Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Τ. ΚΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


Σε ποιο ποσό ανέρχονταν τα αποθεματικά της συνολικής περιουσίας των ΑΕΙ, των ΤΕΙ και της Ακαδημίας Αθηνών στις 31 Δεκεμβρίου 2011 και ποιο το ύψος των αποθεματικών τους σήμερα (μετά το PSI), ζητούν να πληροφορηθούν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο βουλευτής Τάσος Κουράκης, με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας και αίτηση για κατάθεση εγγράφων στη Βουλή.


   Ρωτούν, επίσης, να μάθουν ποια είναι η λογιστική αποτύπωση της απομείωσης των αποθεματικών στον διαμορφούμενο προϋπολογισμό κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος ξεχωριστά και αιτούνται να κατατεθούν η λογιστική καρτέλα κάθε σχετικού λογαριασμού των ΑΕΙ και ΤΕΙ που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδας από 1-1-2012 μέχρι σήμερα και κάθε καταγραφή της ακίνητης περιουσίας κάθε ενός ιδρύματος. 
ΕΞΠΡΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV
11-10-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ωραιο ανεκδοτο ο τσιπρακος ο καταληψιας της Εκαλης και ο κουρακης ο κοτσιδας με το γιο του που σπαει ξενες περιουσιες ταχα δηθεν δεν ξερουν τι φταιει τοσα χρονια στα πανεπιστημια και κανουν και επερωτηση στη Βουλη!

Φταιει οτι η παιδεια ειναι ακομη Δημοσια ρε αριστερουληδες και μπορει να φταιει ισως το γεγονος οτι ολοι οι πρυτανεις ειναι αριστεροι?

Μηπως φταιει η δραση των αριστερων που οποτε τους καπνισει σταματουν εξεταστικες και οποτε γουσταρουν κρυβουν λοστους και μολοτωφ στις σχολες οπως αποκαλυφθηκε προσφατα στο ΑΠΘ?

Αν δεν αποκτησουμε Ιδιωτικη παιδεια οπως στις ΗΠΑ δεν προκειται να εχουμε ποτε αληθινη παιδεια ειναι τοσο απλο!

Ανώνυμος είπε...

5.18 έχεις ακουσει για τα φοιτιτκα δάνεια στις ΗΠΑ που είν αι ετοιιμα να σκασουν -ψαξτο λιγο- ειναι αποτελεσμα μιας ιδιωτικης παιδειας που μεγλανωνει τις ανισοτητες ακομα περισσοτερο γιατι οταν βγεις απο το πανεπιστημιο εχεις χρεος να αποπληρωσεις που ισχυει για την πλειοψηφια των ανθρωπων εκει.Τελος στις ΗΠΑ παρα καποια μεγαλα ευρεως γνωστα πανεπιστημια το επιπεδο στην αξιολογηση ολης της ανωτατης παιδειας της δεν καταλαμβανει υψηλες θέσεις βασει διεθνων οργανισμων και λαμβανοντας υποψιν οτι οικονομικα και στρατιωτικα αποτελει η εστω αποτελουσε μια υπδερδυναμη