Τρίτη, Σεπτεμβρίου 04, 2012

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΣΟΚ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ – ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


- Εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο ο οδηγός
- Φρικτές εικόνες αντίκρισαν οι πυροσβέστες μέσα στο απανθρακωμένο αυτοκίνητο
- Όλα “δείχνουν” υπερβολική ταχύτητα
Τρεις και μισή έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον αριθμό 20 στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα έχασε τον έλεγχο και το όχημα καρφώθηκε σε κολώνα.Διερχόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και την πυροσβεστική καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.


Οι άνδρες της πυροσβεστικής όταν έσπευσαν στο σημείο είδαν έναν άνδρα πεσμένο κοντά στο αυτοκίνητο. 

Δεν περίμεναν όμως ότι μέσα στο όχημα υπήρχαν ακόμη τέσσερα άτομα. Προφανώς εγκλωβίστηκαν και δεν μπόρεσαν να βγουν

Δυστυχώς οι φλόγες που έζωσαν το αυτοκίνητο τους απανθράκωσαν.

Τα πρώτα στοιχεία λένε πως οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 20χρονος. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι ανάλογη είναι η ηλικία και των νεκρών.

Λόγω της φωτιάς πυροσβέστες και αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να να ταυτοποιήσουν τα θύματα

Όπως λέει στο newsit μια κάτοικος της περιοχής που βγήκε στο δρόμο ακούγοντας τον φοβερό θόρυβο της σύγκρουσης του αυτοκινήτου όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ήταν άνδρες νεαρής ηλικίας. Σύμφωνα με τη γυναίκα ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αυτό ήταν που του έσωσε τη ζωή καθώς μπόρεσε να βγει έγκαιρα από το αυτοκίνητο, πριν τυλιχθεί στις φλόγες και οδηγήσει στο θάνατο τους υπόλοιπους τέσσερις.
newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
4-9-2012

1 σχόλιο:

Φυσικός είπε...

Πως γίνεται να εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο ο οδηγός ΚΑΙ να μην τραυματίστηκε σοβαρά και να βγήκε έγκαιρα από το αυτοκίνητο;

Τες πα, στάνταρ θα ήταν όλοι στουπί στο ποτό και έτσι ένα κουτσαβάκι πήρε στον λαιμό του 4 φίλους του...πλέον μια ζωή θα βλέπει εφιάλτες! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ):

ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ-ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ! Don't fuck with kinetic energy and kinetic energy won't fuck back with you.