Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΓΙΑΤΙ;;;


Καταδικάζει τα φαινόμενα βίας στα οποία συμμετείχαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία συνήλθε με θέμα τις επίσημες καταγγελίες οι οποίες περιήλθαν σε γνώση της και ψήφισε κείμενο τεσσάρων σημείων. «Λευκό» ψήφισαν ωστόσο το ΚΚΕ για όλα τα σημεία του κειμένου, καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε να υπάρξει ρητή καταδίκη της «ρατσιστικής» βίας.


Την ίδια ώρα, στη Βουλή διαβιβάστηκε η ποινική δικογραφία κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση με την οποία καλείται το Κοινοβούλιο να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του, προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αντιποίησης της αρχής και της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, η αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή εισηγείται στον Πρόεδρο της Βουλής τη διεξαγωγή προ ημερησίας Διατάξεως συζήτησης για τα φαινόμενα βίας από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εφόσον αυτά συνεχιστούν.
Επίσης, καταδικάζει τα επανειλημμένα περιστατικά βίας στα οποία συμμετείχαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ακόμη, καταλογίζει τις ευθύνες της ηγεσίας του κόμματος και, τέλος, εκφράζει την ευχή για ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος από την εκτελεστική εξουσία.
Την Επιτροπή ενημέρωσε για την εις βάρος της επίθεση στο προαύλιο της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου.
Το κείμενο υπερψήφισαν η ΝΔ, η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης.
Ωστόσο, «λευκό» ψήφισε το ΚΚΕ και στις τρεις προτάσεις με τον Σπύρο Χαλβατζή να συνιστά ψυχραιμία και στάση αναμονής.
«Λευκό» ψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο σημείο της πρότασης, καθώς ο βουλευτής του Ευάγγελος Αποστόλου ζήτησε να προστεθεί η λέξη «ρατσιστική» βία.
Παρά τη θετική της ψήφο, η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Μαρία Τσαρουχά-Κόλλια ανέφερε ότι ενώ και στο παρελθόν υπήρξαν αντίστοιχες συμπεριφορές βουλευτών - επικαλούμενη τη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου στην κινητοποίηση στον Πειραιά - η Βουλή δεν είχε αντιδράσει το ίδιο.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής δεν συμμετείχε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, γεγονός που στηλίτευσε ως ανησυχητικό ο πρόεδρος της, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
EΘΝΟΣ

πρεζα tv
14-9-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαντέψτε γιατί!!
Δεν επιτρέπονται οι επιθέσεις σε αλλοδαπούς , μόνο σε Έλληνες!
Αυτοί είναι οι λαθρολάγνοι !

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ηταν ενα κειμενο γραμμενο απο την συγκυβερνηση και κομμενο και ραμμενο στα μετρα τους και των φασιστων.καλα εκαναν και δεν το ψηφισαν,θα ελεγαν μετα οι φασιστες οτι η αριστερα ανηκει στο συστημα και αυτοι οι μονοι αντισυστημικοι.

Υ.Γ.Για τον σκατοκεφαλο απο πανω ουτε σχολιο

Ανώνυμος είπε...

Αν εψαχνες λιγο θα εβρισκες την θεση του ΚΚΕ και δεν θα ρωυαγες σαν χαχας.
Να σε βοηθησω
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=14/9/2012&id=14208&pageNo=18&direction=1
Για να εισαι σωστος πρεπει να το δημοσιευσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από 20 μέλη των Χρυσών Αυγών βρέθηκαν εκλωβισμένοι στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων!

Άνθέληνες τρύπησαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους όταν τα μέλη έφτασαν σε καφενείο του χωριού, στο πλαίσιο εκστρατείας του κώματος τους.

Στο σημείο πήγαν και οι μπάτσοι και χεράκι-χεράκι κλάψανε μαζί (λείπει η μύγα από το σκατό;).

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε αναρχοάπλυτοι, το ξυλίκη που φάγατε από τα πακι στην αντιρατσιστική, εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο????? χα!χα!χα1

Ανώνυμος είπε...

Στον 11:24 : ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ μάθε πρώτα την ελληνική γλώσσα και μετά να υπερηφανεύεσαι για την Πατρίδα σου.Αλλιώς απλά ξεφτιλίζεις όλους τους υπόλοιπους συμπατριώτες σου. Άντε καραγκιόζηδες που δεν έχετε ποτέ σας διαβάσει ιστορία και ελληνική γλώσσα. Είμαι σίγουρος οτι σε ένα δίκαιο εκπαιδευτικό σύστημα θα μένατε ανεξεταστέοι...Αι σιχτίρ που βγήκατε να διδάξετε κιόλας, ιστορία και γλώσσα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΚΗΣ...(τι;; δεν ξέρεις τι σημαίνει ολκής;;; είδες που σου έλεγα;;;)

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κολοκοτρώνης αναλφάβητος ήταν αλλά κάτι κεφάλια Νενέκων , τα έφερε σε άμεση επαφή με το έδαφος!


υ.γ Νενέκοι αν δεν τους ξέρεις, ανέτρεξε στην Ιστορία, Νενέκο!

Ανώνυμος είπε...

@11:25 ΕΝΝΟΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΑΡΧΙΧΕΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΑΙ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

@11:58 Πρόσεξε Χρυσή Κότα μην σκίσεις την κυλόττα σου...

Ανώνυμος είπε...

1159 Κάτι αδελφούλες σαν εσένα που το παίζουν και βαριά πεπόνια, με κώλο φινιστρίνι , έχω διακορεύσει αμέτρητα, μπορεί και εσένα!

Ανώνυμος είπε...

@12:06 Σκατά στον τάφο το δικό σου, της μάνας σου, του πατέρα σου και κάθε άλλου μπάσταρδου Χρυσαύγουλου. Αλλά αφού δήθεν έχεις αρχίδια (που δεν έχεις), για να σε δω να κυκλοφορείς περήφανος φορώντας την μπλούζα της Χρυσής Αυγής δίχως τους ομοϊδεάτες σου να σε συνοδεύουν... Τσάμπα μάγκες είστε. Γι'αυτό κρύβεστε σαν αρουραίοι και περιμένετε τις δήθεν τοπικές δράσεις σας για να ξετρυπώσετε. Δεν φοβάστε μόνον τους αναρχικούς και τους αριστερούς. Φοβάστε 9,5 εκατομμύρια Έλληνες που δεν σας ψήφισαν. Είστε θλιβερή μειοψηφία. Και έχετε ήδη χάσει.

Ανώνυμος είπε...

12:06
Eίσαστε κολόμπας?
η μήπως το παίζετε εναλάξ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ? ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

Και τατουάζ το έχω και όλο το καλοκαίρι καμία αδελφή-διαδικτυακός δάρτης-, δεν έκανε κιχ! Εσένα σε έχω χεσμένο, μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις, κρυμένος πίσω από την οθόνη, τρύπιε!

Ανώνυμος είπε...

Τι διαφορετικό θα μπορούσαν να κάνουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα ίδια χάλια με την Χρυσή Αυγή είναι.Διαφέρουν στην βία;Τα μέλη του ΚΚΕ πλακώνει όποιον διαφωνεί με τις απεργίες που αποφασίζουν οι μειοψηφίες του, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πλακώνουν όποιον πιστεύουν ότι διαφωνεί μαζί τους ,καίνε την Αθήνα και σπάνε τα μαγαζιά του κόσμου για να πλουτίζουν οι πολυεθνικές και οι Χρυσαυγήτες πλακώνουν τους λαθρομετανάστες λες και αυτοί φταίνε που τους εκμεταλλεύονται δουλέμποροι-αντιρατσιστές.Για να μην μιλήσει κανείς για τις υπόγειες χρηματοδοτήσεις των 3 αυτών κομμάτων που είναι εφάμιλλες του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Kwlokotrwnh mpine glypse tou Xitler ton Kampine. Roufianoi doksazete sfaxtes kai agrammatous arvanitompouxeses

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μιλάτε για τον Κολοκοτρώνη αλλά είστε εντελώς ανιστόρητοι, αγράμματοι και απαίδευτοι, (ότι ακριβώς σας έγραψα νωρίτερα) διαβάστε λίγο ιστορία : http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/08/04/kolokotronis-simaia/
Είπαμε ο ημιμαθής είναι πιο βλαξ από τον αμαθή. Διαβάστε ιστορία έστω και στα γεράματα....btw είμαι φαν του Κολοκοτρώνη...

Ανώνυμος είπε...

4:22 Γιατί δεν μας το είπες ποιο πριν από που παραμορφώνεσαι, φαντάζομαι διαβάζεις και την Ρεπούση ε?

Ανώνυμος είπε...

Βασικά ούτε Ρεπούση διάβασε ,από κανένα τούρκικο σήριαλ θα μορφώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Ρεπουση συριζα κκε χ,α.... Το οπαδιλικι σας εχει καταντησει εμετος δεν σας νοιαζει τιποτα αλλο απο το να επιβαιβεωθητε να πειτε νααα βρηκα τον ηρωααα ειχα δικιοοο κανενας δεν με ακουγεεεε.χρωμα εικονα και ταχαμου ιδεολογια. Εισαστε οοοοοοολοιι ενα μεγααααααλλλο ματσο μαλακες και τιποτα παραπανω!