Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2012

ΚΑΙ Ο ΆΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Με αφορμή τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και ο Άρης Πορτοσάλτε, από το δελτίο ειδήσεων του Σκάι, μπαίνει στο παιχνίδι του συστήματος, που θέλει τη βία της φασιστικής Χρυσής Αυγής να εξισώνεται με πράξεις διαμαρτυρίας και αντίστασης της Αριστεράς...

Στη γραμμή που θέλει τη ρατσιστική βία να εξισώνεται με τις πράξεις κοινωνικής αντίστασης, ο Άρης Πορτοσάλτε δίνει μαθήματα καλού "παπαγάλου" του συστήματος...
left.gr
ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α τον αλήτη, δεν ντρέπεται καθόλου να εξισώνει τις καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, το κάψιμο αθώων πολιτών, το κάψιμο εθνικών συμβόλων, τις ληστείες μετά φόνου, την τρομοκρατία,τις ενέργειες δηλαδή, των αγωνιστών της κοινωνικής αντίστασης με τον ξυλοδαρμό των αθώων λαθροόρκ, τις καταστροφές στους πάγκους πώλησης ,λαθραίων, που προβαίνουν οι παλιοφασίστες?

Ανώνυμος είπε...

@12:40 ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ, Ή ΜΗΠΩΣ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΜΑΛΑΚΑ ??? ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 9,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@12:40 Η αφαίρεση ζωής Χρυσαυγητών δεν πρέπει να λογίζεται ποινικό αδίκημα γιατί έχουμε να κάνουμε με κατσαρίδες και σκουπίδια (ούτε καν ζώα). Δεν έχουν δικαιώματα διότι δεν έχουν οποιαδήποτε αξία εξ'αρχής.

Ανώνυμος είπε...

Η βία είναι ίδια ότι όνομα και αν της δώσεις.Όπως κάποιοι λένε την ρατσιστική βία πατριωτική πράξη έτσι και κάποιοι άλλοι τον βανδαλισμό και τρομοκρατία την ονομάζουν κοινωνική αντίσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ο δημοσιογράφος απευθύνεται σε έλλογους πολίτες και όχι σε οπαδούς ιδεοληψιών

Ανώνυμος είπε...

12:47 Τι είστε??? 9.5 εκ. ?? ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ ! Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις??

Ούτε 500 άτομα σ΄όλη την Ελλάδα δεν είστε , διαδήλωση μόνο με συμμετοχή λαθροόρκ , μπορείτε να κάνετε !(για να μαθαίνει και ο κόσμος , προς τι, η αγάπη σας για τα λαθρόρκ)!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙ ΚΑΙ ΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

Απορώ που άργησε ο δημοσιοκάφρος.Ολα τα πουλημένα τομ άρια,αυτή την δουλειά κάνουνε .Τον αγώνα των ανθρώπων στην Κερατέα,εναντίων του Μπόμπολα και τον αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές,εναντίον των πολυεθνικών που πάνε να καταστρέψουνε τον τόπο τους και την ζωή τους,και πολλούς άλλους αγώνες,τους βάζουν το ίδιο με τους δολοφόνους της χρυσής αυγής .ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.Τα ίδια λένε και η ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ,ΔΗΜΑΡ ,ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.