Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ


Δεκτή έγινε η προσφυγή που είχε καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί -απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα- με αφορμή την εμπλοκή του σε υπόθεση επίθεσης κατά καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πολυτεχνιούπολη στου Ζωγράφου το 2007.

Για την υπόθεση αυτή ο βουλευτής βαρύνεται με αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για συνέργεια σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμά του αποφάσισε την άρση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον βουλευτή, σε αντίθεση με τον αρμόδιο εισαγγελέα που είχε προτείνει τη διατήρηση των όρων στον Ηλ. Κασιδιάρη, δηλαδή να συνεχίσει δηλαδή να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και να μην μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πέντε άγνωστοι δράστες το 2007 επιτέθηκαν σε καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών με γκλόμπ και, αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο οπίσθιο τμήμα του δεξιού μηρού, του αφαίρεσαν την ταυτότητά του διά της βίας. Στη συνέχεια, κατά το κατηγορητήριο, διέφυγαν με αυτοκίνητο, που τους παρείχε ο Η. Κασιδιάρης, την πινακίδα του οποίου είχε σημειώσει αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με έρευνα της αστυνομίας, το αυτοκίνητο ήταν πράγματι μισθωμένο στο όνομά του. Ο ίδιος, πάντως, ο βουλευτής αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και υποστηρίζει ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν.  
Βασιλική Κόκκαλη
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ρε ηλίθιε είχε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να ζητήσει και την άρση ασυλίας, αλλά τι περιμένεις από ουρακοτάγκους σαν εσένα 10:38 !

Ανώνυμος είπε...

4ναι και εγω ζηταω πυρινικο εργοστασιο κατω απο το σπιτι μου μιας και ΞΕΡΩ οτι δεν θαα γινει ...ποιο χαζος πεθαινεις 12:08

Ανώνυμος είπε...

12:08 μ.μ. Ζήτησε την ασυλία ενώ ΗΞΕΡΕ ότι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. Άρα για ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ το έκανε. ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ 48ΩΡΟ; Να σου πω εγώ; ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ που αν το πατήσεις θα λερώσεις το πόδι σου. Ένας αρχιτσόγλανος χιτλερικός είναι που 70 χρόνια πριν θα τον ξεκοιλιάζανε επί τη εμφανίσει, όπως έκανε ο λαός με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Όσο για τα ΑΡΧΙΔΙΑ, μην του σπάσουνε μόνο από το βάρος!