Σάββατο, Σεπτεμβρίου 08, 2012

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙΑΔΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ,ΣΥΜΜΕΤΧΕΙΧΕ ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ -VIDEO ΣΟΚ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ-ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΠΡΕΖΑ TV
8-9-2012

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό εξελέγη ο βουλευτης Γερμενής για να υπερασπιζεται τα συμφέροντα του έθνους κι όχι να αδρανεί παρατηρώντας τις εξελίξεις να τον υπερβαίνουν. Οι πολιτικοί της Χρυσής Αυγής χαράζουν νέους δρόμους αντίστασης στην καταλήστευση της Ελλάδας και την οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης της εθνολογικής της σύνθεσης

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο τα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Μαλωμενος με την αληθεια ο καιαδας.Πηγε λεει να τιμησει τη γιορτη της παναγιας αλλα κατα τα αλλα στο συγκροτημα του(φοραει και τη μπλουζα αν το προσεξετε)ειναι τιγκα στις πενταλφες και τους αναποδους σταυρους.Γαμημενοι φασιστοψευτες.Δε με επιασε ο πονος για τη θρησκεια αλλα αυτα πρεπει να τα βλεπουν ολοι οι μαλακες που τρεχουν πισω τους μηπως και καταλαβουν ποσο πολυ παραμυθι τρωνε

Ανώνυμος είπε...

Δουλεια κι αυτη...!Να καθεσαι νυχτα-μερα,να γραφεις μισανθρωπα βοθροξερασματα!Σας κολαει βαρεα ο πακιστανος φυρερ σας και το εβραιοπουλο του ο κασσιδης,για δουλευεται για 3κι60?

Ανώνυμος είπε...

ο γερμενης και διπλα του ο ηλιοπουλος απο τη μαγνησια (μη τον ξεχναμε αυτον), μπροστα στα πραγματικα συμφεροντα καθονται σουζα, οπως αρμοζει σε εναν ελληνα πολιτικο.
Με τη διαφορα πως εκει που τους παιρνει, και παντα μαζι με την αγελη, κανουν τσαμπουκαδες και τραβαν και βιντεο να φανουν τα κατορθωματα,και πως αυτοι δουλευουν για τον πολιτη.

Ανώνυμος είπε...

Το διαδίδουμε ευχαρίστως και έτσι ανεβαίνουν τα ποσοστά της ΧΑ !!

Ανώνυμος είπε...

οι Εθνικιστές σχολιαστές αυτού του site που ανήκουν σε πολλούς χώρους ου είναι και η πλειοψηφία σχολιάζουν για να χλευάσυν κυρίως την αστεία προπαγάνδα των ψευτοπροοδευτικών, πάντα αφιλοκερδώς όπως φαίεταικαθώς δεν υπάρχει ούτε μια εθνικιστική ΜΚΟ ή ΜΚΟ για τα συμφέροντα του Έλληνα συνταξιούχου ή ανέργου ενώ πλείστες για τα δικαιώματα των αλλοδαπών των αδεσπότων των ομοφυλοφίλων των Ρομά κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Αφιλοκερδως...!!?Τοοοοοσο κοροιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

quiz Γιατι δεν υπαρχει εθνικιστικη Μη Κυβερνητικη Οργανωση?

Ανώνυμος είπε...

απαντηση Επειδη ειναι Κυβερνητικες Οργανωσεις...Απλουστατο!

Ανώνυμος είπε...

και οι μη κυβερνητικές δεν πληρώνονται από τον προϋπολογισμό; quiz

αγροίκος είπε...

Προσέξτε στο 0:21 τον διάλογο του Χρυσαυγίτη με την γυναίκα:
μόλις λέει το σκουλήκι «Χρυσή Αυγή» εκείνη του απαντάει «ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ!»


ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΩΝ ΤΗΣ.

ΖΩΑ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ», ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ «ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ» ΠΟΥ ΘΕΡΙΕΨΕ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ»;

Ανώνυμος είπε...

απαντηση Εδω τα παιρνουν οι Μη,δε θα τα παιρνουν οι Μη Μη?

Ανώνυμος είπε...

Όσο η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της τόσο η χρυσή αυγή θα καρπώνεται τέτοια περιστατικά για να ανεβάσει τα ποσοστά της.
Άσχετο αλλά το "πήγα για την Παναγία" και έσπασα καμία 10 πάγκους είναι η αρχή της σχιζοφρένιας έτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ Κ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ-ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ. ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΠΧ ;

Τωρα που ειπα Πρεζα ... Αν μπορεις σε παρακαλω ανεβασε μας παλι την ωραια φωτο που ο Φυρερ κανει χειροφιλιμα στην Κυρια Θεοδωρα μας !!! :)))

Ανώνυμος είπε...

είναι εντυπωσιακό πόσο όλο το σύστημα που εξυπηρετεί το παρεμπόριο και την ανασφάλιστη εργασία,έχει ενοχληθεί από τη πατριωτική δράση της Χρυσής Αυγής

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εισαγγελική έρευνα και άρση της ασυλίας των πιθήκων-δολοφόνων χρυσαύγουλων. Οργανωμένες ομάδες κατά συνοικία να γαμήσουν τα καριόλια τα χρυσαύγουλα. Έδιωξαν τους ξένους από την Ομόνοια και έχουν αναλάβει οι ίδιοι τον έλεγχο σε σωματεμπορία και ναρκωτικά τα αποβράσματα. Μαζί με τους μπάτσους φυσικά, με τους οποίους μοιράζονται τα κέρδη.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος πάει να πουλήσει σε πανηγύρι πληρώνει,δεν μπορεί να πάει τσάμπα.Αλλά τα σιχάματα ανεγκέφαλα υπανθρωπάκια οι χρυσαυγίτες,μαζί με τους ηλίθιους έλληνες που τόσα χρόνια ψάχνανε πως θα κλέψουνε το κράτος δεν ασχολούνται με όλους τους μεγάλους που κάνουνε λαθρεμπόριο,ούτε με τους τραπεζίτες,τα άρρωστα και ηλίθια ανθρωπάκια έχουνε πάντα μια μανία,σε αυτούς είναι οι μετανάστες και οι άλλοι σαν χριστιανοί του κόλου κοιτάνε τους εγκληματίες.ΩΡΑΙΑ γιορτάζεται την Παναγία ,εσείς σίγουρα θα την δολοφονούσατε ,αν ζούσατε τότε,ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ και σιχαμένο κολοκράτος που ανέχεσαι τέτοια,όπως και οι έλληνες ιμάμιδες,που ανέχονται τους σατανάδες να συμμετέχουνε σε τέτοιες γιορτές.

SKANDALO είπε...

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ - ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι να τα βαλουν ρε με τύπους με Καλάσνικοφ, θα πάνε μετά Κασιδιάριδες και λοιποί ή στο νεκροτομείο (αμάν και πότε) ή για συρραφή κώλου ή θα τρώνε με καλαμάκι στην εντατική για 6 μήνες. Για τα Καλάσνικοφ μόνο σε σχόλια στο youtube κλάνουνε. Αλλά για 20 σε κάναν Πακιστανό και στα μουλωχτά και πάντα με τα κολλητάρια/ψηφοφόρους τους, τους μπάτσους παραδίπλα, κάνουν. Μόνο έτσι. Μήπως την πέφτουν σε τίποτα χειροδύναμους μαύρους; Σε κάτι μικροκαμωμένους, πάλι μόνο. Είναι το "ελληνικό DNA", που ΠΙΟ ΚΟΤΑΡΑ ΜΕ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ:
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!!
ΤΡΕΞΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΙ ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΩΣ ΕΔΩ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA... Πουτάνας γιοι, άπλυτοι αλληλέγγυοι και ΌΛΟΙ οι ΛαθροΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ της Ελλάδας, αρχίστε να τρέμετε !!! Έρχεται η ώρα σας !!! Ξεκινήστε να προχωράτε στα 4, μιας και έτσι δεν θα πονέσει!!
ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ? Έχεις και συ παράνομους πάγκους σε λαϊκές και σ' έπιασε ο πόνος??
ΟΥΣΤ ρε υπάνθρωποι!! Κάντε λίγο υπομονή και έρχεται η ώρα σας!!
Όσο για όλες εσάς τις άπλυτες πορδές που ονειρεύεστε πως θα συλληφθεί κάποιος της Χ.Α., να ξέρετε πως θα μείνετε με την ονείρωξη μιας και ήταν νόμιμες οι κινήσεις τους!! Διαβάστε το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Φιλάκια πολλά και ΞΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ μαλάκα εσύ το τελευταίο σχόλιο, αυτές τις μαλακίες σας τις λένε στην Χρυσή Αυγή για να σας πείσουν ότι αυτά που κάνετε είναι νόμιμα? ¨η κλείνεις το μάτι σε άλλα μαλακιστήρια να κάνουν αντίστοιχα τέτοιες παπαριές για να μην φοβούνται και καλά? ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

χιτες ενα ματσο μαλακες ειστε παρτε το χαμπαρι..ειστε τοσο λιγοι που θα σας εξαφανισουμε μεσα σε λιγες ωρες ολους και το ξερετε αυτο,εκτος αν πιστευετε οτι τα 400.000 ντουγανια που σας ψηφισαν θα βγουν στους δρομους για την παρτη σας...ζηστε τωρα το ονειρο γιατι βλεπω σε λιγο καιρο να ξεκιναι ο εφιαλτης

Ανώνυμος είπε...

6:19 μ.μ. ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ '81 ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΣΑ "ΘΑ"! ΕΝΑ "ΘΑ" ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!! ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΒΡΩΜΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, Χ-Ω-Ν-Ε-Ψ-Ε ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε.., είπαμε .., ΞΥΔΑΚΙ και πίσω στις φωλιές σας!! :p
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται για όλους σας !! H κάθαρση επιτέλους ξεκίνησε!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ???
ΘΕΛΕΤΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ???
ΓΛΥΨΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

8:49 εγω αυτο που θελω προσωπικα ειναι να σε δω να τσιμπουκωνεις τον πακιστανομορφο αριο αρχηγο σου γιατι σιγουρα θα του εχεις κανει κανενα τσιμπουκακι για να σε βολεψει πουθενα τωρα που ειδες και τα ποσοστα σας να εκτοξευονται ΓΛΥΦΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΡΩΣΓΕΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

πότεθα μπει ένα τέλος στον βόθρο των εμβρυθών διαλόγων;