Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2012

58 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ


ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΞΕΡΝΑΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ...
Στους 58 ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους όταν σκάφος που μετέφερε παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα βυθίστηκε στις δυτικές ακτές της Τουρκίας, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Ο προηγούμενος απολογισμός που είχε ανακοινώσει τοπικός αξιωματούχος έκανε λόγο για 39 νεκρούς.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.





Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το σκάφος προσέκρουσε σε βράχο, σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή και άρχισε να βυθίζεται. Αναφέρουν επίσης ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 102 μετανάστες από τη Συρία και το Ιράκ, κάποιοι εκ των οποίων διασώθηκαν, ενώ πολλοί ακόμα αγνοούνται.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΦΩΤΟ http://www.cnnturk.com/fotogaleri/turkiye/2012/09/06/multeci.tasiyan.tekne.batti.58.olu/14932.10/index.html#photoGal
ΠΡΕΖΑ TV
6-9-2012

24 σχόλια:

Καμπούρης είπε...

Πρέζα δυστυχώς ακόμα λες ψέματα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μη ύπαρξης μεταναστευτικής πολιτικής.
Πονάμε και κλαίμε για τα αποτελέσματα μιας άθλιας κατάστασης την οποία εξέθρεφε ένα σύστημα δουλεμπόρων, εκμεταλευτών και άλλων ρατσιστών -Δυστυχώς η αριστερά και οι ομοειδεάτες σου αποτέλεσαν το ιδεολογικό άλλοθι για την λειτουργία αυτού του συστήματος.
Είστε υπεύθυνοι για τον εκφασισμό της κοινωνίας
http://kampouristv.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3.html

Ανώνυμος είπε...

PREZA και Καμπούρη,

Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε πάνω από πτώματα. Αν μη τι άλλο, ας σεβαστούμε την αξία της ανθρώπινης ζωής την οποία έχασαν αυτοί οι άνθρωποι. Οι αιτίες για το συγκεκριμένο αλλά και παρόμοια περιστατικά που συμβαίνουν κάθε ημέρα, είναι πολλές και πολυσύνθετες. Η ευθύνη για όλα αυτά κρύβεται κάποια ανάμεσα στα λόγια και των 2 σας. Ευθύνες εχει και η νεο-φιλελεύθερη πολιτική αλλά και η εκάστοτε αριστερά για την στάση που κράτησε και κρατάει όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι μας έχουμε ποσοστό ευθύνης. Απλά αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ να πάθουν!! Προσπάθησαν να έρθουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μια ξένη χώρα που ΔΕΝ τους κάλεσε και ήξεραν τον κίνδυνο πως μπορεί να πνιγούν στην θάλασσα ... και έτσι έγινε!!! Εμείς φταίμε ρε ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ??? Αν σε καίει τόσο και είσαι πονόψυχος και αλληλέγγυος, να πας στην Τουρκιά και να τους φέρεις ΌΛΟΥΣ στο σπίτι σου μέσα και να τους έχεις μόνο εκεί!! Εμείς ΔΕΝ τους θέλουμε!! Κατάλαβες μαλάκα???
Δηλαδή αν εμένα με πιάσει να πάω ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Αγγλία και πάρω ένα καραβάκι και πνιγώ στην διαδρομή θα είμαι ένα άμοιρος οικονομικός μετανάστης?? -->> Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΘΡΟμετανάστης πεθαμένος θα είμαι!! Αν θέλω να πάω σε μια ΞΕΝΗ χώρα πρέπει να απευθυνθώ στην πρεσβεία και να πάω νόμιμα με χαρτιά και ιατρικές εξετάσεις!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!! ΤΟ κατάλαβες μαλάκα ΠΡΕΖΑ??? Εεε...??

Ανώνυμος είπε...

SOU EYXOMAI KARIOLI NA ANAGASTEIS NA GINEIS KI ESY METANASTIS SAN AYTOUS POU PNIGIKAN KAI TOTE ELA NA VRISEIS TON PREZA GAMWSPITE! PATRIOTI TOU KWLOU KI ESY!

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 03:59 αν δεν σου αρέσουν τα δημοσιεύματα του PREZA μπορείς να μην τα διαβάσεις, αλλά μπορείς να τα σχολιάσεις χωρίς ύβρεις....όσο για το φασιστικό σου παραλήρημα, σκέψου αν για την κατάντια την δική σου και της κοινωνίας στην οποία ζεις, φταίνε οι μετανάστες ή αυτοί που ψήφιζες και ξαναψήφιζες τόσα χρόνια(αν όχι εσύ προσωπικά, οι υπόλοιποι από την οικόγένεια, την γειτονιά σου, την κοινωνία στην οποία ζείς), αν έφταιγε η αναοχή σου/μας, η απαίτηση σου/μας να συμμετέχουμε στα κοινά από τον καναπέ του σπιτιού μας, η ιστορική σου/μας αμάθεια κτλ.

Και αν ψήφισες ΧΑ, απλά να σου πω οτι "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" όπως έλεγαν και οι δοσύλογοι ομοϊδεάτες σου κάποτε...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Καριόληδες χρυσαυγίτες, τσουβάλια ούστ , τσόντες πετάγεστε παντού να μας δηλωσετε την ματαιότητα της ύπαρξής σας, σαβούρες, κότες, πεταμένα λεφτά...του μπαμπά

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ αλληλέγγυοι, μια ζωή μαλάκες άπλυτοι ανθέλληνες θα είστε!! ΞΑΝΑλέω --> ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ""ΠΡΕΠΕΙ"" ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΗΤΗΣΕΙ μετανάστες!! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρέπει να πηγαίνει παράνομα!! ΠΑΡΑΝΟΜΑ / ΛΑΘΡΑΙΑ!! Τόσο στόκοι είστε ρε γαμώτο?? Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να το βάλετε στο σκατοκεφάλι σας!!
Πάρτε για παράδειγμα την Αυστραλία που δέχεται μετανάστες ΜΟΝΟ με ιατρικές εξετάσεις και νόμιμα χαρτιά και ΜΟΝΟ όταν ζητάει συγκεκριμένες θέσεις εργασίας!!
Έτσι πρέπει να γίνει και εδώ!!
Η Ελλάδα πλέον είναι ένα καραβάκι μικρό που επιπλέει με το ζόρι και μέσα είμαστε όλοι οι Έλληνες!! Με την καθημερινή αυτή εισροή των λαθρομεταναστών θα ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Δεν μπορεί η Ελλαδίτσα να μας αντέξει!! Δηλαδή στο όνομα του πολυπολιτισμού και της αλληλεγγύης να πεθάνουμε όλοι μαζί?? ΔΕΝ χωράνε άλλοι εδώ!! Ας τους αναλάβει άλλη χώρα!!~ Εμείς τέρμα!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ?? ΖΩΑ!!!!!
Δεν είναι εθνικιστικό παραλήρημα , είναι κραυγή επιβίωσης και άγχος για το ομαλό μέλλον των παιδιών μας!!
Άντε γεια τώρα, γράψτε ότι θέλετε.... ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

o απο πάνω είναι μεγάλος καραγκιόζης

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:26 μ.μ., προφανώς σου διαφεύγει η λεπτομέρεια ότι οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα, διαφέρουν από τους οικονομικούς μετανάστες στους οποίους ανάφερεσαι....

Επίσης σου διαφεύγει η λεπτομέρεια ότι η πλειοψηφία των μεταναστών που εισέρχεται στην Ελλάδα δεν έρχεται με σκοπό να εγκατασταθεί εδώ, αλλά χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως ενδιαμέσο σταθμό. Σκέψου τις ορδες που συνωστίζονται στο λιμάνι της Πατρας για να περάσουν απέναντι...

Επίσης σου διαφεύγει η λεπτομέρεια, ότι αυτοί που ψήφιζες τόσα χρόνια για το ομαλό μέλλον των παιδιών σου, υπέγραψαν τη συνθήκη της Λισσαβώνας, ενώ πιο πρόσφατα δημιούργησαν στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα κατ΄ευφημισμό κέντρα φιλοξενίας, τα οποία τους συγκεντρώνουν στην Ελλαδίτσα όπως λες κι εσύ...

Τέλος, σκέψου ότι αναμέσα σε αυτούς που σκοτώνονται και πεθαίνουν καθημερινά, υπάρχουν και πολλά παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:42, εσένα μάλλον σου διαφεύγει πως το 1/5 από αυτούς που έρχονται εδώ ΔΕΝ θέλουν να φύγουν!! Σου διαφεύγει πως πλέον μιλάμε για 4 εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμετανάστες στην Ελλάδα!! Σου διαφεύγει πως σε 1-2 χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα!! Σου διαφεύγει πως έχει έρθει εδώ όλοι η ΣΑΒΟΥΡΑ των υπανθρώπων από φυλακές και ιδρύματα και ήρθαν εδώ μιας και ξέρουν πως είμαστε μια χώρα μπανανία χωρίς φυλακές, χωρίς νόμους, χωρίς αστυνομία!!
Σου διαφεύγει πως όλα τα τελευταία κρούσματα ελονοσίας, λέπρας, πανούκλας και ότι άλλης αρρώστιας έχει έρθει από τους άμοιρους λαθρομετανάστες σου!!
Σου διαφεύγει πως η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο από τότε που ήρθαν όλοι αυτοί οι βρομιάρηδες στην Ελλάδα!!
Σου διαφεύγει πως σε λίγο καιρό θα σου απαγορεύσουν να φοράς σταυρό στον λαιμό, ή να βάλεις Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι σου! (π.χ. σε μέρα Εθνικής γιορτής!)
Σου διαφεύγει πως τα θρησκευτικά στα σχολεία θα καταργηθούν για να μην παρεξηγηθούν οι αδελφοί Μουσουλμάνοι!!
ΣΟυ διαφεύγει πως σε λίγα χρόνια θα δουλεύεις για Μουσουλμάνους μιας και από φέτος βγήκε ρύθμιση και με πανελλήνιες θα θες εσύ 18 για να γίνεις γιατρός, αλλά ο μουσουλμάνος θα θέλει 10!! *μέχρι και με 2 μπαίνουν σε σχολές!!
Αν βγεις από την αλληλέγγυα σφαίρα φαντασίας που ζεις, έλα μετά πάλι εδώ να τα ξαναπούμε!! ΑΝ και θα είναι αργά τότε!! Δεν το καταλαβαίνεις πως είναι σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των Ελλήνων??

Ανώνυμος είπε...

Se ola ma se ola pou lene ta fasistakia den emperiexonete ta exeis sovara gia ton ipolipo kosmo 8emata

Mipos ftene oi metanastes gia ?:
Ta mnhmonia, ta isodinama,
Thn pedia , igia , oikonomia, asfalistika tamia, e8nikh kiriarxia , xepoulima tis kratikis periousias, katarefsi kai katapatisi ergatikwn dikeomaton , Vouleftikh asilia edw na 8imi8oume kai tin kasidiara to gnosto androgineko , tin diaf8ora stin dikeosini, astinomia kai sia

Lipon ta stavroudakia kai ta thriskeftika valta sto kolo sou na ta filaxis apo tous apistou afou se niazoun ala ama eisai antras 8a xeris na sevese tous nekrous xeftila . Akoma kai ta nazi tou hitler sevastikan kapia pragmata omws eseis exete tosi kavla na ginete xeiroteroi pou den 8a distasete kai mora na sfaxete

Ανώνυμος είπε...

παρανομα πηγαν οιπαπουδες μας αμερικη
οι πατεραδες μας γερμανια
παρανομα φευγει ο προσφυγας απο τον πολεμο
παρανομα ψαχνουμε ενα κομματι ψωμι
παρανομα διαδηλωνουμε το δικαιο μας
παρανομα ςηταμε κοινωνικη δικαιοσυνη
οι μονοι νομιμοι οι πλουσιοι και τα τσιρακια τους- οι φασιστες

εμπρος για τους δικους μας νομους
χωρις αφεντικα
με σεβαβό στον ανθρωπο

Ανώνυμος είπε...

παρανομα πηγαν οιπαπουδες μας αμερικη
οι πατεραδες μας γερμανια
παρανομα φευγει ο προσφυγας απο τον πολεμο
παρανομα ψαχνουμε ενα κομματι ψωμι
παρανομα διαδηλωνουμε το δικαιο μας
παρανομα ςηταμε κοινωνικη δικαιοσυνη
οι μονοι νομιμοι οι πλουσιοι και τα τσιρακια τους- οι φασιστες

εμπρος για τους δικους μας νομους
χωρις αφεντικα
με σεβασμό στον ανθρωπο

Ανώνυμος είπε...

Ελάχιστοι ΈΛληνες έχουν πάει στο εξωτερικό παράνομα ..., μέχρι και τα δόντια τους έλεγχαν παλιά για να τους δεχτούν! (π.χ. στην Αμερική)
Όσο για σένα 5:10 μ.μ, σου εύχομαι ρε γίδι να σου ξεσκίσει την κόρη ένας Πακιστανός, όπως έκανε στην μικρή Μυρτώ ο καριόλης που τον έχουν στο καλύτερο κελί και τον ταΐζουμε όλοι μας με λεφτά από φόρους!! Και αν δεν έχεις κόρη να το κάνει στην αδερφή σου ή στην μάνα σου!! Μαλάκα, άπλυτε ανθέλληνα!!
Ψόφο σε όλους σας!!!
(...*και κάτι που δεν το ξέρετε ίσως μερικοί για τους βρομιάρηδες τους Πακιστανούς, έχουν ""έθιμο"" να ΤΡΩΝΕ το πρόσωπο σε κάποιον που πάει ενάντια στα θέλω τους!! Έτσι έκαναν και στην Μυρτώ / και όχι από χτυπήματα στα βράχια, απλά δεν το λένε για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος!! ΤΕΤΟΙΟΥΣ μετανάστες έχουμε μόνο!!)

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΧΑΧΑ!!!Το αλλο με τον ινδο,που ροκανιζει τρυφερα αυτακια,το ξερετε?

Ανώνυμος είπε...

Παλιομαλάκα 6.21 --> δες εδώ ρε άπλυτο υποκείμενο --> http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_4749.html και μετά να κάνεις χιούμορ!! Καραγκιόζη!!!

Ανώνυμος είπε...

οι εισβολείς δεν θα γίνονται πια δεκτοί με ανοικτές τιςε αγκάλες η Ελληνικής γή δεν τους θέλει

Ανώνυμος είπε...

οι νόμοι της ζούγκλας είναι ωραίοι για καποιους παράνομους.Να στεγάσουν άστεγους στις καταλήψεις που έχουν κάνει όλοι οι ποινικοί

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA 10.000.000 ειμαστε αν πιστευετε οτι μεσω της μεταναστευσης θα μας αφανισουν τον ελληνισμο τι να πω εισαστε το λιγοτερο ηλιθιοι.. και για να τα λεμε οπως ειναι τι φοβαστε ελληναραδες μου ξενοφοβικοι προς τας ανατολας ? γιατι δυτικα μια χαρα πουτανακια εχεται γινει για λιγη coca cola και μερικα ευρο ... κατα τα αλλα η προσφυγες θα μας αφανισουν τον Ελληνισμο μας χαχαχα ρε δεν μπορω να σταματησω να γελαω ... αφου ειμαστε ανωτεροι φυλη οπως λετε εκπαιδευτε τους γιατι ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ. Παιδεια και κουλτουρα αγνωστες λεξεις για τους φασιστες που τους συκωνεται οταν διαβασουν για πνιγμους προσφυγων τωρα αμα θελεται πισω της δουλειες που σας πηραν (φαναρια,πλυντηρια,delivery,σοβατισματα,χτισιματα,μπαζομαζεματα,φυλαξεις χωρων,κ.ο.κ.)μπορειτε να γινεται "ανταγωνιστικοι",γιατι μονο για εκει κανετε για δουλειες που δεν χρειαζονται σκεψη... αυτα ειναι τα ονειρα σας ρε ? αυτες ειναι οι δουλειες που μας λειψανε ? χααχαχ , και στην τελικη ρε αλανια τι νομιζετε οτι εκει στο ιρακ αποφασισαν να ερθουν να ζησουν το Greek Dream ? αχααχ ρε ποιοι νομιζετε οτι εισαστε? ποιοι ? Βαλτε το σκατοκεφαλακι σας να δουλεψει μπας και γινουμε ανθρωποι αλλιως συνεχιστε να γραφετε εδω και αλλου της μλκιες σας και παρακαλω τον θεο να ξεθαρεψετε και να αρχισετε να βγενεται στους δρομους...χεχεχεχε ... θα τα πουμε σιγουρα εκει με καποιους απο σας ... Β.Α. αα και σε εξεταστικη ναι ε ? πριν 6 μηνες λεγατε οτι οι εξεταστικες ειναι οι μεγαλυτερες απατες και τωρα λετε ναι ? σου παει το κουστουμι Μιχαλοβλακακοοο .

Ανώνυμος είπε...

pros olous tous noimontes pou milane me fasistes.Eiste polu malakes pou tous milate kiolas anti na tous sfazete.Para polu omos.Kai grafo greeklish giati gamo tis patrides,gamo tin ellada kia zito i anthropia

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΝΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ανώνυμος είπε...

3:59 μ.μ. πραγματικα λυπαμαι που ΕΣΥ ζεις ακομα... κανονικα επρεπε να εχεις πεθανει εδω και καιρο

ΥΓ. πλεον το χρεος των ανθρωπων ειναι συγκεκριμενο: να εξοντωσουν τα υποκειμενα σαν εσενα

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων αλλά δεν ευθύνονται οι μετανάστες. Θύματα είναι κι αυτοί, όπως και οι γνήσιοι Ελληνες (έκανα χτές test DNA γνησιότητας και ευτυχώς είμαι Έλληνας) των επίτηδειων και δυτικών κέντρων εξουσίας!!! Ο Ελληνικός πολιτισμός δεν κινδυνεύει από τον Πακιστανό ή τον Μπαγκλαντεσιανό αλλά από την ιστορική ημιμάθεια των Ελλήνων, από τον ωχαδερφισμό μας, από τις κομματικές επιλογές μας, από την περιφρόνηση μας σε κάθε τι Ελληνικό (από ρούχο ως επιγραφή καταστήματος). Και αντί οι φασίστες της ΧΑ να μας εξηγήσουν την σχέση τους με τους νεο-ναζί της Ευρώπης, τον θαυμασμό τους για τον Χίτλερ και άλλα πολλά, εστιάζονται μόνο στους μετανάστες!!!

ΥΓ: αδυνατω να κατανοήσω γιατί αρκετές γυναίκες ΧΑυγητών είναι από τη Ρωσία και άλλες ανατολικές χώρες και όχι 100% Ελληνίδες (πιστοιποιημένες με ISO)