Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2012

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο την άδικη εξόντωση που επιβάλλεται εδώ και δυόμισι χρόνια, δήλωσε από το μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο λαός πρέπει να πιστέψει ότι μια Ελλάδα αποδεσμευμένη από την ΕΕ μπορεί να εξασφαλίσει την κοινωνική ευημερία, ανέφερε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.


Ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Η σημερινή κινητοποίηση πρέπει να είναι ένα ορόσημο μιας μεγάλης κοινωνικής αντεπίθεσης με όριο την τελική νίκη του λαού μας απέναντι στην τρόικα εξωτερικού και την τρόικα εσωτερικού.

» Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα στοιχειώδη, αυτά που οι ίδιοι υποσχέθηκαν εξαπατώντας τον ελληνικό λαό προεκλογικά, ο λόγος δεν μπορεί παρά να είναι στην κοινωνία. Δεν αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός αυτή την άδικη μονόπλευρη εξόντωση που επιβάλλεται εδώ και 2,5 χρόνια.

» Η Ελλάδα δε μπορεί να μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά».

Από την πλευρά της η κ. Παπαρήγα τόνισε: «Για να υπάρχουν αποτελέσματα στους αγώνες χρειάζεται ένα καινούριο ξεκίνημα στη συσπείρωση δυνάμεων, στα ριζοσπαστικά αιτήματα, στις ανεβασμένες μορφές πάλης. Ο λαός πρέπει να πιστέψει ότι μια Ελλάδα αποδεσμευμένη από την ΕΕ, μια Ελλάδα όπου ο λαός κάνει κουμάντο μπορεί να εξασφαλίσει την κοινωνική ευημερία και να αποτρέψει τα χειρότερα. Αν δεν το πιστέψει αυτό ο λαός, τότε το πάνω χέρι θα το έχουν τα κόμματα εξουσίας, οι πλουτοκράτες και οι διάφοροι διαχειριστές που τον κοροϊδεύουν ασύστολα».

Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: