Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2012

Βολος- Αντιφα Παρεμβαση Στο Κεντρο


στα πλαισια του καθημερινου αντιφασιστικου αγωνα, 50 περιπου αντιφασιστες/τριες
παρενεβησαν στο κεντρο της πολης μας με εντυπο υλικο αλλα και αφισες. ο παλμος ηταν δυναμικος αφου συχνα πυκνα ακουγονταν συνθηματα εναντια στον φασισμο. Ιδιαιτερη εμφαση δωθηκε στην "τρώγλη" των ΦΑΣΙΣΤΩΝ στο στενο Σκενδερανη οπου τα ατομα παρεμειναν για 15 περιπου λεπτα. Ο αρχιμπατσος κατεφθασε αμεσως με το χρυσαφι του CRV (ΒΟΜ 4891)  και ηταν σαν να μιλουσε Χρυσαυγιτης  "ηρθαμε εμεις στα γραφεια σας;; εσεις γιατι ενοχλειτε, τι πραγματα ειναι αυτα  ;; εγω σας αγαπαω και ειμαι καινουργιος και θελω να φερεστε ωραια ) . Τον ακολουθησαν και 8 μηχανες ΔΙΑΣ που παραταχθηκαν λιγο παραπερα σε ετοιμοτητα. Ο κοσμος παρεμεινε για αλλα 5 περιπου λεπτα και υστερα συνεχισε με την παρεμβαση με περισσιο παλμο και συνεχεις επιδοκιμασιες απο περαστικους !




μοιραστηκε αντιφασιστικο κειμενο με αναφορες στην μεγαλειωδη πορεια των 1000 του σαββατου 6/10 και την αφορμη της (το τραβηγμα πιστολιου απο τον βουλευτη ηλιοπουλο) αλλα και με το γενικοτερο αντιφασιστικο προταγμα και κολληθηκε αντιστοιχη αφισα.



ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ(ΠΙΠΙΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ), ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ !

το αντιφασιστικο κινημα της πολης ολοενα μεγαλωνει και οι γειτονιες θα πουν την τελευταια λεξη.

ο φοβος σπαει μερα με τη μερα στο δρομο

Ουτε ενα εκατοστο δρομου στους εχθρους της ελευθεριας!

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1428448

ΠΡΕΖΑ TV
11-10-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ "ANTI(NEO)FASISITKI" ΠΟΡΕΊΑ

15.000 αφισες ..... ΦΆΤΕ ΑΦΊΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ......