έτσι η κρίση του ευρώ θα συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται.
Απαντώντας, παράλληλα, στον Ζέντερ τόνισε ότι "η κυβέρνησή σας, είναι αυτή που έχει κάνει τους Γερμανούς χρηματοδότες. Εάν η Ελλάδα αφήσει το ευρώ, δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τα χρέη της. Αυτό θα κοστίσει 80 δισεκατομμύρια ευρώ στη Γερμανία".
http://news247.gr
ΠΡΕΖΑ TV
5-8-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι συντάκτες κειμένων που πουλάτε τρόμο και φόβο και όσοι αναδιμοσιευετε αυτά τα κείμενα, η ιστορία μας διδάσκει ότι όλοι οι πολέμαρχοι πόνταραν με τον στρατό τους στον φόβο και τον τρόμο όταν έκαναν επεκτατικούς πολέμους και εκστρατείες πρβ. Ξέρξης, Αττίλας κ.λ.π.. Σήμερα στον πόλεμο αυτό που κάνουν τα αφεντικά σας, τον μεγάλο στρατό τον αντικατέστησαν τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ BLOG και βέβαια οι πουλημένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί άρα …….περιμένετε και την ώρα που ο κόσμος θα ξυπνήσει και θα σας φάει για μεζέ .
Ένας πεινασμένος για κρέας πουλημένων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά,πάρε πρώτα κανένα φάρμακο και μετά,φάε κρέας πουλημένων.Μήπως τα'χεις μπερδέψει τα πράγματα?Αυτό μιλάει για την συζήτηση που γίνεται στην Γερμανία,άλλοι θέλουν να βγει η Ελλάδα και άλλοι όχι και καταλαβαίνουνε ότι αν βγει θα ξεκινήσει μεγάλο πρόβλημα για όλους.Φαε πρώτα τους πουλημένους νεοδημοκράτες και πασόκους και μετά βλέπουμε.