Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2012

REUTERS: MΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ


ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΘΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 
Μια αποκάλυψη-βομβα για την Ελληνική οικονομια κάνει το πρακτορείο Reuters  υποστηρίζοντας ότι  η έκθεση  που θα συνταχθεί από την Τρόικα ενδέχεται να δοθεί στη δημοσιότητα μετά τις αμερικανικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
Ωστόσο πηγές της Τρόικα ανέφεραν πριν από λίγο ότι «το άρθρο του REUTERS δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα», διαψεύδοντας κατηγορηματικά το σχετικό δημοσίευμα.
Το πρακτορείο επικαλείται αξιωματούχους και διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι μιλώντας ανωνύμως υποστήριξαν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να αποφύγουν πιθανό «σοκ» στην παγκόσμια οικονομία πριν τις αμερικανικές εκλογές. Με λίγα λόγια προεξοφλούν αρνητική έκθεση  που θα μπορούσε να έχει δραματικές επιπτώσεις παγκοσμιως.


Αρχικώς, οι πιστωτές της Ελλάδας είχαν προγραμματίσει να συντάξουν και να κοινοποιήσουν την έκθεση με τα συμπεράσματα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τον Οκτώβριο, ενδεχομένως και πριν την συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης η οποία θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου. Αν όμως, οι πληροφορίες του πρακτορείου επιβεβαιωθούν τότε τα δεδομένα για την Ελλάδα αλλάζουν δραματικά καθώς πάει πίσω όλο το πακέτο που θα φέρει την δόση των 31,5 δισ. ευρώ με τις ανάλογες συνέπειες για την οικονομία.



Πηγή: «Βομβα» Reuters: Mετά τις αμερικανικές εκλογές η έκθεση της Τρόικα για την Ελλάδα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/68880#ixzz277shLTaq
ΠΡΕΖΑ TV
21-9-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρισκομαστε σε προτεκτορατο αγαπητη πρεζα.
Βρισκομαστε σε εχθρικο εδαφος μην εχετε αυταπατες.
Μην ψυχανεμιζεστε επειδη εχετε καποιες ελευθεριες.
Αναρωτηθειτε ποσες απο τις ελευθεριες που εχετε αφορουν και εχουν τελικο στοχο την καταναλωση.
Αυτο δεν ειναι ελευθερια αγαπητη πρεζα.
Αυτο ειναι ,σε εκπαιδευουμε να εισαι μπαταρια οπως στο ματριξ.
Μπαταριες ειμαστε με ποδια.
Οπως οι μπαταριες που μολις τις συνδεσεις στη ταση του συστηματος νομιζουμε οτι αποκταμε ζωη ,τη ζωη που μας δινει ο αγωγος και ειναι προδεδιαγραμενη.
Καθε μερα να τροφοδοτουμε με ενεργεια τη μηχανη, τον Μολωχ που με την καυτη του ανασα απο τον ιδρωτα μας ζεσταινει τα ποδια της αστικης ταξης και στεγνωνει το μανο στο φρεσκο πεντικιουρ των κυριων.
Μελλον οι μπαταριες δεν εχουνε.
Μελλον τους ειναι η ανακυκλωση με αλλες καινουριες που θα τις αντικαθηστησουν.
Η μονη λυση αν δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις το ρευμα που μας δινει το συστημα ειναι να βαλουμε φωτια στα σωματα μας και να σκασουμε στα μουτρα τους.
Disrupt the system

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν το θυμασαι αλλα η "ελευθερια" εκτος ματριξ ηταν ακομη πιο εφιαλτικη απο οτι ηταν εντος!
Αρχικουμουνι μπολσεβικε που θα μας μαθετε και ελευθερια τωρα ορφανα του Σταλιν!