Τρίτη, Αυγούστου 07, 2012

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ-ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-VIDEO


ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙTAN ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΥΠΟ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ "ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ"....ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ.
Την άγουσα για τις φυλακές παίρνει ο 21χρονος Πακιστανός μετά το πέρας της απολογίας του στον ανακριτή της Σύρου.
Ο νεαρός που κατηγορείται για το βιασμό και την άγρια κακοποίηση 15χρονης στην Πάρο, κατά την απολογία του παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια της ανήλικης.
Ο δράστης θα μεταφερθεί στον Πειραιά


enikos.gr
ΠΡΕΖΑ TV
7-8-2012

76 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε ρε ανδρείκελο μαλακοκάβλη ντροπή σου ανθελληνα προδότη!!!!!!!!


ντροπή σου εύχομαι να σου συβεί και σένα ή σε κάποιον δικό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σας έχουνε πιάσει κορόιδα μαλάκες. το dna μπορεί να το πάρει ο αέρας, να το μεταφέρει κάποιος και να το πάει όπου θέλει. επίσης την ομολογία την παίρνει κάποιος και με μπάτσες!!(θεωρείτε υπό πίεση και δε μετράει, όπως και αν απαγάγει κάποιος κάποιον και του βάλει το πιστόλι στο λαιμό και τον κάνει να ομολογήσει κάτι). ας δεχτούμε λοιπόν αυτή τη φορά ότι είναι αυτός ο ένοχος. την επόμενη φορά όμως που δε θα ναι θα αναπαράγεται τα καθεστωτικά μήντια και θα λέτε συγχρόνως ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ, ρεζιλεύετε την ΕΛΛΑΔΑ με τη ακινησία του εγκεφάλου σας.

Ανώνυμος είπε...

NAI E ???? KAI TA XYSIA O AERAS TA PAIRNEI KAI TA PAEI OPOY THELEI????????AYTA SAS LENE KAI MATHENETAI??? TI MALAKES YPARXOYN THEE MOY????

TI MALAKES THEE MOY

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξε να δείς... ενά κουνούπι που ήπιε το αιμα του λαθρο, πηγε μετα και τσιμπησε την μικρή . Ετσι τον επιανσαν .απο το κουνούπι!!!!!!!

ΠοσοοοοοοοοοοοΟ

Μ Α Λ Α Κ Α Σ

Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ

Ν Α

Γ Ι Ν Ε Ι Σ
ε???

Ανώνυμος είπε...

μίλησε κανείς για χύσια?? τα στοιχεία είναι 1)η ομολογία 2)το dna που βθέθηκε στη μπλούζα. και ήδη έχει δικαστεί απ τα κανάλια(ο -κόσμος- δεν έχει το ρόλο του δικαστή, απλά αναπαράγει αυτά που ακούει). το τι μπορεί να προκύψει άλλο θέμα, μέχρι στιγμής όμως είναι μόνο αυτά και ήδη κάποιος έχει δικαστεί, λοιπόν ας υποθέσουμε ότι κατηγορείτε μια αθώα 15χρονη για κάτι τέτοιο, κάτω από παρόμοιες συνθήκες (και ότι δεν είναι πακιστανή)

Ανώνυμος είπε...

Εργάτες & δολοφόνοι - δεν έχουνε πατρίδα.
Πόσο μαλάκας πρέζα πόσο...

φίλε με τον ευκίνητο εγκέφαλο νομίζω ότι θα γυριστεί σύντομα ταινία in the name of the dragon,τύπου in the name of the father για την περίπτωση ...

Αναρχοαρχίδια εσείς μας φέρατε την χ.α. Ευχομαι να αλληλοεξουδετερωθείτε ζώα.

Ανώνυμος είπε...

επίσης υπάρχουν διάφοροι τρόποι να μεταφερθεί το dna, όπως είπα και πριν το μεταφέρει και αέρας. ωστόσο είναι πιο εύκολο να πάρεις μια τρίχα από κάποιον, να το αναπαράγεις, και να το πετάς όπου θες. μην είστε τεμπέληδες, διαβάστε κάνα βιβλίο, αυτά δε χρειάζεται να τα ξέρουν μόνο οι νομικοί. όσο τ αφήνουμε στους άλλους και τρώμε αυτά που μας δίνου, τόσο πιο εύκολα θα αυτονομούνται κάποιο και θα κάνουν ότι γουστάρουν. και επειδή ακριβώς δε θέλουμε να γίνονται βιασμοί αλλά δε θέλουμε να την πληρώνει και αθώος κόσμος καλά θα κάνουμε να κινούμε λίγο περισσότερο τον εγκέφαλο(εφόσον υπάρχει)

Ανώνυμος είπε...

εγώ πιστεύω πως όταν μιλήσει η μικρή θα αποδειχθεί η απάτη...
Θα φανεί πως ήταν χρυσαυγήτισσα και πως αυτοβιάστηκε παίρνοντας σπέρμα από....

Ανώνυμος είπε...

το συγκεκριμένο γεγονός είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ και κανείς δεν αμφιβάλλει. ας αφήσουμε τους συναισθηματισμούς στην άκρη για λίγο. ας υποθέσουμε ότι είναι μια 15χρονη ελληνίδα αθώα η οποία κατηγορείτε με τον ίδιο τρόπο,, με τα 2 παραπάνω στοιχεία που ανέφερα πιο πάνω. δεν είναι καθόλου λίγο να σηκώνει κάποιος τέτοιες κατηγορίες όταν είναι αθώος, οπότε τι να κάνουμε? να το δεχτούμε σαν εξιλαστήριο θύμα επειδή κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και όλο αυτό επειδή κάποιοι μαλάκες θέλουν να δουν έναν όποιο να ναι (κατά προτίμιση πακιστανό) κρεμασμένο? είστε με τα καλά σας???( όπως θα λεγε κι ο άδωνης)

Ανώνυμος είπε...

επαναλαμβάνω 2.22 , μίλησε κανείς για χύσια?
τα στοιχεία είναι 1)ομολογία (που την παίρνεις και με ΜΠΑΤΣΕΣ) και 2)το dna που το παίρνει κι ο αέρας!

Ανώνυμος είπε...

καλά.., τι στον π@@@@@@@@@ , μέχρι το δημοτικό έχετε πάει???

Ανώνυμος είπε...

Anegkefale malaka 2:19 poli dexter vlepeis...

Ανώνυμος είπε...

μπα, 2.28 το dexter το χω μόνο ακουστά. αντίθετα νομίζω ότι εσύ βλέπεις πολύ CSI

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέει ο 2:27 μ.μ. πρέπει πάς να πεις στο C.S.I. του έχεις καταστρέψει όλοι την σειρά!!!

Ακού εκεί το παίρνει ο αέρας.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Στο δικαστήριο : "ΑΘΟΩΣ ο ΠΑΚΙ γιατι με τουσ τεμενάδες που εκανε για το ραμαζινι του φυγε 1 τρίχα απο @@ και εντελώς τυχαια -Είχαν αρχίσει τα μελτεμια- ΕΠΕΣΕ η τρίχα στο ατύχο κορίστι....."

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν παιδιά για να το θέσουμε αλλιώς. είπαμε ότι δεχόμαστε πως το πακιστάνι είναι ένοχος.
ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ 1)ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ(Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΤΣΕΣ) ΚΑΙ 2)ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΔΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΙ Ο ΑΕΡΑΣ,, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΟ????? ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΜΗ !!!! ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!


ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!~!!!!!!!


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

όταν λέω ότι μπορεί να το πάρει ο αέρας ισχύει, είναι γραμμένο σε επίσημα βιβλία εγκληματολογίας. λοιπόν το σίγουρο είναι ότι μπορεί να το πάρει ένας μπατσος και να το βάλει στην μπλούζα κάποιου πακιστανού( κι οι μπάτσοι χρυσαύγουλα δεν είναι?)

Ανώνυμος είπε...

νταξ , είπαμε να μιλήσουμε, αν θέλετε να κλάσουμε κλάνουμε κιόλας.. :-D

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX



XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAQAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA


PES PES KAI ALLA!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

με πληγώνεις που δε συμμετέχεις στην κουβέντα....

Ανώνυμος είπε...

Μην σταματάς τωρα..... έλα ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

όχι δε σταματάω, αλλά πρέπει να με βοηθήσεις κι εσύ να εξωτερικεύσω το ταλέντο μου..

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει οι Νεφελιμ το έκαναν ε????

Ανώνυμος είπε...

όλοι είναι ένοχοι μέχρι ν αποδειχτεί το αντίθετο!!

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΕΣ ΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΗΡΕ" Ο ΑΕΡΑΣ , ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ???? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ???

Ανώνυμος είπε...

γιατι τηλεκατευθηνόμενη τρίχα απο τον άνεμο πρώτη φορά θα υπαρξη.....

Ανώνυμος είπε...

όταν λέω ότι το πήρα ο αέρας ηλίθιε εννοώ ότι μπορεί να το πάρει κι ο μπάτσος.

Ανώνυμος είπε...

απλά η έκφραση "το dna μπορεί να μεταφερθεί μέσω του ανέμου υπάρχει σε βιβλία εγκληματολογίας" γι αυτό τη χρησιμοποίησα

Ανώνυμος είπε...

Μετά πήρε ο αέρας και τον πάκι και τον πήγε Αθήνα όπου και τον συνέλλαβαν. Όταν δε ο αέρας τον πήγε από την πρεσβεία τον ρώτησαν "ποιος καλός άνεμος σε έφερε εδώ παλικάρι;;" και του έκοψαν εισιτήριο για καράτσι...

Ανώνυμος είπε...

EEEEEEEλααααααα τώρααααααααα μου τα άλλαζεις απο το "πηρε ο αεράς" το πήρε ο ΜΠΑΤΣΟΣ?????


ωραια ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ-ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΉΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ????? ΜΟΥ ΛΕΣ???? KAI MHN MOY PEIS TO PHRE O AREAS PALI........

Ανώνυμος είπε...

είσαι τόσο σίγουρος γι αυτά που λέει η tv? ο λόγος που αναφερόμαστε σ αυτά τα 2 στοιχεία είναι επειδή αυτά μπορούν να σταθούν (δυστυχώς πλέον) στο δικαστήριο. το που ήταν ο πακιστανός κανείς δεν το ξέρει. α μήπως ήσουν μαζί του???

Ανώνυμος είπε...

2:48 μ.μ. πΟΛΎ ΚΑΛΌ ΓΕΛΆΩ ΑΚΟΜΆ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2:51 μ.μ. Αποφεύγεισ την απαντήση και δεν σε παίρνει απο τι βλέπω......

αναπάντησε μου
ωραια ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ-ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΉΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ????? ΜΟΥ ΛΕΣ???? KAI MHN MOY PEIS TO PHRE O AREAS PALI........

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν, για να κάνει μπάτσος δειγματοληψία σε κάποιον και να του πάρει το dna αρκεί να το θεωρεί ύποπτο για κάτι. παλαιότερα έπρεπε να δώσει άδεια εισαγγελέας επειδή το dna είναι απ αυτά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπου αν αποθηκευτεί, μπορεί να αναπαραχθεί και να χρησιμοποιηθεί και για μελλοντικές ενοχοποιήσεις.

Ανώνυμος είπε...

επαναλαμβάνω. την έκφραση "το dna μπορεί να μεταφερθεί και μέσω του ανέμου" τη χρησιμοποίησα επειδή υπάρχει σε επίσημα βιβλία εγκληματολογίας. (όπως επίσης και το ότι μπορεί να το μεταφέρει και μπάτσος)

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ !!!!! Χ-D

Ανώνυμος είπε...

καλα που του βαλανε και την κουκουλα .... φαντασου απο τις ψιλες που εχει φαει πως θα ειχε γινει η μουρη του .... αγνωριστη

Ανώνυμος είπε...

απαξ και μπεις σε κολλάδικο.. κάνε υπομονή. είτε ένοχος είτε αθώος.

Ανώνυμος είπε...

ARA MOY LES OTI EIXAN TO DNA TOY APO PALAIOTERO ELENXO, TO KRATISAN !!!!(ΠΡΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ) ,IXERAN OTI MENEI DIPLA EKEI POY EGINE TO SKINIKO Ο ΠΑΚΙ ,ENALAN STIN KOPELA TO DNA TO KRATIMENO, O PAKISTANOΣ TIN KATALAVE TIN LAMOGIA , PAEI NA FIGEI, KAI TON ΠΙΑΝΟΥΝ.......

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΣΚΟΛΟ ΜΙΛΑΩ????? ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

2:51 αν ήταν παραμυθι το εισιτήριο που έκλεισε μετά το έγκλημα πρώτη η πρεσβεία του θα το διέψευδε. Ήμαρτον κάνεις λες και όλη η χώρα του την είχε στήμενη.

Ανώνυμος είπε...

όχι!!! δε λέω ότι το είχαν από παλιότερο έλεγχο. λέω ότι μπορεί να τον έπιασαν, να του πήραν το dna, να το έβαλαν στην μπλούζα (η οποία μπορεί να περιέχει άλλα 4-5 dna κι ας μην είναι από οικεία πρόσωπα, ωστόσο οι δικαστές θα διαλέξουν ποιο είναι του ενόχου! έχει γίνει παλαιότερα και την έχει πληρώσει άτομο με λευκό ποινικό και χωρίς κανένα επιπλέον στοιχείο απ τους υπόλοιπους-υπόλοιπα dna).και να βγήκαν και να είπαν αυτήν την ιστορία στα κανάλια. το τι είπε η τηλεόραση δε με αφορά. και καλά θα κάνουμε να μην είμαστε τόσο εύπιστοι στους πρετεντέρηδες.

Ανώνυμος είπε...

THLEORASI PANTOS DEN VLEPO
ESI PANTOS ΣΙΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΑΚΙ -ΚΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟΩΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

σχετικά με τα σχόλια του τύπου " αν ήταν η μάνα σου, η αδερφή σου κλπ" το μόνο που έχω να πω είναι ότι δε με νοιάζει μόνο για τη μάνα μου και την αδερφή μου. σε αντίθεση με σας. θα μπορούσε να έχει ενοχοποιηθεί μια 15χρονη αθώα κοπέλα στην πάρο, κάτω από παρόμοιες συνθήκες με αυτές. ενώ τη ζημιά την έχει κάνει πακιστανός.

Ανώνυμος είπε...

Oλα μπορούν να συμβούν σ'αυτή την χώρα.Εμένα μου έκανε εντύπωση ,ότι τον βρήκανε γρήγορα,πως ξέρανε μέσα σε τόσο κόσμο που βρισκότανε,γιατί δεν δίνουνε τα στοιχεία του και αμέσως μετά ξεκινάει το προγκρομ.Τον καιρό που βγαίνουνε τα μέτρα για την γενοκτονία των ελλήνων,που χαρίζουνε την αγροτική,δεν τους πιστεύω,όπως και η ιστορία με την αθλήτρια,ποιός παρακολουθούσε το τουίτερ και αμέσως το έκανε θέμα.Σε μια χώρα που τα πιο χοντρά ,δεν τα ψάχνει κανένας.Ούτε το όνομα του ξενοδοχείου δώσανε.Με πολύ απλόύς τρόπους στρέφουνε την προσοχή του κόσμου αλλού.Γιατί τον παππού που βίασε το εγγόνι του δεν το κάνανε πρώτο θέμα όλοι οι σιχαμένοι δημοσιογράφοι.Πολλοί δημοσιογράφοι πληρώνονται από τράπεζες και καλά δουλεύουν σαν εκπρόσωποι τύπου των τραπεζών.Γιατί τόση μανία απ'όλους τους δημοσιοκάφρους για τις αποκρατικοποιήσεις?

Ανώνυμος είπε...

όταν λέω τηλεόραση εννοώ όλη αυτήν τη γκάμα η οποία αναπαράγει το αστυνομικό ρεπορτάζ όπως βγαίνει απ το τμήμα και δεν ασκεί κριτική. ε λοιπόν χωρίς κριτική σκέψη τη γαμήσαμε. επίσης δε λυπάμαι τον πάκι, αν έχετε καταλάβει το θέμα της κουβέντας είναι άλλο. μιας και δε θα γίνει η κοπέλα πιο γρήγορα καλά βρίζοντας το βιαστή-πακιστανό ή κάνοντας προσευχές..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ -ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΡΗ- ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΙΑΖΕΙ !!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ BLUE DOLFIN LEGETAI TO HOTEL!

Ανώνυμος είπε...

KAI TH GRHGORA TON BRHKAN 2 EBDOMADE META TON EPIASAN!

Ανώνυμος είπε...

φίλε 2.07 ανοίγεις μεγάλο θέμα, εδώ τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ούτε τα βασικά

Ανώνυμος είπε...

sorry 3.07

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΩΣΤΙΡΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!!!

Αμάν με τη κάθε μαλακία....

Ανώνυμος είπε...

χα χα, στην αστυνομία μόνο κάτι κολόσκυλα παν που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα! άλλο η εγκληματολογία και η νομική. ας μην τα μπερδεύουμε

Ανώνυμος είπε...

Η μπάτσοι γιατί φαγώθηκαν δυο εβδομαδες να το παρουσιασουν σαν ατυχημα? Εφόσον το έχει κάνει να πάει φυλακή ( είναι χέιρότερο απο το να τον φάνε με την μία) αλλά συνήθως παλιότερα όταν κάποιος γόνος πλούσιας οικογένειας έκανε μαλακία οι κάποιο τελειωμένο πρεζακι τον ξέπλενε. Είναι και οι εποχές περίεργες

Ανώνυμος είπε...

poios ipe oti einai pakistanos ???
gia psakste to logo
mipos o "pakistanos" einai ellinas me diasindesis kai kalivete me auti tin idioitita ?????

k me 1 sbaro 2 trigonia (vlepe skoupa)

Ανώνυμος είπε...

όσο μιλάμε για τη συγκεκριμένη περίπτωση, τόσο τα χρυσαύγουλα και λοιποί μαλάκες θα λέν "ε αν ήταν η μάνα σου, ήταν πακιστανός κλπ",, γι αυτό και είπαμε να το ανάγουμε το θέμα σε πιο γενικό ώστε αν επαναληφθεί να ξέρουμε τι πρέπει να απαιτήσουμε ώστε να καταδικάσουμε κάποιον. και απ ότι κατάλαβα δεν αρκεί τίποτα σοβαρο, αρκεί να βγουν οι μπάτσοι και να πουν "αυτός το έκανε", και φυσικά τα κανάλια και τα blogs που δε θα ασκήσουν καθόλου κριτική αλλά θα το αναπαράγουν πολτοποιώντας το μυαλό του κάθε απαίδευτου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΧΟΝΕΙΕΣ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Το ανθρωπόμορφο κτήνος παραδέχτηκε στην ομολογία του: "Καθόμουν στον κήπο του ξενοδοχείο. Την είδα να περνάει δυο φορές. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε. Την πλησίασα, αλλά δεν με άκουσε γιατί άκουγε μουσική. Την άρπαξα απο το λαιμό και τότε εκείνη φοβήθηκε και άρχισε να φωνάζει. Της πήρα το κινητό και άρχισα να της χτυπάω το κεφάλι στα βράχια για να σταματήσει. όΤαν άρχισε να τρέχει το αίμα, μου ήρθε η επιθυμία να κάνω σεξ μαζί της. Τότε τη βίασα. Κι όσο αντιστεκόταν, τόσο τη χτυπούσα. Όταν τελείωσα την πράξη μου, πήρα το κινητό της, την εγκατέλειψα και επέστρεψα στο σπίτι μου. Είχα θολώσει, με έπιασε πανικός, δεν ήξερα τι έκανα".

Ανώνυμος είπε...

μα δεν έχει σημασία τι είπε!! αρκεί που 1)το ομολόγησε και 2)υπάρχει το dna του στη μπλούζα της κοπέλας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω,αλλά διαβάστε και αυτά και σκεφτείτε.http://tvxs.gr/news/ellada/pakistanoi-drakoi-kai-ellinikes-tigreis

Ανώνυμος είπε...

μα όχι σου λέω! αυτός το κανε! αφού το είπε και βρήκαν dna στην μπλούζα της κοπέλας! το dna δε μπορεί να το πάρουν οι μπάτσοι από κάποιον και να το βάλουν στην μπλούζα της κοπέλας και να τον ενοχοποιήσουν, όπως επίσης και όταν ομολογεί κάποιος λέει πάντα την αλήθεια, τι θα πει "ομολογία υπό πίεση"? στο tvxs είναι ανθέλληνες! μισούν την ελλάδα, είναι μασόνοι και θέλουν να την καταστρέψουν. την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ομολόγησε ο δολοφόνος του νεαρού Αφγανού

Μια ακόμη επιτυχία της ασφάλειας Ναυπλίου είναι η σύλληψη του δολοφόνου του νεαρού Αφγανού προχτές στην Μηδέα. Υπό την καθοδήγηση του Σμυρλή ο οποίος είναι από τους πιο επιτυχημένους διοικητές ασφαλείας ο φονιάς συνελήφθη χτές στην Σαλαμίνα από το σήμα του κινητού του και ενώ ετοίμαζε την διαφυγή του, η ομολογία του δεν πήρε πολύ χρόνο για τους έμπειρους άντρες της αστυνομίας,ο φονιάς ήταν "φίλος" του θύματος!
parapolitikaargolida.gr


Συνελήφθη Πακιστανός απαγωγέας

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας 40χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου... σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, της οπλοχρησίας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα Πακιστανός ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα, προχθές οι δράστες κλείδωσαν στο σπίτι του 40χρονου στο Αίγιο, δύο ομοεθνείς τους, ηλικίας 24 και 23 ετών, απαιτώντας για να την απελευθέρωσή τους, την καταβολή λύτρων ύψους 10.000 ευρώ, από συγγενείς τους στο Πακιστάν.

Κατά τη διάρκεια της παράνομης κράτησης τους, οι δράστες χρησιμοποιώντας μαχαίρι, μπουκάλια και σιδηρολοστούς τους τραυμάτισαν προκειμένου να τους πείσουν για τη καταβολή των χρημάτων.

Παραταύτα οι παθόντες κατάφεραν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να καταδιωχτούν από τους δυο δράστες, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην οικία που κρατούνταν. Στη θέα των αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή, οι Πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή.

Για τη σύλληψη των δυο απαγωγέων ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 40χρονου την επόμενη μέρα το μεσημέρι και τη σύλληψη του.

Ανώνυμος είπε...

ναι! έτσι είναι! λένε αλήθεια και οι τηλεοράσεις και η αστυνομία! ήμουν κι εγώ μαζί τους και μαζί ψάχναμε τον πακιστανό και έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράφει! οι τηλεοράσεις και οι αστυνομικές αναφορές δε λένε ποτέ ψέματα, το ξέρω γιατί τα παρακολουθώ πάντα, και αν πουν θα πουν μόνο για το καλό μας! για να μη μας χαλάσουν τη διάθεση και να μη μας φοβίσουν! αφού έτσι κι αλλιώς οι ΜΠΑΤΣΟΙ είναι οι προστάτες του πολίτη και ρισκάρουν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς καλά!

Ανώνυμος είπε...

Ανατριχιαστικές λεπτομέριες περιλαμβάνονται στην κατάθεση του 21χρονου Πακιστανού που βίασε και κακοποίησε φρικτά την 15χρονη Μυρτώ στα βράχια της Χρυσής Ακτής στην Πάρο:

«Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου, στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό. Την ακινητοποίησα και της το πήρα. Ομως εκείνη κουνιότανε άρχισα να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα και έπεσε μπρούμητα.

Την γύρισα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα -βάρους πέντε κιλών- πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε.

Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα. Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Της έβγαλα το παντελόνι και το μαγιώ και την βίασα. Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα με τα ρούχα της!

Της είχα βγάλει το παντελόνι και το μαγιώ και τα πέταξα μακριά για να μην τρέξει γρήγορα και ζητήσει βοήθεια. Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την κτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου...»

Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν "προοδευτικοί" συμπολίτες μας που θα πουν ότι έκανε ότι έκανε "για την άρρωστη τη μάνα του στο Πακιστάν". Μην έχετε καμία αμφιβολία...

EEE PAPARA TI LEGAME GIA TA XISIA TA PERNEI KAI AFTA O AERAS????

Ανώνυμος είπε...

κοίτα ρε που σας καίει περισσότερο ο φόβος και τα κόμπλεξ σας, παρά το ότι ξεπουλάνε το σπίτι σας (Αγροτική, Ταμιευτήριο, ΔΕΗ, Ναυπηγεία, κτλ..)
Θαρρείς και έτσι θα ξαναγυρίσουν οι μισθοί, οι συντάξεις και οι δουλειές...
Φασιστάκια όλων των κομμάτων ή είστε παντελώς ανέραστοι και ανοργασμικοί, ή δουλεύετε γι'αυτούς που μας ξεπουλάνε...ή και τα δύο!!!

Ανώνυμος είπε...

όχι αγορίνα, τα χύσια δεν τα παίρνει ο αέρας, μπορεί όμως να τα πάρει ο μπάτσος και να τα βάλει στον κόλπο της κοπέλας αν θέλει να ενοχοποιήσει κάποιον, και να τον κάνει μισητό. αναρωτηθείτε πρώτα απ όλα αν όλα αυτά που σας ταίζει κάποιος είναι αλήθεια. χρησιμοποιείστε την κριτική αναλυτική σας σκέψη και μετά καταλείξτε σε συμπεράσματα. είπαμε 15φορές πιο πάνω ότι ο λόγος της κουβέντας δεν είναι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για οποιαδήποτε παρόμοια με μοναδικά στοιχεία 1)την ομολογία(που την παίρνουν και με μπάτσες) και 2)το dna που το μεταφέρει κι ο άνεμος (και ο μπάτσος). το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί, γιατί μαλάκες αυτήν τη φορά ήταν ένοχος πακιστανός αλλά την επόμενη μπορεί να είναι κάποιος αθώος ΕΛΛΗΝΑΣ και δε λέει να κρεμάσουμε ΕΛΛΗΝΑ απλά και μόνο επειδή οι μπάτσοι και τα μμε θέλησαν να στήσουν μια υπόθεση (όχι φυσικά με δική τους πρωτοβουλία :-) ). απλά λίγο, λίγο, λίγο παραπάνω φαντασία και όχι τόσο αμάσητη τροφή. ας μην ξεχνάμε ότι το πακιστάνι το βγάλαμε ένοχο μέρες τώρα με τα 2 παρπάνω στοιχεία. δηλαδή στήσαμε ένα κλίμα πάνω σ αυτά τα 2 στοιχεία και τώρα ξαφνικά έγινε ένοχος επειδή προέκυψαν κι άλλα στοιχεία?? μα αφού ήταν και πριν ένοχος.. είπαμε είχατε δίκιο απ την αρχή, δεν το αμφισβητώ για το πακιστάνι,, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ 15Η ΦΟΡΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 1 ΦΟΡΑ"

Ανώνυμος είπε...

φίλε 9.58 δε νομίζω να δουλεύουν για κάποιον, και μπορεί και να μην είναι ανέραστοι ή ανοργασμικοί, απ όσο έχω καταλάβει είναι απλά "βραδύκαυστοι".

Ανώνυμος είπε...

Φίλε απλά είσαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ... Εύχομαι η σιχαμένη η μάνα σου να ανταλλάξει πολιτισμό - συγγνώμη dna - με έναν πακιστανό βλάκα . Άντε γαμηθείτε όλοι σας ζώα εδώ μέσα!
Περαστικά στο κοριτσάκι .

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι μαλάκες. Οι Νεφελίμ βίασαν το κορίτσι.
Ενας, μα ένας δεν έγραψε να τα καταφέρει η κοπέλα. Να βγει νικήτρια. Αληταράδες του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

να σου πω,, και άμα γράψουμε να γίνει καλά πιστεύεις ότι θα βοηθήσει? μήπως να κάνουμε και προσευχή? εννοείτε ότι είναι απάνθρωπο αυτό που έκανε ο πακιστανός στην κοπέλα. λοιπόν και σχετικά με τους νεφελίμ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. τι δεν καταλαβαίνεις βλάκα, τα ίδια θα λέμε?????

Ανώνυμος είπε...

επίσης 11.21 μη μιλάς έτσι για τη ΜΑΜΑ μου!!!!! φοβάμαι ότι είσαι τόσο κακός και έχεις τέτοιες δυνάμει που θα καταλάβει ο διάβολος την ψυχή της ΜΑΜΑΣ μου και θα τη δώσει στους πακιστανούς ν ανταλλάξουν DNA. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΑΘΩΑ ΑΤΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΩΟΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,, ΕΝΝΟΕΙΤΕ (ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 1 ΦΟΡΑ) ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

11:22 ΠΡΟΣ 11:36
Εξυπνάκια σταμάτα να βρίζεις ή να χαρακτηρίζεις, προφανώς μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις και άσε τα νομικά για άλλους "μέχρι αποδείξεως της αθωότητας του" κ.λπ. γιατί ξέρεις και εγώ μπορώ να βρίζω.
Όσο για τον "πρέζα" γνωστό… για να ανεβάσει τις "κόντρες" βάζει ένα προκλητικό τίτλο στο θέμα συζήτησης «ζήτησε συγγνώμη». Ότι έκαναν δηλαδή οι εκδότες τη δεκαετία του 70-80.
Η ασφάλεια της χώρας είναι ουδέτερη έννοια αλλά αφορά το σύνολο των πολιτών.
Δεν αποτελεί προνομιακό πεδίο δράσης για συγκεκριμένη παράταξη.
Δυστυχώς όμως η λεγόμενη «Αριστερά» στην Ελλάδα -και πρέπει αυτό να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία- εκλαμβάνει την έννοια ανθρωπισμός με παρανοϊκά επικίνδυνα και μυωπικά ιδεολογήματα. Σε κανένα κράτος του κόσμου η αριστερά δεν έχει αντίστοιχη συμπεριφορά, να καταδικάζει τους πολίτες σε αργό θάνατο στο όνομα του δήθεν ανθρωπισμού. Ο ανθρωπισμός αφορά και τη ποιότητα των ντόπιων που πληρώνουν φόρους και απαιτούν ασφάλεια.
Το επιχείρημα της ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των πολέμων είναι παραμύθι και απευθύνεται σε αδαείς και άσχετους.
Το κράτος του Πακιστάν δεν είναι πολεμική ζώνη. Είναι πυρηνική δύναμη, σχολή παραγωγής και εξαγωγής εγκληματιών όπως ασφαλώς και η Σαουδική Αραβία. Αυτές οι χώρες ουσιαστικά εξάγουν ανθρώπινη βία κυρίως στη Ευρωπαϊκή Ένωση με ενδιάμεσο τη Τουρκία.
Στο Αφγανιστάν δεν υπάρχει πολεμική δράση αλλά καταδρομικές επιχειρήσεις εγκληματιών Ταλιμπάν.
Η μόνη χώρα στην οποία υπήρχε πολεμική δραστηριότητα ήταν η Λιβύη από βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, άρα θα μπορούσε να ισχύσει εδώ το επιχείρημα της «αριστεράς» αλλά προς κακή της τύχη ούτε εδώ είχαμε κύματα μεταναστών. Το ίδιο ισχύει και με τη Συρία.

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν σχετικά με την ασφάλεια επειδή έχει παραγίνει το κακό. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ 3% ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 97% ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΧΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΙ SECURITIES, ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙ(ΑΠΟ 4 ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ 8 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, "ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!!"), ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΑΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: ΌΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 3% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 3% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 70% ΕΧΕΙ 70% ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.." ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝ0ΥΝ ΤΕΛΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.. ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ"??

Ανώνυμος είπε...

όσο για τον πρέζα στ αρχήδια μου(εκεί που "χρειάζεται" να βρίσω θα βρίσω). ο λόγος που γράφω εδώ είναι επειδή έχω πάρει χαμπάρι ότι κάποια σχόλια(καυστικά και βαθυστόχαστα) γίνονται συστηματικά σε κάποια post,κατά προτίμιση αυτά με τα ρατσιστικά κλπ, γιατί τα υπόλοιπα είναι ΑΘΙΚΤΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΠΡΕΖΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11.14


"Η ασφάλεια της χώρας είναι ουδέτερη έννοια αλλά αφορά το σύνολο των πολιτών."



κι "ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ".

επίσης αυτό με το "προνομιακό πεδίο δράσης για συγκεκριμενη παραταξη".., καλά μόνο παρατάξεις και κόματα βλέπεις γύρω σου ???? φυσικά και δεν είναι η "δαπ" η οποία κερδίζει με την αστυνομοκρατία. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και σχετικά με την αριστερά.., ο καθένας απ την πλευρά του φυσικά και θα κοιτάξει πως να εκμεταλλευτεί ένα γεγονός. και η αριστερά έχει κάνει κάποια "πολιτική" σ αυτό που το λέμε μεταναστευτικό αυτοπροβάλλωντας τα ανθρώπινα και κοινωνικά χαρακτηριστικά της. επειδή κι η αριστερά είναι κόμματα, και τα κόμματα είναι επιχειρήσεις. ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο 11.47