Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ –ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ


Λιπόθυμος έπεσε ένας μεταναστης όταν σε έλεγχο στο Μετρό για εισιτήριο διαπιστώθηκε ότι ήταν λαθρεπιβάτης.
Ο αναγνώστης του enikos.gr Αντώνης Στάμος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Ορίστε η περιγραφή του: «Όταν οι ελεγκτές στο σταθμό εντόπισαν επιβάτη αραβικής καταγωγής χωρίς εισιτήριο προσπάθησαν να επιβληθούν σε εκείνον με φωνές και χειρονομίες για να τους ακολουθήσει στα γραφεία του Μετρό. Ο αλλοδαπός αντιστάθηκε και τότε οι φωνές των ελεγκτών έγιναν έντονες με αποτέλεσμα να πέσει κάτω τρέμοντας σε κατάσταση λιποθυμίας. Όταν οι περαστικοί τον υπερασπίστηκαν τότε ο ένας υπάλληλος είπε ότι είναι αστυνομικός».
enikos.gr
ΠΡΕΖΑ TV
17-9-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ άρθρο είναι αυτό ρε ΠΑΠΑΡΑ ΠΡΕΖΑ!! Γαμώ τους λαθρομετανάστες σου γαμώ!!
Δηλαδή επειδή ο γαμιόλης ο λαθραίος "έκανε" πως λιποθύμησε για να γλυτώσει το πρόστιμο , πρέπει να τον λυπηθούμε?? ΤΟ ξέρεις ρε παπάρα πρέζα πως εμείς πληρώνουμε με φόρους τα εισιτήρια που ΔΕΝ κόβουν οι λαθραίοι σου??? Βλάκα!!!
Απέλαση σε όλα τα λαθροπιθίκια! Να πάνε στις χώρες τους να συνεχίσουν τις παρανομίες!! Να πας και συ πρέζα εκεί!! Μαλάκα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΡΗΑΛ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ ΤΙΒΙ?ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΜΕ ΠΡΕΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

καλό κόλπο, κι εγώ θα λιποθυμάω όταν είναι να πληρώνω κάθε φορά

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 8:15ΜΜ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΩΡΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΟΤΟΥΛΑ ΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΤΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ; ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

MHN ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ, ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ' ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

8:15 και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες βέβαια πρέπει να δείτε την ταινια 1900 μπας και καταλάβετε πιανών τα συμφέροντα γεννήθηκε για να εξυπηρετήσει ο φασισμός,βρες ένα τέτοιο καθεστώς όπου δεν ευνοηθήκανε στην τελική οι πλούσιοι ή δεν δημιουργήθηκαν νέοι πλούσιοι και μετά σφύρα μου. προτιμάς να σε κλέβουν και να σε εκμεταλεύονται τα αφεντικά σου και οι τραπεζιτες;είσαι τέτοιο αφεντικό ή τραπεζίτης;φιλοδοξείς να γίνεις;

Ανώνυμος είπε...

Στα παπαρία μας και αν λιποθυμησε, δεν παν να σκουζε κιολας, ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ? ????Η ΚΟΚΟΚΟΚΟΤΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ! ΣΤΗΝ ΦΥΛΆΚΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!!!!!!