Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ


Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο κρούσμα μαζικής θανάτωσης αδέσποτων σκυλιών στην Κρήτη, τα οποία βρίσκονταν μέσα σε χώρο φύλαξης ζώων στην Κάινα, στον Αποκόρωνα.
Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο κρούσμα μαζικής θανάτωσης αδέσποτων σκυλιών στην Κρήτη, τα οποία βρίσκονταν μέσα σε χώρο φύλαξης ζώων στην Κάινα, στον Αποκόρωνα. Αγνωστοι δηλητηρίασαν δέκα σκυλιά με φόλες - για δεύτερη μάλιστα φορά μέσα σε λίγες ημέρες.
Από τον Φιλοζωικό Σύλλογο «Η Προστασία των Ζώων» ενημερώθηκε η Αστυνομία του Βάμου και η Κτηνιατρική Υπηρεσία που διεξήγαγε την τοξικολογική εξέταση που έγινε σε ένα από τα νεκρά ζώα. Επίσης ενημερώθηκε ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Μαρκάκης για την περισυλλογή των νεκρών ζώων. Οπως γνωστοποίησε η πρόεδρος του Συλλόγου Νατάσα Μπομπολάκη «για την πρώτη δηλητηρίαση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αλλά και τους φιλόζωους της Ευρώπης, ήδη έχουν συγκεντρωθεί από όλο τον κόσμο 5.000 υπογραφές, οι οποίες συνοδεύουν επιστολή διαμαρτυρίας προς τους δημάρχους Αποκορώνου και Χανίων».
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
10-9-2012

3 σχόλια:

71nasta είπε...

η βαρβαροτητα ειναι ο μοναδικος νομος σ αυτον τον τοπο..

Ανώνυμος είπε...

νόμος είναι το δίκιο του αδάσποτου

Ανώνυμος είπε...

Ματώνει η ψυχή μου κάθε φορά που διαβάζω τέτοια άρθρα.

Λάτρευα την Κρήτη και έχω χάσει πραγματικά πάσα ιδέα.
Όχι ότι δεν γίνονται κι αλλού παρόμοια εγκλήματα, αλλά αμάν πια με αυτήν την εχθροζωία (το αντίθετο της φιλοζωίας), των Κρητικών.

Ίχνος ευαισθησίας δεν έχουν προς τα ζώα? Καθόλου ρε παιδί μου?

Ας θυμώσουν με αυτό που θα πω, αλλά θα χαρώ να τους κάνουν εμπάργκο οι φιλόζωοι τουρίστες, γιατί ίσως έτσι συνέλθουν.

Οι φίλοι μου κι εγώ ήδη την έχουμε εκτός πλάνων διακοπών πλέον γι αυτό τον λόγο και μόνο.