Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2012

Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ


ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Σήμερα,πριν απο  δύο ώρες περίπου,πήρα τα παιδιά μου και πήγαμε  στο κεντρικό κατάστημα του χωριού. Ναι,έχουμε τη χαρά να ζούμε σε χωριό.Επίνειο. Προάστιο,Πείτε το όπως θέλετε. Δεν παύει να είναι  το Ουζούν Αλή για τους παλιούς
Σήμερα,όπως και κάθε άλλη μέρα,περπάτησα τα ίδια στενά  με τα παιδιά μου .Στον δρόμο συναντήσαμε άλλα παιδιά απο το ίδιο σχολείο,κάπως μεγαλύτερα.


Σήμερα,για πρώτη φορά απο το 1992 που ζώ  σε αυτή τη χώρα,δέχτηκα ευθεία απειλή χωρίς καμμία απολυτως αιτία

Θα κάνω μιά σύντομη περιγραφή.

Κατάγομαι απο την Αργεντινή,ο προπάππος μου ήταν Έλληνας. Η μητέρα μου,φιλόλογος –Βυζαντινολόγος ,δίδαξε σε εμένα και τα αδέρφια μου τα ελληνικά. Εξέδωσε το λεξικό Βυζαντινής γλώσσας εκδόσεις Liddell Scott Βρέθηκα εδώ λόγω δουλειάς και ίδιας επιλογής.Ο ένας μου γιός γεννήθηκε στην Ισπανία πάλι λόγω δουλειάς και ο άλλος στην Θεσσαλονίκη.Όπως διαβάζετε κι εσείς μιλώ τα ελληνικά αρκετά καλά.. Πληρώνω τους φόρους μου,τα χαράτσια μου και τα συναφή. Έχω το δικαίωμα να ψηφίζω και το ασκώ ..

Τα παιδιά μου έχουν το δικαίωμα ως ημεδαπά( γιατί για το ελληνικό παρα- κράτος είμαι ελληνίδα ομογενής)  έχουν κάθε δικαίωμα στην δημόσια παρα-παιδεία και παρα-υγεία και  ο,τιδήποτε που είναι «παρά»



Σαν μητέρα,απολαμβάνω πλήρως του δικαιώματος να συνεισφέρω στις οφειλές του σχολείου κι ας είμαι πλέον σχεδόν άνεργη



Το να μου τη στήνουν παιδάκια του δημοτικού ,χρυσαυγιτάκια απο σπίτι,και να ξεφωνίζουν τα δικά μου σαν «λαθρο» δεν μου πολυφαίνεται σωστο. Το επιχείρημα  του «έχουν ξενικό επώνυμο» ούτε αυτο μου πολυφαίνεται ευσταθές! Το να βάζουν ΑΕΡΟΒΟΛΟ  στο δόξα πατρί της μαμάς ούτε αυτό  δείχνει καλή αγωγή απο τα χρυσάυγουλα σπίτια.. Λέω τωρα εγώ..

Το να απειλούν  παιδάκια  10-12 ετών  άλλα παιδάκια 7-6  ετών ,συγνώμη αλλα πάλι δεν μου φαίνεται σωστό! Βασικά,το να κρίνουν παιδάκια ΆΛΛΑ παιδάκια δεν μου φαίνεται διόλου σωστό!

Το να απειλούν ΕΝΗΛΙΚΑ βασιζόμενοι στον μητρικό φόβο είναι σφοδρό σημάδι κοινωνικής σήψης.

Δεν γράφω για την Χρυσή Αυγή. Ούτε καν με ενδιαφέρει. Είναι μίζερα στερημένα ανθρωποειδή που προσπαθούν να προσομοιάσουν σε ανθρώπους. Χρησιμοποιούν τις σιδηρογροθιές εν είδει φαιάς ουσίας. ΔΕΝ ασχολούμαι με υπανθρώπους.

Ασχολούμαι μονο με την απειλή που συνιστούν κοινή συνεναίσει των τυχόν ψηφοφόρων τους  και των  υπ’ατμόν υποστηρικτών τους.

Ο κόσμος δεν μοιράστηκε σε μερίδες για να έχετε δικαίωμα σε κομμάτια. Ο κόσμος είναι ένας. Τί κι αν μιλώ τέσσερις γλώσσες,ποιά η διαφορά απο κάποιον που βάζει ενα Χ για υπογραφή; Τί κι αν έχω πτυχία και δε συμμαζεύεται; Η διαφορά είναι πάντα στον νού.

Τα χρυσάυγουλα ΔΕΝ έχουν μυαλό.. Φούσκα είναι που θα σκάσει,αν το θέλετε κι εσείς βέβαια. Τα χρυσάυγουλα ΔΕΝ εχουν πανω απο έναν χρονο ζωής. Κάποια στιγμή,όλοι μα όλοι οι δήθεν αδικημένοι θα αντιληφθούν τί εστί αυγό του φιδιού.

 Τα χρυσάυγουλα βασίζουν την δύναμή τους στην δική σας ξενοφοβία!

Όπως συνέβη σήμερα με εμάς.. ξενικό επώνυμο σημαίνει απειλή

Ξενικό επωνυμο σημαίνει : «  ο μπαμπάς μου, μου είπε βάλε το αεροβόλο στον κρόταφο όποιου δεν λεγεται –όπουλος και είμαι και δικαιολογημένος σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή»

Ξενικό επώνυμο σημαίνει,οκ κλείστε τα σύνορα,ΜΗ δέχεστε ομογενείς,απορρίψτε κάθε μα κάθε φιλέλληνα και μείνετε μόνοι σας κλειδωμένοι στο κλουβί σας.

Μην ξεχασετε να βάλετε την Χρυσή Αυγή και στο ευρωκοινοβούλιο,σίγουρα θα λύσει τα προβλήματα σας!



ΥΓ. Κάποιοι φίλοι έγραψαν  για τη «Χρυσή Αυγή στο σχολείο μου..  καταπληκτικό ανάγνωσμα ίσως και μαθημα εκτός τάξης. Εγώ γράφω απλά για την Χρυσή Αυγή στην καθημερινότητα μου! Αν φτάσει μέχρι το σχολείο των παιδιών μου,να είστε σίγουροι οτι  κάπου θα προκύψει και η  Χρυσή Δύση
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1421785
ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2012

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χεστήκαμε

Ανώνυμος είπε...


Προς τον βο(υ)λευτή "Καραΐσκάκη" της Χρυσής Αυγής.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ του που πολέμησε κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στό πλευρό του.

Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο επονομαζόμενος ως και "γιός της Καλόγριας". Η μητέρα του, Ζωή Ντιμισκή από την Σκουληκαριά της Αρτας μετά τον θάνατο του άνδρα της κλείνεται σε μοναστήρι, όπου θα γεννήσει εκεί τον Γ. Καραϊσκάκη, καρπό του Αρματωλού Δημήτρη Καραΐσκου, ο οποίος ποτέ δεν το αναγνώρισε ως δικό του παιδί. "Συνέλαβε τόν Καραισκάκη κατ' έρωτα καλογραιά γενόμενη από τον Καπετάνιον του Βάλτου Καραΐσκον εξ΄ ου ίσως και το βρέφος ονομάσθη Καραϊσκάκης" (Γ. Γαζή).

Ο ίδιος ο Καραισκάκης γνωστός για την αθυροστομία του δεν έκρυβε ποτέ πώς ήταν νόθος: "Ασυστόλως κηρύττων εαυτόν νόθον, έλεγεν οτι η μάνα του έφαγε σαράντα χιλιάδες 'πούτζες' έως ότου να τον γεννήσει" ("Λεξικόν Της Επαναστάσεως Και Άλλα Έργα", Ιωαννινα 1971, σελίδα 162).

Φύλακα άγγελο του, σωματοφύλακα, υπασπιστή του, συντρόφισσά του αλλά και ερωμένη του είχε την Μαριώ, που στέκοταν κάθε στιγμή δίπλα του. Η Μαριώ ήταν μία Τουρκάλα ντυμένη αντρικά, που είχε αιχμαλωτισθεί στην Άλωση της Τριπολιτσάς και από τότε ο Καραϊσκάκης αφιερώθηκε στην Μαριώ και η Μαριώ στόν Καραϊσκάκη. Μέρα νύχτα δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του. Η αφοσίωση της ήταν κάτι το εκπληκτικό.

Είχε στον ώμο της ένα ελαφρύ ντουφέκι και στο κόκκινο σελάχι της δύο πιστόλες και ένα γιαταγάνι, έτοιμη κάθε στιγμή να υπερασπιστεί την ζωή τής και τήν ζωή τού συντρόφου και εραστή της. Αυτή η αφοσίωση της Μαριώς προς τόν Καραϊσκάκη διατηρήθηκε μέχρι τόν θάνατό του. (Θεόδωρος Παναγόπουλος "Τα Ψιλά Γράμματα Της Ιστορίας")

Αυτά για όσους νομίζουν πώς ο ξεσηκωμός του 1821 ήταν "καθαρόαιμος". Ξεσηκώθηκαν και Ελληνες Χριστιανοί και Τούρκοι Χριστιανοί (υπήρχαν πολλοί), και Έλληνες Μουσουλμάνοι (υπήρχαν πάρα πολλοί) και Αρβανίτες Μουσουλμάνοι και Αρβανίτες Χριστιανοί και Σλαβόφωνοι και Βλάχοι και ότι μπορείτε να φαντασθείτε από Εθνότητες που κατοικούσαν τότε σε Ρούμελη και Μωρία.

Άλλωστε προηγήθηκε πρώτα η αποτυχημένη απόπειρα αυτονόμησης του κράτους του Αλή Πασά, που γεωγραφικά τότε ξεκινούσε από την Βόρεια Ηπειρο, έπιανε όλη την σημερινή Ελληνική Ηπειρο και μεγάλο κομμάτι τής Ρούμελης και συμπεριελάμβανε και μεγάλο Ελληνικό στοιχείο Μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Κωνσταντίνε Μπαρμπαρούση, όπως βλέπεις ο ΓΝΗΣΙΟΣ Καραϊσκάκης δεν έκανε φυλετικές διακρίσεις, το κρεβάτι του το ζέσταινε η Τουρκάλα η Μαριώ, αν ζούσε σήμερα για την συμπεριφορά σου, με την ελευθεροστομία που τον διέκρινε, σίγουρα θα έλεγε για σένα "ποιά είναι αυτή η πούτζα;"

Ανώνυμος είπε...

7:39 μ.μ.

ΦΑΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΨOΦΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

7:48 Πακέτο με τον συνωστισμό στη Σμύρνη είναι!

Ανώνυμος είπε...

ETSI GAMOUN OI ELLINES 7,48 SFAZOUME OTI KINITE

Ανώνυμος είπε...

Oι ελληνόφωνοι μουσουλμάνοι, μαζί με Αρβανίτες, Βλάχους Μακεδόνες(Σλαύους) πολέμησαν στον αντιρατσιστικό, ταξικό αγώνα κατά της χούντας του Ιμπραήμ για ανθρώπινα δικαιώματα και σοσιαλισμό

Ανώνυμος είπε...

κατουράτε λίγο φασιστάκια... α! ξέχασα.. δεν έχετε καβλί όπως δεν έχετε και αρχίδια μαλάκες...

Σας το λέει αυτό παλιός αλεξιπτωτιστής που σας έχει για τον πούτσο καβάλα

Ανώνυμος είπε...

Ουζούν Alee το έλεγε ο τουρκικός στρατός κατοχής. Ντροπή σου να χρησιμοποιείς την ορολογία των κατακτητών.
Κάτι τέτοια, προσβλητικά για τους Ελληνες, σπρώχνουν τον κόσμο στην Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

Αλεξιπτωτιστή , βάλε το αλεξίπτωτο και πήδα από 10000 πόδια με Ζ.Π τον πούτσο μου!

Ανώνυμος είπε...

@8:49 ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ !!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΧΙΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ?! ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΤΕΣ ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τους έχουν βρει όλοι μ.α.λ.ά.κ.ε.ς. τους Χρυσαυγήτες και τους δουλεύουν με τρέλλα. Πόσο ξεφτίλισμα να αντέξουν κι αυτοί...

Ανώνυμος είπε...

Για κάθε 1 σχόλιο Χρυσής Πορδής αντιστοιχούν 5-6 σχόλια αναρχικών-ανένταχτων κλπ. Μιλάμε για μεγάλο 'εθνικιστικό ποτάμι'. Τόσο μεγάλο όσο το ποτάμι που σχηματίζει το κάτουρό μου. Τελειωμένα είναι τα Χρυσαύγουλα.

Ανώνυμος είπε...

8:10 μ.μ


"Τα ψιλά γράμματα της Ιστορίας" έτσι όπως τα "διάβασε" ο πρώην δικαστής κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος, παρουσιάστηκαν χθες, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου.

"Τα ψιλά γράμματα της Ιστορίας" αποτελούν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κριτικό βιβλίο, το οποίο προσεγγίζει άγνωστες πτυχές της ιστορίας, με ιδιαίτερες αναφορές στην επανάσταση του 1821. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, αναδεικνύονται οι ιδιαιτερότητες των ηρώων, οι αποκλίσεις του χαρακτήρα τους, αλλά και αναδύονται άγνωστες πτυχές μιας ιστορικής περιόδου, στοιχεία της οποίας "συντροφεύουν" ακόμα και σήμερα την Ελλάδα.

Απαντώντας στο ερώτημα, για ποιο λόγο ένας δικαστικός αποφασίζει να γράψει ένα ιστορικό βιβλίο και μάλιστα αποτυπώνοντας μια διαφορετική πλευρά της ιστορίας, ο κ. Παναγόπουλος ήταν σαφής και αποστομωτικός.

"Μου άρεσε πάντοτε η ιστορία, αλλά δεν μου άρεσε η υποκρισία" τόνισε ο κ. Παναγόπουλος προσθέτοντας: "Για αυτό έψαξα, αναζήτησα πηγές και διαπίστωσα πως πολλοί από αυτούς που θεωρούμε ήρωες, κρύβουν πίσω τους άλλα χαρακτηριστικά".


Από την εφημερίδα "Πατρίς" http://www.patris.gr/articles/171102?PHPSESSID=

Όπως βλέπεις ο συγγραφέας ήταν πρώην δικαστής, "δικός σας" άνθρωπος, το παραπάνω κείμενο δεν είναι ούτε από αναρχική ούτε από αριστερή εφημερίδα αλλά από μία που έχει τίτλο "Πατρίς" που από την τίτλο και μόνο καταλαβαίνεις για τι μιλάμε. Οπότε τις μαλακίες και την γνωστή κασσέτα πες τα σε κάναν πιτσιρικά που ακούει "εγέρθουτου" και ψαρώνει.


8:12 μ.μ.

Σώπα ρε γαμήκουλα, γαμούτε πολύ ε; Σιγά μόνο μην πέσουν τα αρχίδια σου κάτω από το βάρος και σπάσουν. Ίσα το κορμάκι σου λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους παραπάνω. Η ουσία είναι ότι η ΧΑ έχει έργο, επειδή η ΝΔ δεν αμολάει την αστυνομία, να συλλάβει όλους τους λ/μ, να τελειώνει το θέμα. Αντί αυτού η ΝΔ προτιμάει να κυνηγάει το αντίπαλό της κόμμα, προς το οποίο χάνει καθημερινά εκατοντάδες ψηφοφόρους.

Hδη πολλοί μετανάστες, όπως είπαν στα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, φεύγουν απο την χώρα, φοβούμενοι περεταίρω άνοδο της ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΟΣΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι ποσοστο πλησιαζει....
http://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7&aq=0&oq=%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7&sugexp=chrome,mod=8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ανώνυμος είπε...

http://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%
CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%
B7+%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7
+%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7&aq=0&oq
=%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C
E%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B
7+%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7+
%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7&sugexp=c
hrome,mod=8&sourceid=chrome&ie=UT
F-8

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ φιλε πλησιαζει το 12% επειδη ολοι οι πιτσιρικαδες σε ολα τα λυκεια της χωρας ειναι χρυση αυγη.
Ετσι ανεβαινουν τα ποσοστα της.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ φιλε πλησιαζει το 12% επειδη ολοι οι πιτσιρικαδες σε ολα τα λυκεια της χωρας ειναι χρυση αυγη.
Ετσι ανεβαινουν τα ποσοστα της.

Ανώνυμος είπε...

Μπα? τι εχουμε εδω? δημοσκοπησεις? Τωρα τις πιστευουμε ? Τωρα δεν διαμορφωνουν αποψη και ειναι κατακριτεες? Ρε θα σκασει και αυτη η φουσκα και θα σκασει στη μουρη σας . προβατα . παρτε την δημοσκοπηση σας και βαλτε την εκει που ξερετε και εσεις και αυτοι που την χρηματοδοτουνε.Και οσο για τα πιτσιρικια των Χρυσων Αυγων που γραφουν καααθε μερα οοολη μερα σε οποιο blog δεν ειναι της φαρας τους καλα θα κανουν να μαζευτουνε λιγο.αιντε βλαμενα στην τελικη αν δεν υπηρχαν οι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ δεν θα ειχατε λογο υπαρξης . Και τι τους ζηλευετε ρε ? Τι δουλειες σας πηραν ? Τα παγκαρια τα φαναρια τις βαριες οικοδομικες εργασιες (που δεν θα της πλησιαζατε ΠΟΤΕ) καθαριοτητα και εργοστασια (που ουτε καν ξερετε που ειναι για να κανετε αιτηση). Η κυβερνηση με τα φιλαρακια της τους Δυτικους που σας πηραν τις ζωες τους μισθους και το μελλον σας ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? Μονο ο τσιπρας και το κκε ειναι τα προβληματα? Προβατα και εσεις εισαστε με γαλανολευκο ταχαμου φοντο . Και επισης για τα πιτσιρικια να δουν στην Ραφηνα ποιοι την πληρωσαν την νυφη την ωρα που βγηκε ο καιαδας και ο καθε Βο(υ)λευτης και παινευοταν οτι διετελεσε εργο . Ενας 20 χρονος και ενας 21 αν δεν κανω λαθος μπορει και 24 δεν θυμαμε . Παντα ο μικρος τρωει το σκατο και ο μεγαλος ειναι πρωτη μουρη στο γυαλι και αγορευει ..σας θυμιζει κατι??? αν παρολαυτα μιλατε για χρυση αυγη εισαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ! Περαστικα. Β.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

"ΓΑΜΙΑΔΕΣ" ΑΝΑΡΧΟΥΛΗΔΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ!!!

ΥΣΤΕΡΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε 12 43 εσυ ετσι πως μιλας θεωρεις τον εαυτο σου :
1ον ανθρωπο ;
2ον Ελληνα ;
3ον πατριωτη ;
γιατι με συγχωρεις κι ολας για κανενα ζωο σε κοβω..

Ανώνυμος είπε...

12.43 Θα έπρεπε να ξέρεις οτι στα ήθη και στις παραδόσεις της Ελλάδας η προσβολή νεκρού είναι μεγάλη αμαρτία. Απλά ντροπή σου, σίγουρα καποιος πιτσιρικάς είσαι που δεν ξέρεις τι σου γίνεται... Γέμισε ο τόπος φασιστάκια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
ΓΑΜΑΝΕ ΔΕΚΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ
ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ
ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΧΟΝΤΡΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕΣΑ ΟΛΟ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΚΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
ΤΡΩΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΨΩΛΗ
ΧΥΣΙΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ
ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ
ΦΩΤΙΑ, ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΝ ΦΑΚΛΑΝΑ
ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΤΣΟΥΛΙ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ
ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΓΑΜΗΜΕΝΟ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΩΝ!
ΚΛΑΨΤΕ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΛΑΨΤΕ,
ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΨΤΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ Η ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΕΥΡΩ ΧΥΣΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΙΝΕΙ
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, ΕΤΣΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
ΔΕΚΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
ΣΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΘΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΚΟΥΤΟΥΚΙΑ
ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΧΥΣΙΑ
ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ
ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΟΪΚΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίση ο τόπος59

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε το μέλλον, Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η

Ανώνυμος είπε...

oi monoi pou goustaroun tous lathro eine oi poustides pou tous kanoun pipes kai oi skatopoustes pou tous exoun stis doulies tous me 10 euro ti mera
eseis ti eiste apo auta re mounopana?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΝΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΟ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ;