Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Σκηνικά  βίας που εκτυλίχθηκαν σε ενδοοικογενειακό  επίπεδο σε δυο διαφορετικές  περιπτώσεις αναστάτωσαν μέσα  σε λίγες ώρες την κοινωνία  της Κομοτηνής. Στο ένα από  αυτά θύμα ήταν μια γυναίκα και στο άλλο ένα ανήλικο  παιδί.


Στο πρώτο περιστατικό χρειάστηκε να παρέμβει η τοπική Αστυνομία, αφού μια γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την απείλησε με περίστροφο κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά! Το όπλο αποδείχθηκε άδειο, αλλά ο σύζυγος το κατείχε παράνομα και γι’ αυτό παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα μια και το παρ’ ολίγον θύμα δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή κατά ζωής. Ξεκίνησε, όμως, τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της φερόταν βίαια.

To δεύτερο περιστατικό αποκαλύφθηκε χάρη σε μια κοινωνική λειτουργό που έτυχε να ακούσει το γοερό κλάμα ενός ανήλικου παιδιού που το έδερνε αλύπητα η μητέρα του και μάλιστα σε δημόσιο χώρο! Αμέσως παρενέβη για να ηρεμήσει το παιδί το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες που ερευνούν το περιστατικό.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς