Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Με αφορμή τις αλλεπάλληλες ρατσιστικές επιθέσεις που πραγματοποιούνται από μέλη της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) διοργανώνουν αντιφασιστικές διαδηλώσεις το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Αμερικής, στο Νέο Ηράκλειο και την Καλλιθέα, με κεντρικό σύνθημα: «Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας».


Όπως σημειώνει η ΚΕΕΡΦΑ, μετά τον Αγιο Παντελεήμονα, η Χρυσή Αυγή έχει βάλει στόχο την εξάπλωσή της στην πλατεία Αμερικής και την ευρύτερη περιοχή. Ενδεικτικά αναφέρει την επίθεση που εξαπέλυσαν κατά του 21χρονου Ελληνο-αιγύπτιου, ο οποίος υπέστη μερική τύφλωση στο αριστερό μάτι. Στην πλ.Αμερικής, η αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποιείται στις 13:00.

Παράλληλα, η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει το άνοιγμα γραφείων βορείων προαστίων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για «πρόκληση για κάθε δημοκράτη». Στόχος της κινητοποίησης είναι «να κλείσουν τα γραφεία τους οι φασίστες και να φύγουν από τις γειτονίες μας».

«Η Χρυσή Αυγή με τις εγκληματικές ενέργειες ενάντια στους μετανάστες, τα τάγματα εφόδου, τον δήθεν αντισυστημικό και αντιμνημονιακό λόγο και την επιλεγμένη φιλανθρωπία προσπαθεί να διασπάσει το λαϊκό εργατικό κίνημα και τη νεολαία, να φέρει σε αντίθεση Έλληνες και μετανάστες εργάτες, να καλλιεργήσει ένα κλίμα εθνικισμού και να καταλύσει κάθε ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση της κοινωνίας» επισημαίνει η ΚΕΕΡΦΑ.

Στο Ν.Ηράκλειο η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην πλατεία Ηρακλείου.

Η Κίνηση υπενθυμίζει την ιστορία των αγώνων κατά των ναζί και των ταγματασφαλιτών στην Καλλιθέα και τονίζει ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να εμποδιστεί στην επιχείρησή της να ιδρύσει ορμητήρια για πογκρόμ και δολοφονικές επιθέσεις.

Στην Καλλιθέα, στην πλατεία Κύπρου, η κινητοποίηση είναι προγραμματισμένη στις 12:00.

Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός μας λέει "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα", επειδή ο λαός δεν θέλει τους λαθρομετανάστες δεν θα περάσει των διαφόρων ΜΚΟ, που μιλάν για ψευδεπίγραφα ανθρώπινα δικαιώματα, και των συμφερόντων του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου. Αγώνας κατά των συμφερόντων του παγκόσμιου σιωνιστικού κεφαλαίου, έξω τα όργανα του από την Ελλάδα,έξω οι εισβολείς

Ανώνυμος είπε...

Πάλι οι καταληψίες, οι άεργοι και οι λαθρέμποροι θα προσπαθήσουν να διαταράξουν την κοινωνική ειρήνη

Ανώνυμος είπε...

βία ασκείται από τους λαθρομετνάστες και τους αναρχικούς κατά της ελληνικής κοινωνίας και του απλού λαού, οι Τραπεζίτες δε χρηματοδοτούν την λαθρομεταναστευση διότι το φτηνά εργατικά χέρια εξυπηρετούν τους μεγάλους πελάτες τους

Ανώνυμος είπε...

βλεπω η αναλυση των πανεξυπων και μορφωμενων ναζιζτων σπαει κοκκαλα!θανατος στους ελληνες μεταναστες στην γερμανια ,στην αυστραλια και οπου αλλου!μπραβο στους ναζι της γερμανιας που δολοφονησαν τον ελληνα εργατη στο μοναχο!μα ποσο ζωα ειστε επιτελους;εσεις ειστε που μιλατε για χριστιανισμο ε;

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε παιδια απο τα γραφεια σας γραφετε ολοι μαζι;μα γιατι δεν κανετε και εσεις μια ανακοινωμενες πορειες σε γειτονιες; ε;γιατι παντα κρυφα και με 100 μπατσους ακομα και οταν μοιραζετε τις παλιες σας εφημεριδες παλιοεβραιοι;τι φοβαστε αφου ο λαος σας θελει;ε;κοταρες ναζιστικες!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΛΑ.Ο.Σ - ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΟΠΛΟΙΠΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ"?

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχάσεται να πάρετε παρουσίες στις ιστορικά συγκλονιστικές πορείες. Κανένα μεροκάματο χαμένο

Ανώνυμος είπε...

μα που ειναι η χρυση αυγη στις αντιμνημονιακε ςπορειες ρε παιδια;φτερα και πουπουλα καλε!αυτη η μαρουλια δεν λουζεται ποτε;τι λιγδα ειναι αυτη στο κεφαλι της!ουστ απλυτη βρωμερη και τρισαθλια!τεμπελα που δεν εχεις κουνησει την κωλαρα σου ποτε !μονο γαι να βγαλεις την μικρη σου ελεφαντινα!

Ανώνυμος είπε...

Οι μαλάκες οι χρυσαυγήτες όποτε κάνουν εγκαίνια, κουβαλούν τους 150-200 οπαδούς τους για να φαίνεται κόσμος. Αν δείτε τις φωτογραφίες που αναρτούν στον ιστότοπο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, διακρίνονται οι ίδιες βλακόφατσες. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Άσε που δεν έχουν την νοημοσύνη να καλύπτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας από μηχανάκια και αυτοκίνητα...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ είπε...

Ρε ξεφτίλες λαθρολάγνοι αναρχοκομμουνιστές, από την αρχή του χρόνου έχουν δολοφονηθεί 70 Έλληνες από λαθραίους αλλοδαπούς εγκληματίες.

Αυτές είναι οι ρατσιστικές επιθέσεις !

Άντε να κάψετε καμιά Ελληνική Σημαία και να κουνήσετε τα κωλαράκια σας στους πακιστανούς που σας πηδάνε, αδερφάρες !

Τρίτο κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις δημοσκοπήσεις και ανεβαίνει συνεχώς, γι' αυτό σας έχουν τσούξει οι ροδέλες σας !

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι κάθε μέρα στους δρόμους και στις γειτονιές και ο κόσμος την αγκαλιάζει, ενώ εσείς για να μαζέψετε κόσμο πρέπει να φέρετε και τους αφγανοπακιστανούς εραστές σας για παρέα.

ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΝΑΖΙ, γιατί έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Την Χρυση Αυγή την έβαλε σε διπλές εκλογές ο λαός στη Βουλή με ποσοστό 7% για να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγείου, το έργο της δε βρίσκειτην γενική αναγνώριση γι'αυτό φαίνεται να έχει τώρα πολύ μεγαλύτερα ποσοστά

Ανώνυμος είπε...

@2:31 ΕΓΩ ΡΕ ΤΥΠΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΩ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Ή ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΤΟΜΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5 ΑΤΟΜΩΝ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν άνοιξαν τα Γραφεία Βορείων Προαστείων της Χρυσής Αυγής, είχε έλθει μία κλούβα ΜΑΤ να τους φυλάει. Κάθονταν στη γωνία του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος (δίπλα στην Εφορία Ηρακλείου Αττικής για όσους γνωρίζουν). Υπήρχαν και λοιποί ένστολοι. Όλοι - ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ - έβριζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις τα μαλακιστήρια της Χρυσής Αυγής.

Επειδή 1ον σημαίνουν έξτρα δουλειά-αγγαρεία για την Αστυνομία
και 2ον τους θεωρούν πατριδοκάπηλους και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Έφεραν δε ως παράδειγμα ότι στις εκλογές του 2012 η πλειοψηφία των ποινικών κρατουμένων ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Αλλά και σε συζητήσεις κατοίκων με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, πληροφορηθήκαμε πως η Αστυνομία έχει εδώ και μήνες ξεκινήσει να εμπλουτίζει το αρχείο της με τα προσωπικά στοιχεία των υποστηρικτών της νεοναζιστικής συμμορίας επειδή θεωρεί θέμα χρόνου την εντολή να τους μαζέψει.

Ανάλογοι διεργασίες διενεργούνται εντός του Δικαστικού Σώματος καθώς και εντός του Ελληνικού Στρατού. Επιχειρησιακά σχέδια αφ'ενός κήρυξης ως έκνομης της Χ.Α. κι αφ'ετέρου προφυλάκισης των κυριοτέρων στελεχών.

Χαρακτηριστική η απάντηση υψηλόβαθμου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που μας διαβεβαίωσε πως 'Είναι θέμα χρόνου να τους πατήσουμε κάτω. Απλά περιμένουμε 1-2 μαλακίες τους ακόμη να συμβούν. Μία αφορμή για να τους τελειώσουμε. Αρκετά προβλήματα έχουμε με την μικροεγκληματικότητα χωρίς να προσθέτουμε τα τσογλάνια που παριστάνουν τους προστάτες των πολιτών.'

Αυτά οι Χρυσαυγήτες θα τα αμφισβητήσουν. Όσοι όμως έχουν εσωτερική πληροφόρησε (συγγενείς σε ανώτατα κλιμάκια των Σωμάτων Ασφαλείας) το γνωρίζουν. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

3:19 ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙ! ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ¨ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ¨ ΟΙ ΧΡΥΣΟΔΕΙΛΟΙ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
¨ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ¨

Ανώνυμος είπε...

Το μέλλον της χώρας είναι ο φασιμός είτε το Θέλετε είτε όχι. ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση