Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


Κεντρική συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στο Πεδίο του Αρεως * Λειτουργεί κανονικά το μετρό αύριο, και τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν από 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ * Αυτόνομη Παρέμβαση: σε πανεργατικό-ανατρεπτικό σεισμό να εξελιχθεί η γενική απεργία, με πραγματικό πρωταγωνιστή την κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου * «Να πάρουμε την υπόθεση της Πανελλαδικής-Πανεργατικής απεργίας στα χέρια μας οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, ενισχύοντας πριν απ' όλα την συσπείρωση, την αγωνιστικότητα και ενότητά μας», τονίζει το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς (προσυγκέντρωση 10.30 π.μ. στο Μουσείο).



Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς τονίζει στην ανακοίνωσή του: 
«Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, διαψεύδοντας πλήρως τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών αυτών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση – απαγκίστρωση από τα μνημόνια και εξαπατώντας το λαό, προετοιμάζει, εφαρμόζοντας πιστά το μνημόνιο, με το νέο πακέτο αντικοινωνικών μέτρων τη μεγαλύτερη λεηλασία, που έχει υποστεί διαχρονικά η κοινωνία και η χώρα μας.
Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, δημόσια περιουσία, κατώτατος μισθός, εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, πενθήμερο, οκτάωρο μπαίνουν εκ νέου στην κλίνη του Προκρούστη σε όφελος των τοκογλύφων δανειστών της και των δυνάμεων του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου. Η χώρα μας σταδιακά μετατρέπεται σε μια ειδική οικονομική ζώνη με μισθούς και εργασιακές σχέσεις Κίνας και κοινωνικές πολιτικές υποσαχάριας Αφρικής, αλλά κόστος ζωής Βρυξελλών και Γερμανίας».
Καλέσματα - ανακοινώσεις :

Η Αυτόνομη Παρέμβαση για την αυριανή απεργία   *  Συμμετοχή και της ΓΣΕΒΕΕ στην απεργία της Τετάρτης  * ΟΛΜΕ: Με όλες τις δυνάμεις στην απεργία της 26 Σεπτεμβρίου * Η ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία * Το κάλεσμα της “Θεσσαλίας της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας” στην απεργία της Τετάρτης

Λειτουργεί κανονικά το μετρό, 9 π.μ. με 9 μ.μ. τα λεωφορεία αύριο, ημέρα απεργίας

http://www.left.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: