Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2012

ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ


Από γιουχαΐσματα και συνθήματα κατά των επισήμων σημαδεύτηκε η ώρα της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στο Χορτιάτη.
Μία ομάδα από τους συγκεντρωμένους στο μνημείο φώναξαν συνθήματα κατά του Δημάρχου Χορτιατη Πυλαίας Ι. Καϊτετζίδη, κατά του ΥΜΑΘ Θ. Καράογλου και κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Γερανίδη που παρευρίσκονται στην τελετή αλλά και κατά της ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομικά μπλόκα είχαν στηθεί έξω από το Χορτιάτη Θεσσαλονίκης όπου σε λίγη ώρα θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το seleo.gr, δεν επιτρέπουν την είσοδο στο χωριό σε αριστεριστές και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου διοργανώνουν στις 10:30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Χορτιάτη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πρόσκληση του Δημάρχου Πυλαίας- Χορτιάτη, Ι. Καϊτεζίδη, προς τη Χρυσή Αυγή για τις εκδηλώσεις μνήμης.
Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έφθασε στις 10.00 το πρωί της Κυριακής στο σημείο ζήτησε από την αστυνομία να ανοίξει το μπλοκ ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στην πλατεία του χωριού για να παραστούν στις εκδηλώσεις.
http://news247.gr
ΠΡΕΖΑ TV
2-9-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lZQ4yQDIf5k