Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2012

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Συνελήφθησαν χθες στην Κατερίνη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 15, 16, 20 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής και ληστεία σε βάρος μετανάστη υπηκόου Μπαγκλαντές.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη, σύμφωνα με καταγγελία του μετανάστη, οι προαναφερόμενοι τον προσέγγισαν ενώ βρισκόταν σε χώρο αναμονής στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και του ζήτησαν να τους επιδείξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του τακτική που ακολουθούν τα μέλη των φασιστικών και νεοναζιστικών οργανώσεων όπως και μέλη της Χρυσής Αυγής.


Στη συνέχεια επανήλθαν εντός του χώρου αναμονής, κινήθηκαν εκ νέου προς το μ'ερος του και ασκώντας του σωματική βία του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ και επιχείρησαν να τον οδηγήσουν εκτός του χώρου αναμονής. Τότε ο μετανάστης κάλεσε σε βοήθεια και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
http://www.alterthess.gr/content/ratsistiki-epithesi-stin-katerini

ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες που σου έλεγα θα γύριση ο τροχός
Έλληνες έκλεψαν πακιστανους.
Αχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Είδες που σου έλεγα θα γύριση ο τροχός
Έλληνες έκλεψαν πακιστανους.
Αχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες, οι Ελληνικές δυνάμεις μάχονται υπερασπιζόμενοι τα μετόπισθεν

Ανώνυμος είπε...

τα χρήματα των αλλοδαπών είναι τα κλεμμένα από τους Έλληνες νεολαίους που ζουν στην ανεργία

Ανώνυμος είπε...

7:21 αφού ρε μεγάλε είσαι τεμπέλης, γιατί παραπονιέσαι? Κάποιος θα πρεπε να δουλεύει κι όλας. Αλλά επειδή οι ¨Έλληνες νεολαίοι¨ που εσύ γνωρίζεις, είναι τεμπελχανόμαγκες σαν και σένα, τώρα κλαψουρίζεις σαν πουτανίτσα.
ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

οι αλλοδαποί τρώνε το ψωμί των παιδιών των Ελλήνων έχουν βουλιάξει την οικονομία και το βιωτικό επίπεδο της χώρας που έχει γίνει τριτοκοσμική

Ανώνυμος είπε...

χωστε τα μεσα τα τσογλανια τους φασιστες που κλεψαν το ψωμι του μεταναστη