Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2012

ΖΑΧΑΡΩ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ


Υπόθεση παράνομων αδειών οικοδομής στον Δήμο Ζαχάρως ερευνά ο εισαγγελέας στο Πρωτοδικείο Πύργου.
Συγκεκριμένα υπήρξε καταγγελία ότι επιτράπηκε από τη δημοτική αρχή να υπογράφει οικοδομικές άδειες και υποθέσεις τακτοποίησης αυθαιρέτων ένας μηχανικός ο οποίος δεν ήταν υπάλληλος του Δήμου Ζαχάρως, αλλά εργαζόμενος στη ΔΕΠΑΝΟΜ στην Αθήνα.
Στον εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Πύργου έχουν κληθεί για να καταθέσουν ο δήμαρχος Ζαχάρως, Γιώργος Μπάμης, ο αντιδήμαρχος - αρμόδιος για πολεοδομικά θέματα, Ν. Λαμπρόπουλος, και ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας, Χ. Κανακόπουλος.

Οπως έγινε γνωστό, περισσότερες από 100 άδειες οικοδομής (από τον Ιανουάριο και έως τον Ιούνιο του 2012) φέρουν την υπογραφή του συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος δεν υπηρετεί στην Πολεοδομία του Δήμου Ζαχάρως, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητα και ως εκ τούτου την ισχύ τους.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες εάν επιβεβαιωθεί η καταγγελία, θα αναζητηθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες των πολιτικών προϊσταμένων καθώς και των διευθυντών της πολεοδομίας του Δήμου Ζαχάρως.
ΕΘΝΟΣ

πρεζα tv
14-9-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ολο το γυφταριο και η αναρχη δομηση βρισκονται στην ηλεια ρε γαμωτο
μια παραλια 50 χλμ με δεκαδες παραγκες παρανομες σε ενα κατα τα αλλα προστατευομενο χωρο και μαλακιες. οτι θελουν κανουν εκει κατω, τραμπουκισμος, ο καθε γυφτος νομιζει οτι του ανηκει το δασος και η παραλιες
φωτια στις κωλοπαραγκες τους ... ασε που γεμιζουν δυναμιτες τη θαλασσα, τραμπουκισμος παντου, μακαρι να τους σκασουν στα μουτρα .. πολυ ομορφος τοπος με πολλους σιχαμενους ανθρωπους δυστυχως