Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ:ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ-ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ-ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ...


---ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ...
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 
ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ 
- ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ---

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ,ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ 400.000+ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ.
ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2012

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα τέτοια έργα ανέβαιναν χωρίς να ασχολείται κανένας. Φαίνεται πως, τώρα που δεν έχει να φάει και ψάχνει τα παλιά του στηρίγματα έθνος και θρησκεία, ο λαός αρχίζει να αντιδρά όταν βρίζουν τα όσια κ ιερά του.
Εχουμε να δούμε πολλά ακόμα, (και φυσικά επιπλέον άνοδο της ΧΑ και επικράτησή της σε σχολεία και ΑΕΙ) αν συνεχίσει η τρικολόρε συγκυβέρνηση να ψηφίζει μνημόνια και να οδηγεί τον κόσμο στην εξαθλίωση.

Ανώνυμος είπε...

η απαντηση καριοληδες

greek industrial-pornotroika http://www.mediafire.com/?5dptik85fpi6jp1

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:18 έχεις απόλυτο δίκιο. Κάπως έτσι ανέβηκαν και οι ΝΑΖΙ στη Γερμανία το 1933. Αξίζει να το δείτε (Η ιστορία προειδοποιεί!!!):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-Bi7zGfJ8c

Ανώνυμος είπε...

400.001

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμή που συμφωνουσατε με το κατέβασμα τις ταινίας του Μωαμεθ, τότε γιατι σκουζετε;;; Εκει δεν υπήρχε λογοκρισία ;;; Φάτε πολιτισμό τώρα και Μοκο. Η αριστερά 2 μέτρα & 2σταθμα .

Ανώνυμος είπε...

Η Βάσια Παναγοπούλου στην οποία ο Παναγιώταρος φώναζε: "Πουτανάκι έρχεται η ώρα σου" δεν είναι αυτή που καταδικάστηκε γιατί πλήρωνε πληρωμένο δολοφόνο να σκοτώσει τον συζυγό της Απόστολο Δοξιάδη;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αυτή είναι! Είχε πληρώσει 30.000.000 στον Αντώνη Μαχαιρίδη για να σκοτώσει τον Απόστολο Δοξιάδη!

Ανώνυμος είπε...

Α ΕΤΣΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ,ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ?ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ,Η ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ Η ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΕΤΕ.ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ?

Ανώνυμος είπε...

προσοχη επιδρομη φασιστοειδων κατωτερου επιπεδου

Ανώνυμος είπε...

11:34, εσύ που θα είσαι ανωτέρου αν όχι ανωτάτου επιπέδου και τα ξέρεις όλα, μας λες αν θέλεις αν είναι ψέμα ότι η δήθεν "προοδευτική" Βάσια Παναγοπούλου που πρωταγωνιστεί στο "Corpus Christi"καταδικάστηκε γιατί σχεδίαζε να σκοτώσει τον Απόστολο Δοξιάδη πληρώνοντας 30.000.000 στον Αντώνη Μαχασιρίδη;
Αν δεν είναι ψέμα τότε εσύ είσαι ένα φασιστοειδές κατωτάτου επιπέδου!

Ανώνυμος είπε...

Μιλανε οι φασιστες για δολοφονιες ...
ρε καλα σας κανουν και σας λιωνουν στον δρομο οι αναρχικοι

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στη Χ.Α. που ασχολειτε παλλι με τα θεματα που εχουν πληξει την ελληνικη κοινωνια. Αν δεν ειναι αυτη η παρασταση τοτε τι? Εσεις που βριζατε τους παπαδες περυσι για τα λεφτα που ΔΕΝ δινουν στον κοσμο και ψοφαει στη ψαθα τωρα εισαστε διπλα τους. για την αστυνομια τα ιδια . τι μενει ? να πατε να κανετε και τους μπραβους (φανερα πλεον) του σαμμαρα και του βενιζελου . κατα τα αλλα ανισυστιμικοι . και για τον φιλο που ελεγε για τα τει ...ανυπομονουμε να δουμε την ανοδο σας γιατι μεχρι τωρα σας ψαχνουμε παντου με μικροσκοπιο .

Και απο ποτε εσεις εχετε προβλημα με τα συμβολαια θανατου?μιλανε ολοι μιλανε και οι μπραβοι?Και απο ποτε επειδη καποιος ψηφιζει αριστερα ταυτιζετε ολος ο χωρος με δαυτην ? Μηπως τα κοματα της αριστερας να δικαιολογηθουν και δημοσια για τα συμβολαια θανατου?

Ρε Πατε Καλα? Αιντε τραβατε εξω πουλακια μου να παρετε 130 ε το 4ωρο (μαρινοπουλος) και μετα πηγενετε να ασχολειθειτε με το αν ειπαν τον Jesus πρεζακια ή gay . Β.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΤΡΑΓΟΙ (ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ) ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ.....

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ....

Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΑΡΤΟΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΑ είπε...

11:11 π.μ.

ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΠΩΣ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΩΝ 3 ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ! ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ (ΑΓ)ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΑΠΙΟΜΟΥΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΜΕ ΣΚΙΖΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΟΣ ΣΩΣΤΟΣ". ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

μα απο ποτε οι ναζι εγιναν χριστιανοι ρε παιδια;ο καιαδας δεν παιζει σε μπαντα με φοντο τον σατανα και βριζουν χυδαια τον χριστο;,μα ποιον κοροιδευετε μωρε;οταν μαχαιρωνετε μαζι με τους μπατσιυς βεβαια ποσο χριστιανικο ειναι δηλαδη;οταν βριζει ο μπουχεσας σαπιοχοντρος την ηθοποιο με χαρακτηρισμους ,πουτανακι και αλλα παλι χριστιανικο ειναι;δεν πατε να πεθανετε ρε κοτες παρακρατικες;

Ανώνυμος είπε...

Του Καιαδα δεν του απαγορευσε κανεις να τραγουδαει σατανιστικους στιχους.
Θα μας τρελανετε ρε χρυσαυγιτες?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΑΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ 21ΟΚΤΩΒΡΗ 3 ΩΡΑ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΜΑΙΜΟΥΛΙΑ,ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

2:25 ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...ΤΑ ΜΑΘΕΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΜΑΖΩΞΗ (ΚΛΗΡΟΣ - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ) ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ...ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΚΟΝΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. 2:25 ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΕΡΙΑ...ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ!)

Ανώνυμος είπε...

γαμήστε τους πούστηδες άθεους και άπλυτους ψευτοπροοδευτικούς όπου τους πετύχετε

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΣΚΟΣ.ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 2:29 ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ.ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΝΕΤ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@2:35 μ.μ.

και γαμώ τα χριστιανικά ιδεώδη...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ

ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ

Α! και που 'σαι... ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

@2:48 ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Να χαρώ εγώ έναν ωραίο χριστιανό!Ρε χρυσαυγίτες το να πηγαίνετε να διαμαρτυρηθείτε για μια ρατσιστική παράσταση όπως αυτή είναι εντελώς γελοίο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αλύπητο ξύλο όπου τους πετύχετε.. Τη χοντρή ξανθιά που χαιρετούσε ναζιστικά γιατι δεν της ρίχνει κανένας σας μια πούτσα(αν έχετε) να ηρεμήσετε και οι δυο πλευρές? Μαλάκες είδατε τι γαμήσι φάγατε στη Πάτρα χθές?!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!! Και κάτι άλλο. Ρε φουσκωτοί του κόλου γιατι δε φορατε τα μπλουζάκια σας χύμα στο δρόμο παρα μόνο οταν είστε 20-30 μαλάκες μαζί??? ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ!!!
A politistos

Ανώνυμος είπε...

ασχετο αλλα οι χρυσαυγίτες δεν ήταν δωδεκαθεϊστές?......

αν δεν ήθελαν του gay γιατί δεν πάνε στο αγιο όρος ?..... Εκεί ακουσα απο ενα γεροντα για το βαρελι... μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως παιζεται αυτό το παιχνίδι?

Ανώνυμος είπε...

το παπαδαριο μια χαρα τα πηγαινε ανεκαθεν με τα φασισταρια,ανοιγανε τις πορτες του αγιου(και καλα αγιου )ορους στους γκεσταπιτες, τατσιμιτσι με την χουντα,πλακακια με προηγουμενες φασιστοκυβερνησεις, η ηγεσια του κληρου στον εμφυλιο με την δεξια,πιο φασιστες απο τους φασιστες μαγκες μου, και παντα στην φορολογια αποντες...επομενως αυτοι που βγαζουν μεροκαματο απο κερια, εικονες, αγιασμενα υδατα και δακρυσμενες παρθενους..α και μπολικα ψηφαλακια βεβαια,θα στηριξουν το μαγαζακι μαζι με τα υπαλληλακια τους(χρυσα αυγα αε) και μαζι με το γειτονικο μαγαζακι(κρατος).τελοςπαντων εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι μπατσοι φασιστες παπαδες κρατικοι και παρακρατικοι ειναι το ιδιο μαγαζι.επομενως αφανιζοντας αυτους ολους θα περασουμε υπεροχα το υπολοιπο της ζωης μας..μ-γ-δ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΤΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩ-ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΑ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ/ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΝ ΠΟΛ ΣΑΡΤΡ :"Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ"... ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑ 'ΚΕΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ... C-U IN HELL BROTHERS

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα φιλε 3.35 να τα πουμε στους δρομους γιατι η πλειονοτητα του κοσμου ηδη ζει στην κολαση..και ας αφησουμε ολοι τις εκτιμησεις τις φιλοσοφιες και τις κατ οικον επαναστασεις και ας γεμισουμε τους δρομους με κοσμο..κανενα αφεντικο συμπεριλαμβανομενου και τους κρατους δεν χαριζει τιποτα..η παλευεις η σιωπας στην ανεξαντλητη ανεχεια..

Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ είπε...

ΡΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΑ Ή ΜΙΚΡΑ ΒΥΖΙΑ; ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΥ ΘΕΟΥΣΑ ΕΔΕΙΧΝΕ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟΧΥΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ, ΣΠΕΡΜΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣΑ ΚΑΒΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΥΝΕΙΣ.

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΖΑ ΑΝΕΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ 4 34 ΕΙΠΕ...

ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ Κ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Κ ΠΑΡΑΔΕΣ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

4 34 εγω ειμαι αυτος που γαμαω την μαμα σου παρα την θεληση της.Νταηλικι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είστε απλά ΕΜΕΤΟΣ εδώ μέσα , γαμώ τα πιστεύω σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι...