Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΡΟΥΖΟΣ GATE»


Μια νέα μαρτυρία επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, γνώριζε για την υπόθεση του επιχειρηματία Καρούζου που αποκάλυψε η Real News από τον Σεπτέμβριο του 2011 που ήταν υπουργός Οικονομικών.
Οπως αποκαλύπτεται. εκτός από την εξώδικη ενημερωτική επιστολή που φέρεται να είχε στείλει στις 11 Απριλίου 2011, ο επιχειρηματίας και πρώην συνέταιρος του Γιάννη Καρούζου, Γιώργος Ζωγραφάκης, σχετική αναφορά είχε καταθέσει και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011.
Μιλώντας μιλώντας στο enikos.gr o κ.. Κεγκέρογλου τόνισε πως όταν έφτασε η συγκεκριμένη καταγγελία στο γραφείο του, έκρινε ότι έπρεπε να φέρει το ζήτημα στη Βουλή.


Ο ίδιος πάντως, αναφέρει ότι ποτέ δεν ήλθε εις γνώση του η εξώδικη ενημερωτική επιστολή που φέρεται να είχε στείλει στον πρόεδρο της βουλής ο κ. Ζωγραφάκης μερικούς μήνες πριν καταθέσει την αναφορά του. Ενώ, υπογραμμίζει ότι το ΣΔΟΕ έπρεπε ήδη να είχε βγάλει αποτέλεσμα και επισημαίνει την ανάγκη να γίνει γνωστό το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

O κ. Βενιζέλος, πάντως, στην απάνττηση του στην αναφορά του κ. Κεγκέρογλου ανέφερε πως ήδη η ΣΔΟΕ Αττικής διενεργεί προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση της βασιμότητας ή μη των καταγγελόμενων του κ. Ζωγραφάκη.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Βασίλη Κεγκέρογλου, πατώντας εδώ.



Πηγή: Ο Βενιζέλος γνώριζε από τον Σεπτέμβριο του 2011 για το «Καρούζος Gate» [pdf] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69702#ixzz27i0d9amK
ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: