Κυριακή, Αυγούστου 26, 2012

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣYΑ


Στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου και μέλος του δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, που ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιτέθηκε σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας, αλλά και του Δημήτρη Παπαδημούλη, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με την καταγγελία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής δέχτηκε βίαιη επίθεση από συνάδελφό της της Χρυσής Αυγής στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
Ο κ. Παπαδημούλης ζητά την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων αρχών και να επιληφθούν του συγκεκριμένου περιστατικού και σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.


Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι η βουλευτής του Βασιλική Κατριβάνου δέχθηκε επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση κατά τη διάρκεια του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε χθες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση ενάντια στην αντιπροσωπεία της χτεσινής αντιρατσιστικής πορείας, η οποία επέδωσε ψήφισμα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτέθηκε με σπρωξιές, βρισιές και απειλές, στον δημοτικό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Άσλαμ, και στη συνέχεια στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Βασιλική Κατριβάνου. Μετά την καθυστερημένη παρέμβαση της φρουράς της Βουλής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απήλθε μαινόμενος και συνεχίζοντας τις απειλές.
Το περιστατικό μπορεί να μοιάζει σταγόνα στον ωκεανό της ρατσιστικής βίας που δέχονται καθημερινά οι μετανάστες. Ωστόσο, καταδεικνύει ότι η βία της Χρυσής Αυγής δεν γνωρίζει κανένα περιορισμό, ούτε καν στον περίβολο του Κοινοβουλίου, και αποτελεί απειλή για όλους και όλες μας. Βέβαια, η βία αυτή, ταυτόχρονα, είναι απολύτως επιλεκτική και στρέφεται μόνο ενάντια στους αδύναμους».


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=67386:2012-08-26-12-02-32&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz24fYKprvY 
Seleo.gr News 

ΠΡΕΖΑ TV
26-8-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΙΒΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΔΩ....
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/reportaz-topikou-stathmou-ths-lamias-gia-thn-ekdhlwsh-timhs-stis-thermopule

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Οταν οι λάθρο έρχονται, κατά εκατοντάδες χιλιάδες και βάλε,
εδώ για να κλέψουν δουλειές ελλήνων
και οι ακροαριστερές συμμορίες υποστηρίζουν τους λάθρο, κι όχι τους έλληνες, φυσικά και θα έχουμε εξεγέρσεις. Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

σκατα στα μουτρα σας ρε προβατα. οταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ σας βλεπω να σερφαρετε απο τα ξερονησια. ζωα ε ζωα. θα ερθει η ωρα που δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε καθυστερημενοι νεοχαζοι

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

@9:13 Το iq σου δεν πρέπει να ξεπερνάει αυτό ενός μωρού παιδιού.
Μπράβο στη χρυσή αυγή γιατί ;; Επειδή ο Σύριζα και οι βουλευτές του σε έχουν φτάσει σε αυτό το χάλι;Βέβαια 2 μνημόνια ένα εφαρμοστικό και ένα μεσοπρόθεσμο που σου έχουν γαμήσει τον αδόξαστο, ο σύριζα τον ψήφισε...Η δε ανταρσία που δεν είναι καν στη Βουλή τι σχέση έχει με την κατάντια της χώρας και την προσωπική σου αμορφωσιά και απαιδευσιά;Τράβα τώρα να προκυνήσεις τα αφεντικά σου (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) γιατί δεν βλέπω να τους πολυενοχλείς αυτούς.Και μη ξεχάσεις να ζητήσεις ένα ξεροκόμματο για μεροκάματο. Ά... και αύριο το πρωί στην εφορία τη γειτονιάς, σου να πληρώσεις τη δόση σου, για να σώσεις τις τράπεζες...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ....

Ανώνυμος είπε...

Όσο στρέφονται τα συμφέροντα κατά της Χρυσής Αυγής επειδή αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες τόσο αυξάνεται η υποστήριξη του λαού προς αυτή καθώς βλέπει ότι μόνο αυτή στέκεται στο πλάι του με έργα κι όχι λόγια

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν πρόκειται να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση γιατί οΕλληνικός λαός έχειπατριωτικά αντανακλαστικά και δεν θα ψήφιζεποτέκόμμα που υποστηρίζει τους αλλοδαπούς σε βάροςτων Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ;;;

2 "ΑΝΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ "ΓΥΝΑΙΚΑ" ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΤΕ;;;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΩΤΕ ΜΑΠΕΣ

Ανώνυμος είπε...

@12:20 ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες οι άλλοι ήταν πάνω στα δέντρα...

Εν τω μεταξύ όμως αυτοί κατεβήκανε από τα δέντρα και αρχίσανε να φτιάχνουνε τους δικούς τους Παρθενώνες και εμείς ξανανεβήκαμε στα δέντρα (δρώμενα ουγκ...)

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ, ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ
ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε συνέχεια ψέμματα κατά της ΧΑ και γι αυτό όλα τα παιδιά πηγαίνουν στην ΧΑ. Γι αυτό εκτοξεύθηκε στο απίστευτο 7%. ΚΑΙ ΌΠΩς ΠΆΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΆΤΕ ΣΤΟ 14%.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!

ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΚΛΑΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΑ Η ΜΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Μετρήστε ρε μαλάκες πόσους νεκρούς έχετε και μετά μιλήστε για "τσακίσματα"...